Φ diloş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Zar - Tuğba Özerk Dönüyordum sana verdiğim sözden Yürek aldatmaya ihtiyacım yok Beni kalpsiz sanıp vurduğun yerden Kan revanım hiç zamanım kalmıyor senden Gezeceksin gez tabi her bir gece Ezeceksin ez Yakacaksın yak tabi tek bir hece Yetecek bir söz Bulacaksın er yada geç özünü Bana koymaz hep yaşadım hüzünü Şükür Allah gösterecek yüzünü Bana son bir kez Gide gele arıyorum ama aşk bile yok Ona buna soruyorum Sağa sola atıyorum ama zar bile yok Boşa oynuyorum Gide gele arıyorum ama aşk bile yok Ona buna soruyorum Sağa sola atıyorum ama zar bile yok Kumar oynuyorum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Gün gelirde ayrılırsak birtanem; Unutma beni hiç bir zaman.... Çünki ben seni asla unutamam!! Maziyi anarsan bir an; Düşün ama dökme gözyaşlarını, Hatıralarla dolu anılarını; Vaadettiğimiz mutlulukları andıkça; Ağlama sakın..... Benim kadar seni seven olmaz ama? Gün gelirde biri severse seni; Mutlu ol onunla her zaman. Düşün mazideki kadersiz sevgilini... Sensiz olmaz dediğim şu hayatta, Gün gelirde evlenirsem; İlk doğacak kızımın ismini belki senin adını koyarım. Ve kızımı annesinin yanından her çağırdığımda; Baba beni her çağırdığında neden ağlıyorsun derse? Belki bir cevap veremem... Sensiz dolu ızdırabımın acısını çektiğim şu anda, Karalamaya çalıştığım bu şiir; Bir gün kızımın eline geçerse adının yüceliğini işte o zaman anlar.... Baba ben olmasaydım sen hep onunla beraber olsaydın derse... AŞK VE GURUR BİR ARADA YÜRÜMEZ KIZIM DERİM....... Anlam aramayın içimden geldi yazdım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 senden kalann tek anı bu.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Seni seviyorum seni Sen ey kavgamın çiçeği.. ------- Biraz dikkatli baksaydın gülen gözlerimdeki , ağlayan ben'i görebilirdin. Ya da gerçekten sevseydin beni kalbimin çığlıklarını susturabilirdin. Ben senken sen ben olamadın. Izdırabımın sebebi oldu sevgim. Tükendim tükettim hıncımı almak için tekmeler attım sevgiye kendime yüreğime .. ------- Gün geçmez Yüreğimdeki acı amansız Yalnızlık Yüzüme vurur geçer zamansız Hüznüm bile yorgun ah Her damla Gözyaşımdaki keder umutsuz Sensizlik Geceme akar gider mi sonsuz Kalbim yine yorgun.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Seni seviyorum seniSen ey kavgamın çiçeği.. ------- Biraz dikkatli baksaydın gülen gözlerimdeki , ağlayan ben'i görebilirdin. Ya da gerçekten sevseydin beni kalbimin çığlıklarını susturabilirdin. Ben senken sen ben olamadın. Izdırabımın sebebi oldu sevgim. Tükendim tükettim hıncımı almak için tekmeler attım sevgiye kendime yüreğime .. ------- Gün geçmez Yüreğimdeki acı amansız Yalnızlık Yüzüme vurur geçer zamansız Hüznüm bile yorgun ah Her damla Gözyaşımdaki keder umutsuz Sensizlik Geceme akar gider mi sonsuz Kalbim yine yorgun.. sende çok fazla nakarat bırıkmiş kızım,hastalık yapar bı doktora aldırıver Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Ocak , 2008 My family also rely on ocean currents, tides, the gravitational pull of the moon Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 bütün gece sessiz oturduk çıt çıkmıyordu bütün gece sus pus oturduk sezen söylüyordu gözlerin ayrılık dedi göz yaşların yalan o güzel günler geldi geçti sakın ağlama ardımdan son defa ama son defa elveda diye diye içimden kal demeni bekledim kal demeni bekledim yanlış gözlere ağlıyorum bomboş hayallere sığınıyorum eski resimlere bakamıyorum lanet ettim sevdaya Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 beni bekledinse yağmurda karda beni bekledinse deli rüzgarda beni bekledinse yorgun yıllarda susuz yüreğimde çiçekler açar ----------------------------------- Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 evela hüdayi tanımasa idim vallahi yar sen benim Allahım olurdun... