Zıplanacak içerik

SARDUNYAM.... (Günlük... kendisini fark ettirebilen çok az şey vardır günlük yaşamımızda... )

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Yok onlar doğru yere yazmışlarda sen sanırım yanlış yere yazdın :angry:

nerelere kayboldun Beykoz güzeli... :P

Biz Çamlıcanın 3 gülüyüz

has bahçemizin bülbülüyüz :wub:

üsküdara gıderken aldı bı yağmur

cıdden ya yağdı valla :D

• Cevaplar 2,3b
  • Görüntü 173,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

üsküdara gıderken aldı bı yağmur

cıdden ya yağdı valla :D

noluyo burda bakimmm biri bana anlatsın şimdi geri donup okumak zorunda bırakmayın benii... SEdoş sen anlat yawwww...

ehhee sedoş bi daha anlatsana anlamadım :lol:

Gönderi tarihi:

noluyo burda bakimmm biri bana anlatsın şimdi geri donup okumak zorunda bırakmayın benii... SEdoş sen anlat yawwww...

ehhee sedoş bi daha anlatsana anlamadım :lol:

neyi anlatacaktım unuttum bı hatırlatsana :D

Gönderi tarihi:

Gloria eğer sedoş sana bir gün derse ki buluşalım sakın olur deme adamı ekiyor bu. sonra kekliyor gibi geliyor bana, acaba doğru mu geliyor. :unsure:

Gönderi tarihi:

Gloria eğer sedoş sana bir gün derse ki buluşalım sakın olur deme adamı ekiyor bu. sonra kekliyor gibi geliyor bana, acaba doğru mu geliyor. :unsure:

yok sardunyam bizi alıştırıyor oooo.. kaçcak ya hani bigun kaçtıgında bizi uzulmeyelim diye şimdiden uzuyo bizi heheheh :sweatingbullets: tamam sedoş yaaa off sen kaçmıycan anladık kim kaccak o zaman tamam sen kaçma ben kaçayım o zaman yaaaa aallllamm ne fedakarım yaaa

Gönderi tarihi:

yok sardunyam bizi alıştırıyor oooo.. kaçcak ya hani bigun kaçtıgında bizi uzulmeyelim diye şimdiden uzuyo bizi heheheh :sweatingbullets: tamam sedoş yaaa off sen kaçmıycan anladık kim kaccak o zaman tamam sen kaçma ben kaçayım o zaman yaaaa aallllamm ne fedakarım yaaa

tek kişilik nevresım yeter bana anladım,çift kişilikten vazgeçtım boşverdım..değmez hayat bu gözyaşlarına layyloylommm :online2long:

Gönderi tarihi:

tek kişilik nevresım yeter bana anladım,çift kişilikten vazgeçtım boşverdım..değmez hayat bu gözyaşlarına layyloylommm :online2long:

Vay tek kişiliğe düştü canımıniçi.. :w00t: Ee tabi ne gerek var çift kişiliğe..;):D

Sardunyam;kekime laf attığını anlamamış değilim.Gülme arkadaşına gelir kendi başına..:D

Gönderi tarihi:

konuşma bıkerem,sen değilmiydın çift kişilik yakalanan :D

Gönderi tarihi:
:blink::wacko: Ne ..Nerede.. :unsure:
Gönderi tarihi:

yaw kaçmayı anlatırım yakalanmayı felan dedınya o ya :D ne fesadsın :P

Gönderi tarihi:

Haaa tınkkk..Jeton düştü..:D

Gönderi tarihi:

Haaa tınkkk..Jeton düştü..:D

ya ben kimim nerdeyim ben niye hala burdayım benim iyi saatte olsunların uykusu gelmemiş miydi turkcellle biz sahurlamayacakmıydım yaaa ben gidiyorummmm iyi gecelerrrrr

Gönderi tarihi:

Vay tek kişiliğe düştü canımıniçi.. :w00t: Ee tabi ne gerek var çift kişiliğe..;):D

Sardunyam;kekime laf attığını anlamamış değilim.Gülme arkadaşına gelir kendi başına..:D

EEE gün olur kekleme sırası bizede gelir... :devil:

Tek kişilik nevresim sana ufak gelir gıı, sana battal boy pika yaptırayım ben :P (sedoş)

Gönderi tarihi:

EEE gün olur kekleme sırası bizede gelir... :devil:

Tek kişilik nevresim sana ufak gelir gıı, sana battal boy pika yaptırayım ben :P (sedoş)

aile boyunu napam gııı :D

Gönderi tarihi:

aile boyunu napam gııı :D

hani ben size gelcem ya lazım olur belkim. :P

Gönderi tarihi:

ya ben kimim nerdeyim ben niye hala burdayım benim iyi saatte olsunların uykusu gelmemiş miydi turkcellle biz sahurlamayacakmıydım yaaa ben gidiyorummmm iyi gecelerrrrr

E gitmiş bu kız..İyi geceler diyeyim bari,yarın okur artık..

Gönderi tarihi:

yok o bence buralarda gizli görünüyor bence kesin izliyor bizi taurus dikkat et bak iyi saatte olsunları varmış :)

Gönderi tarihi:

sana bırakmış anlaşılan ıyı satte olsunları :D:P:lol:

Gönderi tarihi:

Ohoo benim iyi saatte olsunlar onunkileri döver,ben mübareğim..;)

Gönderi tarihi:

sana bırakmış anlaşılan ıyı satte olsunları :D:P:lol:

Ohoo benim iyi saatte olsunlar onunkileri döver,ben mübareğim..;)

evet bana bıraktı, e benimkilerde az değil çoğaldılar

benimkiler hepinizinkini döver ben ekstra mübareğim. :)

Gönderi tarihi:
Ohoo benim iyi saatte olsunlar onunkileri döver,ben mübareğim.. ;)

mubarek mısın..amca bana dua et amca.amca kısmetım açılsın amcaaa..amca el ver amcaaa :D:lol::stuart:

Gönderi tarihi:

bağladım canımı zülfün teline

sen beni bıraktın elin diline

güldün mahsununin berbat haline

dermanım elinde parelensede

sardunyam fm de çalıyordu size iyi geceler şarkısı olsun...

Gönderi tarihi:
bağladım canımı zülfün teline

sen beni bıraktın elin diline

güldün mahsununin berbat haline

dermanım elinde parelensede

sardunyam fm de çalıyordu size iyi geceler şarkısı olsun...

:(

Gönderi tarihi:

sahur dıyommm

uyku dıyomm

hala yatmadın dıyom

eleman dıyommm :lol::stuart:

Gönderi tarihi:

Sahur demeyin,hiçbiriniz yoksunuz sahurda..:(

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.