Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 evet arkadaşlar yıllardır bu forumdayım şöyle forumca bir organizasyonumuz olmadı...üye olduğum diğer forumlarda bir ton piknik buluşması istanbul ankara hatay buluşmaları falan oluyor ama bizim forumumuzda böyle bir aktivite olmadı yav...yaz geliyor çiçekler açtı her taraf yeşillenmeye başladı bi hafta sonu ormana gidip piknik yapsak muhabbet etsek ne güzel olur diye düşündüm... şimdi yahu zaten biz buluşuyoruz gerek yok diyenler olacak bende görüşüyorum burdakilerle ama hepberaber olsak daha güzel olmaz mı forumdaki arkadaşlığı samimiyeti kaynaştırmak adına böyle güzel bir organizasyon çok iyi olur bence...eğer başlığı geyik muhabbetine dönüştürmeden ciddi bir şekilde görüşlerimizi yazarsak herkesin uygun bir gününü bulup buluşmamızın adını koyabiliriz...buyrun abilerim ablalarım kardeşlerim yorum sizin...yalnız böyle birşey olursa sayın admin ve modlarımızda gelecek hiç mazeret kabul etmiyoruz osiris'den kars'a herkesi bekliyoruz efem... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Bana uyar Erbay kardeşim, ben varım Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Sayin Erbay Iyi guzel dusunmussunuz amma velakin unuttugun birsey var foruma sadece Turkiye sinirlari icinden katilim yok, benim gibi Yurtdisindan katilanlarda az sayilmayacak kadar cok bu nasil olacak merak ediyorum acikcasi.. Haa su olabilir bosver onlar katilmazsada hos diyorsaniz ozaman diyecek birsey yok.. Saygilar Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Zamanı olan ve imkan bulan istediği yerden gelebilir zaten sevgili yakışıklı, tarih belirlenir ona göre gelmek isteyenler kendilerini ayarlar... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Bana uyar Erbay kardeşim, ben varım tamam abla detayları konuşucaz.. Sayin Erbay Iyi guzel dusunmussunuz amma velakin unuttugun birsey var foruma sadece Turkiye sinirlari icinden katilim yok, benim gibi Yurtdisindan katilanlarda az sayilmayacak kadar cok bu nasil olacak merak ediyorum acikcasi.. Haa su olabilir bosver onlar katilmazsada hos diyorsaniz ozaman diyecek birsey yok.. Saygilar abicim mesela ben bilmiyordum senin yurtdışında olduğunu boşver onlar katılmasada olur demiyoruz acaba bizim için ordan buraya pikniğe gelirlermi diyoruz bilmem anlatabildim mi şaka bir yana tabiiki gelebilme imkanı olanlar gelicek sevgili abicim sen yurtdışındasın ben buradayım ama zaman öyle şeylere gebeki sen ordan kalkar gelirsin ben burdan gidemem belki neyin ne olacağı belli olmaz dimi... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Admin Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Yakışıklıda kendi bulunduğu yerdekilere yapsın bir tane o zaman ne dersin ERBAY Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 oda olabilir sayın admin güzel fikir gerçekten GELENLER : 1: ERBAY 2:SARDUNYAM Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Yakışıklıda kendi bulunduğu yerdekilere yapsın bir tane o zaman ne dersin ERBAY Guzel fikir sayin Admin ben cumartesi gunu kamp kurmaya gidiyorum tum forum ailesiyle birlikte ben ve forum ailesinin maketleri artik mangal yapariz.. gecede cadirda kaliriz.. Resimleri cekip foruma yuklerim merak etmeyin ... Alıntı
Φ NICLENO Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Sevgili Erbay, iyi düşünmüşsünüz. Böyle bir etkinlik, kıdemli üyesi olduğum diğer bir forumda yapılıyor ve çok da hoş oluyor. Dediğiniz gibi katılabilen katılır, sonra çekilen fotoğraflar, konuşulan konular forumda paylaşılır. Ben en az sezon sonuna kadar Side'den ayrılabileceğimi sanmıyorum. Ama benim gibi katılamayanlarla forumda sanal bir piknik düzenleriz artık. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Yakışıklı maketimizi kampamı götürücen Bak maketim orjnalime benzemezse ben gelmem Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2009 15.7. den sonra olursa bende varim Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Sevgili Erbay... Güzel bir düşünce... Ben de gelirim... Saygılar.. DİPNOT... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 GELENLER : 1: ERBAY 2:SARDUNYAM 3:DIPNOT Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Çok güzel bir fikir, gelmeyi çok isterim... Yeterli çoğunluk sağlanırda bir tarih belirlenirse şartlarımı uydurup gelmeye çalışırım. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Sevgili Erbay, iyi düşünmüşsünüz. Böyle bir etkinlik, kıdemli üyesi olduğum diğer bir forumda yapılıyor ve çok da hoş oluyor. Dediğiniz gibi katılabilen katılır, sonra çekilen fotoğraflar, konuşulan konular forumda paylaşılır. Ben en az sezon sonuna kadar Side'den ayrılabileceğimi sanmıyorum. Ama benim gibi katılamayanlarla forumda sanal bir piknik düzenleriz artık. Sen bizim Antalya buluşmalarımıza neden gelmiyorsun peki? Namazda gözü olanın ezanda kulağı olmalı önce. Haksız mıyım? Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Ahhh ahhh. Şimdiden iyi eğlenceler herkese... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Ben de gelmeye çalışırım, eğer davete yeniler de gelebiliyorsa tabii Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Hımmmm hastalanma dışında mazeretim olmaz.......... gelirim veya hepiniz benim oldugum yere gelir tatil yaparsınız havalar tam ısınmadan hepinizi beklerim ciddiyim ama Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Hımmmm hastalanma dışında mazeretim olmaz.......... gelirim veya hepiniz benim oldugum yere gelir tatil yaparsınız havalar tam ısınmadan hepinizi beklerim ciddiyim ama Evet evet hepimiz senin yanina gelelim gerci ne zaman ve nerde olacagi hakkinda Erbay halen birsey dememis . Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Evet evet hepimiz senin yanina gelelim gerci ne zaman ve nerde olacagi hakkinda Erbay halen birsey dememis . valla gelin deniz kum uyduruk yemek yapan bendeniz en fazla üstüste yatarız olsun saten kim uyuyacak ki sohbeten Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2009 valla gelin deniz kum uyduruk yemek yapan bendeniz en fazla üstüste yatarız olsun saten kim uyuyacak ki sohbeten bu yaz maviyi elime takip geliyorum o zaman Arasa seni ona haber verirsin haberi olsun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 valla gelin deniz kum uyduruk yemek yapan bendeniz en fazla üstüste yatarız olsun saten kim uyuyacak ki sohbeten Kız yayamaz sana gelmeden önce en az 5 kilo zayıflamamız lazım bizim... Çünkü orada bi o kadar aldırırsın sen bize... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Evet evet hepimiz senin yanina gelelim gerci ne zaman ve nerde olacagi hakkinda Erbay halen birsey dememis . yeri ve zamanını en kısa zamanda belirliyecez ama katılım fazla olmayacak gibi gözüküyor... Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Yakışıklı maketimizi kampamı götürücen Bak maketim orjnalime benzemezse ben gelmem Orasi artik benim vijdanima kalmis birsey ... Seni goturmeyecegimki zaten maketin gelecek.. Bayagida eglenceli olacak gibi artik yakar topmu oynariz.. mangalmi yapariz yoksa yurusmu orasini bilemem yada gemi yolculugumu onu zamani geldiginde gorecegiz... Ben en iyisi haftaya kampa cikayim.. Maketlerle onca maket arabaya sigarmi bilmiyorum ama olmazsa bir dolmus bulurum.. Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2009 İki yıl öncesine dönelim. Bakalım kimler neler söylemiş. İstanbul buluşmasına bir önder, lider gerek sanki.Denemek isteyen var mı? istanbuldaki toplantıya ben herzaman hazırım... illaki çok kalabalık olmasını beklemeye gerek yok... 2-3 kişi ile bile başlayabiliriz. umarım bu zamanla çoğalır... saygılar.. ben şehir dışında okuduğum için eğer istanbulda bi toplantısı olursa ve bende istanbulda olursam seve seve katılırım Bu ÖNCÜ çıksa artık.. Sonuç? SIFIR Umarım bu kez öyle olmaz. Biraz gayret lütfen. Özellikle İstanbullular. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.