Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2007 benim yazdığım daha güzeldi gıcığım.. sanırsam sen yakında benide tanımazsın aşkolsun canem ben seni nasıl tanımam... şimdi sana bi nakarat yazarım nutkun tutulur, annadın seeeeeeeeeeen... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ AÇA Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 tok evin aç kedisi aferinin delisi ben seni nazlatamam bulunur yenileri ağa takılır biri ben seni paslatamam :w00t: Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Ben suyumu kazandım da içtim Ekmeğmi böldüm de yedim Alkışı duydum İhaneti gördüm Sesimde oldu sessizliğimde Seviştiğim de oldu benim Sende başını alıp gitme ne olur Ne olur tut ellerimi Hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar Ve hiçbir şeyi özlemedim seni özlediğim kadar Sende başını alıp gitme ne olur Ne olur tut ellerimi Ne olur,Ne olur.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Saçın yüzüne perde Yüreğim düştü derde Ayak üstü duramam Seni gördüğüm yerde Nesine yar nesine Ölürüm yar sesine Bir daha vursa idi Nefesim nefesine..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Uzat elini aşka uzat Yüreğini sarsın duygular Uzat elini aşka uzat Dayanamaz aşka korkular Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 26 Ağustos , 2007 varsın eller gönül yarası kapanır sansın kabuğun altında sevgili sen kanayansın....... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Parçalandım Ve her bir parçam ayrı yere bıraktım Birini açık denizlerin en derin yerine attım Kürek çektim, uzaklaştım, dönüp arkama bakmadım bile Birini yüksek dağların zirvesine çıkardım Hiç kimse kurtarmasın, kurda kuşa yem olsun diye Birini hiç unutmadığım o küçük şehirde bıraktım Dönemedim, kimbilir, belki dönsem de bulamazdım Önce savruldum yok oldum Sonra dinlendim duruldum Ve her giden parçam yerine Yenisini doğurdum Daha güçlü, daha sakin Daha mutlu, daha suskun Daha olgun, daha kırgın Daha yalnız, daha yorgun Birini tandık bir vişne ağacının dibine ektim Soramadım filizlendi mi, sürgün verdi mi Birini çok sevdiğim bir dostta unuttum istedim, geri vermedi, meğer benden pek haz etmezmiş Birini büyük bir aşk uğruna ateşlere attım Bilerek, isteyerek, ama asla pişman olmadım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ günışığı Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 hep seni düşünüyorum aklımda saklayıp kalbimde buluyorum.. istemekten vazgeçemiyorumm.. geceler boyu seni yanımda dileyip güneşle uyuyorum,kalktığımda yoksun yine... dünümü,bugünümü,geleceğimi çaldın bak yinede kızamıyorum... canın sağolsun, canım feda olsun.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Unutmuş olsan hissederdim Unutmuş olsan her sabah yanımda durmazdı hayalin.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 nane nane nane nane nane namna namnane Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 ne guzel gecmisti butun bir yaz basimda kavak yelleri esen o yas bense hanimeli kadar beyaz calmistiniz kalbimi bilmeden biraz bense hanimeli kadar beyaz calmistiniz kalbimi bilmeden biraz nasilda konusurduk bahcelerde sarki soylerdik mehtapli gecelerde sen bana ben sana komsu evlerde kok sarmasiklar gibi sarildik o yaz sen bana ben sana komsu evlerde kok sarmasiklar gibi sarildik o yaz... eline degerdi safca elim seninse arardi beni gozlerin opusurken korkusu birseylerin sevgimize ilk huznu getirdi biraz opusurken korkusu birseylerin sevgimize ilk huznu getirdi biraz... cocuk kalbimize dolan gamla oturup aglamistik sessiz cardakta caresiz erken inen aksamla veda edip ayrildik biterken o yaz caresiz erken inen aksamla veda edip ayrildik biterken o yaz nasilda konusurduk bahcelerde sarki soylerdik mehtapli gecelerde sen bana ben sana komsu evlerde kok sarmasiklar gibi sarildik o yaz caresiz erken inen aksamla veda edip ayrildik biterken o yaz... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 her günüm ganlı geçer şu feleğin elinden kalbim titreyip durur benziyor bir gazele... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir katre_a Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 ben senin olmadığın heryerde canım yeşillenirim yeterki düş yakamda kutupta bile güneşlenirim gün benim günüm günlümce gezer eğlenirim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Sen omuzuma çökmüş ağır bir günah Çözümsüz bir düğüm, boşa geçmiş gün Her gece yatağımda dönüp kıvrandım Karanlık bir rüya,gelinsiz düğün Gelipte ağlama bana gömdün elinle Bu mezar hep ıslak kalır seninle Oturdum düşündüm bir ağaç altında Melekler ağlıyordu sağımda solumda Sen kolayı seçtin zor zamanımda Bir hayat tükendi senin yolunda Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 bir derdim var artık tutamam içimde gitsem nereye kadar, kalsam neye yarar hiç anlatamadım, hiç anlamadılar herkes neden düşman? unuttuk hepsini Nuh'un nefesini... gelme yanıma sen, başkasın ben başka... bak bu son perde, oyun yok bundan sonra ışık yok, hiçbirşey yok, yok yok yok bir derdim var... tutamam içimde... Mor ve ötesi... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ günışığı Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 Gözyaşların olsam gözlerinde Ağlayıp da siler miydin Bir garip olsam düşmüş yere Yine de ezip geçer miydin? Esirin olsam ellerinde Yaban ellere satar mıydın beni Gülücük olsam dudaklarında Yine de silip atar mıydın beni? Sen ışık olsan ben pervane Alev olur yakar mıydın Hem deli olsam hem divane Bucak bucak kaçar mıydın? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 acayıp hayvanlara benziyisen 51 ekranlara benzıyısen yılın şarkısı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 A de bakayım aaaaaaaa Bide Y de yeeeeeeeee Şimdi bide ıııııııııııııı Oku bakayım Ayı Oku bakayım Ayı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2007 Seni ben ellerin olsun diye mi sevdim ? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Gel gel sarışınım gel ben sana aşığım geeeel gel gel uleyn gel gelsene olum Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ göçmen kızı Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 bugün biraz gerginim yine, sesim değişik gelebilir biraz, ama sen anlarsın,bana katlanırsın... tuhaf laflar edebilirim, seni belki üzebilirim, ama sen susarsın,çünkü beni tanırsın... öyle çabuk kızma derdin hep, bu kadar da kolay alınma, o zaman beni sar, hadi sarıl bana, değişmez huylar bilirsin, bir kere de sen dene alışmayı! ben göğsüne yatarken böyle derin nefes alma bu ara ihtiyaım var sana ellerimi sakın bırakma bana huzur veren tek yer senin yanın unutma gün varıncaya kadar sabaha sakın hiçbir yere kalkma fazla bişey istemem sadece dur burda... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 zürafanın düşkünü beyaz giyer kış günü sonunda şifayı kapıpta hasta olnca.... nane limon kabuğu.. bir tutam zancefil hattta.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir kleo Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Ne sevenim var Ne de soranım Öyle yalnızım ki Çilesiz günüm yok Dert ararsan çok Öyle dertliyim ki Bana kaderimin bir oyunu mu bu Aldı sevdiğimi verdi zulümü Dünyaya doymadan göçüp gideceğim Yoksa yaşamanın kanunu mu bu Bıktım artık yaşamaktan Çekmekle biter mi bu hayat yolu Bu yalnızlık bu dert Bekleyeceğim bekleyeceğim Geri dönmese bile Alıştım kaderin zulmüne artık Bana gülmese bile ........ Bana kaderimin bir oyunu mu bu Aldı sevdiğimi verdi zulümü Dünyaya doymadan göçüp gideceğim Yoksa yaşamanın kanunu mu bu Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 çektiğim çileler kendime benim tutupta birine vurmaz ki elim çekilin üstüme varmayın benim kötüysem düşkünsem kimene bundan Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2007 çay elinden o yana gidelim yali yali Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.