Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar YER : BÜYÜKADA eminönü iskelesinde buluşuruz ordan hepberaber büyükadaya...yalnız tarihi hakkında ivedi cevaplarınızı bekliyoruz arkadaşlar...31 mayıs veya 14 haziran
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Büyükada güzel olur valla ayrıca ailesini getirmek isteyen dostlar elbette getirebilirler sevgilisi olan sevgilisini, manitasını, kankisini, kuzenini, emmisini
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Bu düşünelim mi demek??? Gelmek mümkün değil demek eee formun en güzel kızı gelmeyince sizde gitmeyin demek
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Gelmek mümkün değil demek eee formun en güzel kızı gelmeyince sizde gitmeyin demek Admine söyleriz, sizi forumun özel uçağı ile aldırır artık
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Admine söyleriz, sizi forumun özel uçağı ile aldırır artık tabi yoksa gelmem ben
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar YER : BÜYÜKADA eminönü iskelesinde buluşuruz ordan hepberaber büyükadaya...yalnız tarihi hakkında ivedi cevaplarınızı bekliyoruz arkadaşlar...31 mayıs veya 14 haziran
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Uçak denizin üzerinde sizi arıyor, el sallarsanız denize inip alacağız
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl bende gelemicem yazilan tarihlerde , katilanlara simdiden iyi eglenceler dilerim
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Hani gelecektin Haziran ortası sevgili Nyx Temuz'da geliyorum yani bulusmadan tam bir ay sonra
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Temuz'da geliyorum yani bulusmadan tam bir ay sonra Hadi yaa, tüh
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl Hadi yaa, tüh hepiniz gidin guzel zaman gecerin resimler cekilin biz gelemeyenlerle paylasin o zaman bizde katilmis gibi oluruz Seth benim yerimede yersin artik
Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2009 16 yıl hepiniz gidin guzel zaman gecerin resimler cekilin biz gelemeyenlerle paylasin o zaman bizde katilmis gibi oluruz Seth benim yerimede yersin artik Büyükada'da faytona biner senin için resimlerini göndeririz
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 16 yıl Yazar YER : BÜYÜKADA eminönü iskelesinde buluşuruz ordan hepberaber büyükadaya...yalnız tarihi hakkında ivedi cevaplarınızı bekliyoruz arkadaşlar...31 mayıs veya 14 haziran
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 16 yıl Bendemi katilsam acaba? Admine bi sorayim, patronumdan izin cikartabilirse gelirim. Tabii istemeyen varsa gelmem.
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 16 yıl Neden olmasın Ve neden istemeyen olsun? Gelmeye calisacagim, söyledigim gibi Admin bey bana izin cikartirsa. Neden istemeyen olsun demissiniz, onu ben bilemem, istemeyen olursa umarim onlar sebebini aciklar.
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 16 yıl eşimi ayarlarsam kafaya alabilirsem ben de gelmek isterim....benim için geçirdiğim kazadan sonra değişiklik olur
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 16 yıl geçmiş olsun sayın bezgin eşinizide alın gelin sayın dünyahepimizin, galiba biraz önyargılı düşünüyorsun, kimsenin böyle birşey düşünmeyeceğine eminim...
Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2009 16 yıl geçmiş olsun sayın bezgin eşinizide alın gelin sayın dünyahepimizin, galiba biraz önyargılı düşünüyorsun, kimsenin böyle birşey düşünmeyeceğine eminim... öyle olmasi cok güzel tabiiki, ama herhangi birisinin istememesi de gayet normal. Ben bundan dolayida kimseye küsmem. Insanoglu cig süt emmistir derler. Herkes sizin gibi düsünmeyebilir demi. Ama olmamasi tabiiki sevindirici. Dolayisiyla ön yargili degilim, sadece olasiliktan bahsettim. Olacak diye bir sart yok tabiiki.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.