Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Yaz dostum güzel sevmeyene adam denir mi Yaz dostum selam almayana yiğit denir mi Yaz dostum altı üstü beş metrelik bez için Yaz dostum boşa geçmiş ömre yaşam denir mi Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı Alıntı
Φ *MELEK* Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 arabamın atları deh deh amanda arabamın atları deh deh amanda boyalı kanatları deh deh amanda aslan mahmudum gel gel amanda ........... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 YORULDUM Yoruldum beklemekten, deliler gibi sevmekten yar Bıktım artık özlemekten ,yinede haber yok senden yar Ayağım zincirlerle bağlanmışım çöllerde yar Sorar herkes nerelerde, bana yalancı dedirtme yar Ben yalnız senle varım ,sensiz bomboşluktayım yar Sen bir çağır ben uçarım ,hazır bekliyor kollarım yar Gel coştu duygularım ,yalnız senden anlarım yar Sana açık bütün kapılarım ,birde dinsin ağrılarım yar Duy artık buz sesimi ,yazdım göğe ismini yar Kaybettim ben tüm gücümü, ne olur görsem yüzünü yar Sen benim ışığımsın, karanlığa paydosum yar Dualarım kabul olsun ,gel içime güneşle doğsun yar Rüyamda gördüm seni, tutamadım elimi yar Vurdum yollara kendimi, belki bulurum izini yar Ateşlerde yanarım, kurumuş topralarım yar Bir tek seninle kanarım ,gelde sönsün yangınlarım yar Duy artık buz sesimi yazdım göğe ismini yar Kaybettim ben tüm gücümü ne olur görsem yüzünü yar Rüyamda gördüm seni, tutamadım elimi yar Vurdum yollara kendimi, belki bulurum izini yar KIRAÇ Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 çok aşıgın var diyorlar yalan de yeter bana Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2007 ben seni unutmak için sevmedim gülmek ayrılıkmış bilmedim Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 sevdim seni bir kere başkasını sevemem deli diyorlar bana desinler değişemem dsinler değişemem..... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Adem döndü sonra Havva'ya Hımm ne güzelmiş bu Elma! Adem bir müddet düşündü sonra Elma değil bu yediğimiz galiba! Ayva!!! Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 tavşanım mini tavşanım..hergun duyduğum nakarat Sedoş o nasıl bi nakarat yaw Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 biz heybelide her gece mehtaba çıkardık sandallarımız neşeyle dolar zevke dalardık Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 ölmek istiyorum ölmek yaşamın son anında senlen olmak istiyorum senlen olmak ölmek istiyorum artık ölmek allahım al canımıda kurtulayım bu dünyadan..... kaan Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 kim,kim ki diyorsa aşk azap hali doğruyu söyler ama kim çok seviyorsa son bir şans verir yine affeder!!! Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2007 Dedimya !!! Hiç yoktan susturuldu şarkımız... Olmasaydı, Olmasaydı sonumuz böyle... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 akşam oldu hüzünlendim ben yine hasret kaldım gözlerinin rengine Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 subasında durmussun gozlerını yummusun benı benden degılde benı elden sormussun yurursun yayasın hem soyler aglarsın olumlerın en guzelı benı nerde arasın yınede yandın gonul Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Bazen hayallere dalıyorum, seni düşünüp ağlıyorum, Seni ve sevgini arıyorum hep kalbimde... Düşmüyor adın hiç dilimden, Öleceğim gülüm bir gün ben Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 bana hava atma havan kime yabancı kapılma rüzgarıma sende aldanırsın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 bana tava atmatavan kime yabancı kapılma rüzgarıma sende aldanırsın Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2007 al tavam senın olsun Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ekim , 2007 aşk yeniden akdenizin tuzu gibi aşk yeniden ürperen sahiller gibi... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 " İçim İçime sığmıyor ! dersem anla beniiiiiiiiiii" Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Ağlamak güzeldir Süzülürken yaşlar gözünden Sakın utanma Ağlamak öfke Delice nefret Doruklarda aşk Doyumsuz sevinç Kahreden keder Kısaca hayat ve nefesindir Ve nefesindir Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 6 Ekim , 2007 yanacaksak aşkımız için yanalım ne çıkar bugün herseyyy aşkımız için....... Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2007 Bir Değil,Bin Fırsat Geçse Elime; Seni Tenkit Etmek Düşmez Dilime, Şu Anda Aklımda İki Kelime.... Sensiz Yaşayamam!!! Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 cabuk ol da gidelim dokulen yapraklari dikelim kis olur ben usurum durmam buralarda cabuk ol da gidelim sokulen yapraklari dikelim kis olur ben usurum kalmam buralarda...... Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2007 bugün bayram erken kalkın çocuklar.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.