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2008 sevmek hiç ucuz olmadı hiç kolay söylenmedi gözyaşını tatmadan şu iki kelime "seni seviyorum" oysa sevmedi beni sonbaharı ömrümün sarstı, kırdı durdu dallarımı resimlerde bile değilim ki hayal adam, ayışığı şimdi ucunda ecel de olsa kır kalemini yazma artık hasretini Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 evlerinin onu boyali direk yerden yere vurdun sen beni felek her aciya dayanamaz bu yurek olurum de ayrilamam yar senden muhsin abiiiii Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Bıraktığın izler tam karşımda dururken Acıtmıyor canımı sözlerin kadar gölgen Gitme asla sana demem Burda kal Vazgeçtim artık senden Vazgeçtim artık senden Ben burda dimdik ayakta Küsmeden sabaha herşey yolunda Sen uyurken vazgeçmişim zaten Ben burda dimdik ayakta Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 sorma neden,niçin herşey yalnızlıktan.. baaak baaaak baaaak baaaak güzel bir gün ölmek için Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Gel gel canım bana gel gel Ver ver bana o temiz sevgini.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Awara hoon/ ya gardish me asman ka tara hoon gharbar nehi /sansar nehi/mujhse kisiko pyar nehi/uspar kisiko milneka ikrar nehi/ sunsan nagar /anjan dagar ka/pyara hoon Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir güzelim Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 (((((( bir defa da sıradan cümleler kullansa yaa))))))) Sensizlik ölümden bile zor hergün hergün ölmek gibi acısı çok devası yok sensin devası ilaç gibi gittiğinde kalbimide aldın bak bende bir hiç bıraktın vebali sana bak geride gözden akan yaş bıraktın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ocak , 2008 Sayın her şeyi bilen senden daha çok şey bilen var Ara sıra in tahtından bu kibir ikimizi de yakar Mantıgın bu mu iki aşk bir kalbe söyle nasıl sığar Bu aşkı nehirler söndüremez bilirsin su da yanar.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Aşkın açamadığı kapı Kanatlanıp uçamadığı yer mi var Kalbimi seve seve sana veririm Bi kere de senin için ölsün yar Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 kapı acık arkanı dönme cık istenmiyorsun artık... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Ocak , 2008 goodnight, sleep tight no more tears in the morning, i'll be here and when we say goodnight, dry your eyes because we said goodnight, and not goodbye we said goodnight Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2008 my baby came down from romania she was the queen of transylvania but now we live in suburbia without......... ................... disko disko partizani parti parti partizani Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 dün yine yapayalnız dolaştım yollarda yağmurlarda ıslanan bomboş sokaklarda.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 ilk fırsatta sana koşmak istedim gelip kollarında ölmek istedim özledim bir tanem, seni özledim, sensiz yaşamayı başaramadım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Kimsenin derdi yok ki derdim üstüne Herşeyi unutursun zaman geçince Son sözü söylemezler iyi gününde............ Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Senyour Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 gitme yalvarırım yalnız koma beni bebek dünyalar güzeli, biricik bebek hasret ateşiyle kül olmuşum ben bebek alem yıkılsa ararım bebek güzel bebek tatlı bebek nazik bebek narin bebek güzel bebek tatlı bebek nazik bebek narin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.