Φ abidik Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 ya valla kandili kutlucaktım unuttum babacıım hayır duanısı talep etmiştim bi kere affet babacıım mumtas beyi iş ortamın kullanıyom çümki kurallar böyle unuttunus mun sis koymustunus baskalrının yanın da ban a lutfen bey de diye bende kendimce ulfi manalı bi isim taktım sise Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Hıımm..Anladım anladım..bu mesajdan sonra bende Mümtaz bey deyince sevgisel iletişimimizin gizli kaldığı kanaati uyandı birden Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Tunaydin iyi gunler bol gunesler telefondan yaziyorum hukumsuzum. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2012 Sen hükümsüz kalsan da forum sende hükümlü kaldı örtmenim 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Mutlu pazarlar, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın... 1 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 bu gün tamam günaydınnnn 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Mutlu pazarlar, yüzünüzden gülümseme eksik olmasın... Günaydın örtmenim, çabuk kaçtınız Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 bu gün tamam günaydınnnn Aferin efladımıss Abidik Sana Beğenimi attım zati.. Hep böyle sabah erken kalk, bir yumurtayı sütle çırp, birazcık ekmek, biraz da peynir ye Sonra işine git tımım mı? Hadi bakem 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Günaydın örtmenim, çabuk kaçtınız Çocuklara kalabalık bi pazar kahvaltısı hazırladım.. ama tabiiii. ne yazık ki bendee... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Çocuklara kalabalık bi pazar kahvaltısı hazırladım.. ama tabiiii. ne yazık ki bendee... Ama buradaki garip ve mahsun talebelerinizi unutmuşsunuz.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Admin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Tünaydın... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Tünaydın... Valla kaynanası sevenlerdensin, yumurtalı ekmek var herkese.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Admin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 oh oh çok güzel görünüyorlar... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Örtmenim ellerinize sağlık.. Allah sizi pazartesilerden kurtarsın..dilerim.. Adminim sizin geleceğinizi bilsem örtmenimizin hazırlayıp sunduğu konsept yumurtalı ekmeğin bir dilimin yemezdim.. Size de tünaydınlar olsun.. 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Admin Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Örtmenim ellerinize sağlık.. Allah sizi pazartesilerden kurtarsın..dilerim.. Adminim sizin geleceğinizi bilsem örtmenimizin hazırlayıp sunduğu konsept yumurtalı ekmeğin bir dilimin yemezdim.. Size de tünaydınlar olsun.. Bon appetite Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2012 Çayı da benden olsun .. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 Günaydın, mutlu bir hafta olsun herkese.. Alıntı
Φ Videns Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 Günaydın herkese..İyi haftalar..Bu arada profilimi oluşturabilmem için 10 mesaj atmam gerekiyormuş.. Her yere atlamış gibi görünebilirim..Kusura bakmayın artık Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2012 aferin sene bak bu kararlı birine bensiyo günaydın dimi görüşces senle Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Günaydın herkese..İyi haftalar..Bu arada profilimi oluşturabilmem için 10 mesaj atmam gerekiyormuş.. Her yere atlamış gibi görünebilirim..Kusura bakmayın artık Hoş geldiniz.. Tünaydın herkese... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Admin Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Günaydın herkese..İyi haftalar..Bu arada profilimi oluşturabilmem için 10 mesaj atmam gerekiyormuş.. Her yere atlamış gibi görünebilirim..Kusura bakmayın artık Kuşlar kadar özgürsünüz. Canınız nereye atlamak isterse atalayabilirsiniz... Tünaydın herkese Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 hoş geldin beşiktaşlı kardeşim günaydın ben seni maşuklar yokuşunda bekliyom Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.