Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Günaydın. Gününüz aydın ve kalbiniz neşeyle dolsun. O yeterli olmazsa her baktığınız yer yemyeşil olsun. smile.png

• Admin--
Gönderi tarihi:

Günaydın :)

Gönderi tarihi:

Günaydın hepinize, mutlu günler..original.gif

Gönderi tarihi:

Bugün şöyle güzel bir sabah yürüyüşüne çıkalım. Patikamızın üzerinde güzel ağaçlar, sağ tarafımızda bir su akıntısı dere gibi...Yolumuzun üstünde bu dere iki veya üç ayrı yerde şelaleye dönüşüyor ve en sonunda güzel yemyeşil bir göl üstünde herşeyin göründüğü ve bütün elbiselerimizi çıkararak göle atıyoruz kendimizi. Ve sonuç olarak göl bizi yemyeşil yapıyor.... :)

Yeşil bir dünyaya GÜNAYDIN.... :)

Gönderi tarihi:

Merhaba günaydın..flowers.gif

Gönderi tarihi:

Selamlar hepimize :)

Ben geldim, sizleri özledim, fazla kalamayacağım akşam gelemeyeceğim, yarın da geç geleceğim hani olur da merak edersiniz falan :) diye yazayım dedim :)

Öptümmmmmmmmmmm

Gönderi tarihi:

Gidiyorum ben yarın akşama görüşürüz umarım :) Öptüm her birinizi :)

Gönderi tarihi:

Günaydınnnnnnnnn....bayrak-turkiye-orta.gifbayrak-turkiye-orta.gifbayrak-turkiye-orta.gif

Gönderi tarihi:

Herkese günaydın, mutlu günler..flowers.gif

Gönderi tarihi:

Gününüz aydın olsun kalbininiz yeşil dolsun arkadaşlar. Bugün'ü yeşil yaprak günü ilan ediyorum! :)

Gönderi tarihi:

Barış gününün ardından hic bir şeyin değişmediğini görerek kalkmak hic hoş bir şey değil ama umudunu yitirmeden barış icin calışmak gerekiyor! haydi o zaman günaydın :)

Gönderi tarihi:

Günaydın iyi pazarlar, gününüz neşe içinde geçsin..:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.