Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Admin Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Bugün diş macunumun tüpüne bakarken birden bire bu ürün tüpünün diğerlerinden farklı olduğunu ve bu ürünü sırf tüpünün kullanışlı olduğu için aldığımı fark ettim. Aslında diş macunlarının çoğunun biribirinden farkıda yok zaten. Herneyse, aklıma bu başlığı oluşturmak geldi... Başlığı şöyle toparlayalım (bu da ayrıca bir soru olabilir toparlamak mı yoksa toplamak mı?) Ürün ismi Ürün Kutusu, paketi, tüpü neden kullanışlı, yaratıcı veya akıllı açıklaması Gerçek ürün kutusu, paketi, tüp resmi veya fotoğrafı Bunları sağlayalım ve bu ürünle ilgili kendi tecrübelerinizi anlatınız... Bakalım neler çıkacak ortaya Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Olayı başlatan ürünü tanıtıyorum Bu ürün: Sensodyne ProNamel Diş macunu Neden: Tüpün kapağı üstünde durma özelliği var yani dik durabiliyor. Kapağın geniş olması nedeniyle çok basit bir şekilde bırakabiliyorsunuz. İkinci özellik tüpün özel bir latex madde ile çok akıcı ve yumuşak olması içinde hiç bir şekilde macun kalmamasını sağladığını hissediyorsunuz. Ayrıca bu özellik çok kolay sıkılma özelliğinide beraber getiriyor. Çok kolay kavranabiliyor. Ayrıca kapağında iki ayrı kilit olduğu için kapağı kapatma anında ilk kilit hemen kavrıyor ve diğer diş macunu tüplerinde olduğu gibi kapağı düşürme olayı bunda hiç olmuyor diyebilirim.. İşte ürün tüpünün resmi: Alıntı
Φ profit Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Amerikan ordusu ve Berry Plastic tarafından 2009 yılında piyasaya sürülen bomba geçirmez duvar kağıdı ''XFLEX''.. Bu hem askeri binalarda, hem doğal afet riski bölgelerinde hem de kimya tesisi gibi tehlikeli yerlerde kullanılan askeri ve sivil amaçlı kullanılabilecek müthiş bir icattır. Hali hazırda var olan duvara monte edilebilen bu duvar kağıdı bir tür kevlar yelek gibi düşünülebilir. Duvarın hem önü hem de arkasına uygulanabilen bu sistem muhteşem bir koruyucudur. Metrekare fiyatını şuan tam olarak bilmiyorum. Videosu: http://vimeo.com/7558394 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Heehhehhe aklıma yine o karikatür geldi Ben bunu tercih ediyorum çünkü işe yarar sonuçta Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 O kadar büyüklükte dondurma varmıymış yaw Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Yeni Rakı Çok pratik..🤩 1 Alıntı
Φ profit Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Yeni Rakı Çok pratik.. Hahahah çok güldüm Bu tür çözümler başka şeyler için de üretilse ya.. Mesela aklını ve mantığını kullanmak yerine kişisel mevzulara saranlara, üstünde oturdukları organla düşünüp konuşanlara da akılla alakalı bir şeyler.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2012 İkea nın çocuk karyolası tasarımı, hem pratik hem kullanışlı Uzayabilen çocuk karyolası; Ebatlar: Minimum uzunluk 135 cm. Maksimum uzunluk 206 cm. Genişlik 85 cm. Masif çam ağacı %100 polyester. Çocuğunuzun yaşına göre kullanım kolaylığı. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2012 Voit 9733 Twist Dün aldık ve şimdiden vazgeçilmezimiz oldu.Evde egzersiz yapmak için çok pratik bir alet.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2014 Yazar Admin Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2014 Size yeni bir ürün getirdim... Saçlarınızı tamamen traşlamak mı istiyorsunuz işte size ürün... Ürün Adı: HeadBlade yani KafaBıçağı veya Kafa İçin Traş Bıçağı Nasıl mı çalışıyor: İşte size bir video nasıl çalıştığını veya kullanıldığını gösteriyor Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2018 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2018 Bakalım bu "KUTU" dan ne çıkacak? Meraklısına.. 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2019 Yazar Admin Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2019 Mikro SD KART taşıyıcı Kredi kartları büyüklüğünde 10 Mikro SD taşıyabiliyor 1 tane büyük mikro SD adaptör kısmı var Bütün Mikro SD kartlarınızı bir taşıyıcıya yükleyerek kaybetmiyorsunuz Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2019 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2019 Doğayı Korumak mı istiyorsunuz, o zaman tek kullanımlık plastik pipet kullanmayacaksınız. İŞTE size yeni katlanabilir ve taşınabilir OTAGO PİPET Yukarıda gördüğünüz gibi farklı renklerde ve kolayca kayış atkısına takılabilen pipet doğayı koruma yolunda atabileceğiniz en iyi adımdır Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2019 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2019 Vantic Sarımsak ezici / kıyıcı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2019 Yazar Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2019 Salata yaparken daha yaratıcı, daha güzel görünen bir salata mı yapmak istiyorsunuz? Bunu mutlaka görmelisiniz: OXO Üç Bıçaklı Sebze Dilimleyici Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2020 Arabanızda aradaki konsolda yeterince yer kalmadı mı? İşte çözüm Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2020 Bodum Pavina Cam, Çift Duvar İzolasyonlu Bardak Her biri 12 ons olmak üzere iki adet çift duvarlı pavina bardağı seti; Kahve, espresso veya diğer sıcak ve soğuk içecekler için mükemmeldir. Dayanıklı ve ısıya dayanıklı bir cam için ağızdan üflenmiş, laboratuvar kalitesinde borosilikat camdan yapılmıştır Yalıtımlı cam, çarpıcı bir optik yanılsama yaratan ve yoğunlaşmayı önleyen şık 2 katmanlı bir tasarıma sahiptir Tabandaki silikon valf, basınçta değişikliklere izin verir. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2020 Yılan Tahliye Saç Sökücü Temizleme Aracı Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2020 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2020 Sizde katılın bu konuya. Elinizde bir akıllı tasarım veya kutu gördüyseniz hemen buraya ekleyin Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2020 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2020 Bu limon sıkacağını aldığımdan beri diğerlerini kullanmaz oldum. Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2021 Co-Admin Gönderi tarihi: 8 Ocak , 2021 Günlük moduna göre çoraplar! bunlara bayıldım😅 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2021 Yazar Admin Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2021 Tarih 08.01.2021 at 16:11 , Smyrna dedi: Günlük moduna göre çoraplar! bunlara bayıldım😅 Çok şirinler... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.