Φ bursercan Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2008 Nedemek sen kenidini o evde hissediyorsan ne mutlu...............kabul etmemek nedemek posat güvercinim bakk bunlarda senin............ tesekkur ederım yayamaz... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 suan kim burdaysa onlara benden Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2008 yahu ne guzel bır bırr seyy be cıcek mı agac mı neyse kabulumdur ama yaprakları kalbebenzıyo cok hos tesekkur ederız angel Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Bu çiçek özellikle natalia, murti_san,erbay için... Yeni tanıştığım ve ısındığım kleo ve leylam için Fazla ortada görünmeyen ama özlediğim aça,paula ve lilac için Bu forumun duayenleri mine gece yağmuru ve sardunyam içim Kalbi çok temiz olan yumote , taurus, suheda ve sen estikçe için..... Eski zamanları yaad edelim özledik sizi: made , arman , azizil, nicomedias , sayman22 için Vee tabiki tüm forum üyeleri için .... Bilmem o kadar çiçek varmı ama çok teşekkür ederim... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Aysum;Ben de aldım çiçeğimi teşekkür ederim.. Şimdi;Kendi ellerimle yetiştirip fotoğrafladığım çiçeklerimi vericem ve biraz geri çekilip kimler alacak izliycem.. Özlemişim hepinizi.. Alıntı
Φ moRyEL_ Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Şimdi;Kendi ellerimle yetiştirip fotoğrafladığım çiçeklerimi vericem ve biraz geri çekilip kimler alacak izliycem.. Özlemişim hepinizi.. Ah, içim gitmişti işteyken görünce, benden önce kapacaklar güzelim Müthiş çiçeklerini diye.. Kısmet banaymış yine Teşekkür ederim Müthiş'im.. Bunlar da bir kır gezintisinden.. Ufacık olsalar da çok büyük umutlar ve inanılmaz güzellikler saçıyorlar.. Senin için.. Her şey için.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2008 Şimdi;Kendi ellerimle yetiştirip fotoğrafladığım çiçeklerimi vericem ve biraz geri çekilip kimler alacak izliycem.. Özlemişim hepinizi.. Taurus çicekler muhteşem aldım ben de... Sevgiyle yetiştiren ellerine,onları buraya bizlere taşıyan yüreğine sağlık arkadaşım Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Var mı öle çiçek bırakıp kaçmak Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Var mı öle çiçek bırakıp kaçmak di mi ya..? kaçmak..hemde bizden.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2008 Morkız çok güzeller,teşekkür ederim.. Ra'cım;Seninde gönlüne sağlık arkadaşım.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2008 Herkes gönlüne göre seçer artık üstten ikinci sırada sağdan üçüncü çiçek mum çiçeğine benziyor , onu alıyorum ben ilyadacım, ne de güzel kokar bilirmisiniz Bu arada uzun zaman olmuş bu topiğe uğramayalı çok çiçekler gönderilmiş bana da gönderilenler olmuş çok tşk ederim hatırlayanlara da hatırlamayanlara da Özlemişim çiçek göndermeyi, bu şans bambolarını gören herkes alabilir Herkese şans getirmesi dileğiyle; Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Çok zaman olmuş çiçek vermeyeli.. Sevgili arkadaşlarıma gelsin Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Çok zaman olmuş çiçek vermeyeli.. Sevgili arkadaşlarıma gelsin bn aldım kuzucum çok tşk ederim Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2008 burdan tüm beni hatırlayan eskimeyen dostlarıma katamaran manzarası gönderiyorummm tabi çiçekler de var resim eklemeyi bile unutmuşum bu arada .((( Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Naty'm; Arkadaşlarım deyince ben üstüme alınamıyorum yaa.. Dede'n nooldu.. Yumoş'cum; Unutmak ne demek.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Naty'm; Arkadaşlarım deyince ben üstüme alınamıyorum yaa.. Dede'n nooldu.. Ah canııım Düşünemedim kusura bakma Dedeme, amcama,halama,dayıma,yengeme,yiğenlere, kusenlere,komşulara ve arkadaşlarıma gelsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2008 Heh şimdi oldu.. Teşekkür ederim esmer şekerim.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 dedem ve esmer güzelim sevgiler izmirden )) Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Çiçeklerim; Taurusmutis abicim,Natycimcim,aysum,ERBAY,Larsie,diloş,frozen, Leylam,sardunyam,egzorsist,Lucifer,jön,suheda,Ra_dya,figgaro,kaan_bebeto, Sedelina,Gece Yağmuru,Mine,Tengeriin,zeynepp,Gloria,Godzilla,baroborro,Yayamaz Kayımca ve T-M ailesi için Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Tsk ederim canım benim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 teşekkürler lılac ve naty öpüyorum kocaman Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 teşekkürler lılac ve naty öpüyorum kocaman Bn de öptüm ikinizii mucu mucuu Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Lilaç'cım teşekkür ederim canım.. Yumoş'um,İzmir'den bu yana hafif bir esinti geldi.O olmasın gönderdiğin sevgi.. :C Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2008 olabilir dedecim imbatların arasına sıkıştırmıştım sevgimi serin serin ferahlatsın dinlendirsin huzur versin diye Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.