Φ figgaro Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2007 Tadın sinmiş suyuna,taşına toprağına.. Bu şehirde ne varsa.. Hepsi sana benziyor.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 29 Kasım , 2007 akşam vakti dolaştım sokaklarda ... yırtık bir aFİŞ seni gördüm duvarlarda ... gitme gitme el olursun sevdigim incitir beni ... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2007 Böylemi tanıdın böylemi anladın Yıllardan beri beni Kolay mı ayrılık unutmak veda etmek Terk etmek seni Ömrünce ızdırap ömrünce bin çile Çekmek istemiyorsan Son bir defa daha dinleyipte öyle git Sevdiğim beni Hala seni seviyorum mutluluğum diyorum Ayrılık zor biliyorum Beni biraz anlasaydın darılmazdık Bana biraz katlansaydın ayrılmazdık Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 hadi sen git işinede herkes kendi işine Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Çıkmaz sokakta yol bulamadım Gözlerim yandı,ağlayamadım Bir kara sevda vurdu başıma Nerdesin sen,kimdesin sen Ben soramadım.. Sevgiden yana şansım olmadı Kötüden başka dostum olmadı Sende yoksun.. Bilmiyorsun.. Halim kalmadı.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 Çıkmaz sokakta yol bulamadımGözlerim yandı,ağlayamadım Bir kara sevda vurdu başıma Nerdesin sen,kimdesin sen Ben soramadım.. Sevgiden yana şansım olmadı Kötüden başka dostum olmadı Sende yoksun.. Bilmiyorsun.. Halim kalmadı.. Diloş içimde nakarat bırakmadı bu sözler söyliyecek bişey yok tbrk Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ freak Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 My girl, my girl, don't lie to me Tell me where did you sleep last night In the pines, in the pines Where the sun don't ever shine I would shiver the whole night through ... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2007 gittide gitti... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 Hasret Rüzgarları Çok Erken Esti Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 Ne başlayabildik doğru dürüst Ne de bitirebildik Ne vazgeçebildim bilirsin beni Ne de anlatabildim Ah bu aşk iflah etmez beni Vurulsa umrumda değil Biliyorum Zaman sen diyorlar çaresi Geç de nasıl geçersen geç bildiğin gibi Ah şu gönlüm hiç kimseyi böyle sevmedi Hiç kimseye böylesine yenilmedi Ne yapsam ne söylesem de değişmedi Ama Al dedim vur demedim ki Ayakta hislerim dilimde düğümler Söz geçmiyor ki kendime Mecalim yok Anlat diyorsun ya bendeki usul kıyameti Hani birisi daha çok sever ya Bizimkisi o misal Meğer o vefasız çoktan gitmiş Gel de anlat kendine gel de anlat ellere Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Yaşamak bir çocuk gibi özgürce Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 ben sende tutuklu kaldım.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ yesilsu Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 bugün anladım beni sevmediğini Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Emre Aydın - Belki Bir Gün Özlersin Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde Yürürken Okuduğun ilk roman Sevdiğin ilk adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Belki dolar gözlerin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin.. Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın Her biri hayran sana Belki bir gün özlersin Başka adamlarla Başka şehirlerde Yürürken Seçtiğin bu hayat Geçtiğin son adam Yasal acılarından Hatta yalnızlıktan Sessiz harfler seçersin Başka adamlara Başka şehirlerde Belli etmezsin Belki bir gün özlersin Sil gözünün yalnızlıklarını O an fısılda duvarlara adımı Bin bıçak var sırtımda Biniyle de adaşsın Her biri hayran sana Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Bugün anladim beni sevmedigini sadece tanidigin, sana yakin biriyim bugün anladim, beni sevmedigini, sadece varligina alistigin biriyim. Kizginim canim, ama kendime laf anlatamadim su inatci gönlüme kirginim canim, ama kendime sana kapilip giden su zavalli kalbime. Git ne olur, nasil olsa unuturum acilar bana kalsin, dünya senin olsun Git ne olur, nasil olsa alisirim, hüzünler bana kalsin, mutluluk senin olsun. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Yagmurdan sonra gelen bir koku varya.. Iste senin kokunda geliyor bana.. Daglardan esen ilik rüzgar varya.. Iste senin nefesinde böyle geliyor bana.. Daglarin sirtinda kar gibi.. Yollarin ardinda yar gibi.. Kislarin sonunda bahar gibi.. Özlüyorum ben.. Bekliyorum ben.. Ben senin hasretinle yanmisim zaten yaraliyim.. Sen bunun farkindamisin yar yar yar.. Her günüm beklemekle geciyor dünde bugünümde.. Bir mektup göndermezmisin yar.. Umutlarim bende kaldi sen gittin.. Icimdeki ümidi yitirmedim.. Yagmurlar altinda seni bekledim.. Gittigin günden beri.. Özlüyorum ben.. Bekliyorum ben.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2008 Asla, asla vazgeçemem, senden asla Olamam ben sensiz Yapamam sevgisiz Asla, asla vazgeçemem, senden asla Olamam ben sensiz Yapamam kimsesiz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2008 Bu gece başımdan geçenlere değil kafamdan geçenlere içtim Aklıma esen şeytana uymak yine sen olacaksın sebebim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Evlerinde lambaları yanıyor Göz göz olmuş ciğerlerim kanıyor Beni gören deli olmuş sanıyor Ölürüm de ayrılamam yar senden Aman bir bahçeye giremezsen Durup seyran eyleme eyleme Aman bir binayı yapamazsan Yıkıp viran eyleme eyleme Aman bir güzeli sevipte alamazsan İsmini aleme rüsva eyleme Evlerinin önü boyalı direk Yerden yere vurdun sen beni felek Her acıya dayanamaz bu yürek Ölürüm de ayrılamam yar senden Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2008 ay bile çeker gider beni hiç düşündün mü? sensizlik bende saklı çıkmaz bir an dışarı elimde bir fotoğraf o şimdi burda olmalı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2008 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Benden sevgi değil canım istesen, Boynum kıldan ince,vur gitsin beni. Ömrüm hep kış oldu, Bahar ne gezer Soldu çiçeklerim, kır gitsin beni... Kimler bırakıpta, terk etmediki Sende bir kenera at gitsin beni... Her gelen yakıpta kavurdu beni, Sende küllerimi yak gitsin beni.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2008 ben geldim meyhaneci bu akşam buralıyım sevgilimden ayrıldım yürekten yaralıyım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Ocak , 2008 Zülfü Livaneli - Gözlerin.. Düşlerin parlayıp söndüğü yerde Buluşmak seninle bir akşam üstü Umarsız şarkılar dudağımda bir yarım ezgi Sığınmak, gözlerine sığınmak bir akşam üstü Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi Bir orman bir gece kar altındayken Çocuksu, uçarı koşmak seninle Elini avcumda bulup yitirmek, yitirmek Sığınmak, ellerine sığınmak bir gece vakti Ellerin bir martı, telaşlı ve ürkek Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken Bir kenti böylece bırakıp gitmek İçinde bin kaygı, binbir soruyla Bitmemiş bir şarkı dudağında bir yarım ezgi Sığınmak, şarkılara sığınmak bir ömür boyu Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi Ellerin bir martı, telaşlı ve ürkek Ellerin fırtınada çırpınan bir beyaz yelken Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.