Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Deniz kızı'na gelsin... Ben yaralı kurt sen kınalı kuzu Biraz cilve aşkın biberi tuzu Sanki biraz naz ediyorsun ama Senin bana gönlün var gibi gibi Yüzüme karşı git diyorsun ama Sanki gözlerin kal der gibi gibi Yeter çektiğim insaf et gayri Senin bana gönlün var gibi gibi Arpa buğday yan yana orak istemez Yağız at şahlandımı durak dinlemez Sende biraz naz ediyorsun ama Sanki bana gönlün var gibi gibi Zehirin şifası süt ile incir Ellerim kelepçe yüreğim zincir Sanki fazla naz ediyorsun ama Senin bana gönlün var gibi gibi Kimse sevemez benim gibi seni Kırk yılda bir gelir ( .... ) gibisi Sende fazla naz ediyorsun ama Yine de bana gönlün var gibi gibi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 öldürecek bu kız beni ya harikasın sen nati Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 :grin: birileride görsün bunları(l.....) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 kim acepp kiii bu birileri Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Tsk ediorum canım Madem öyle bu da size gelsin Dinle bak bunu kesinlikle... Barış Manço - Kara Sevda Zeyneeeepp ömürsün valla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 baş harfi L gerisini tamamlayın canım artık içimdeki nakarat:küstüm... padişahın kızı da olsan küstümm küstümm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 seviyorum sizi ya öldüm gülmekten ses de yok hasta hasta güldürünüz beni Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Kara sevdaa, karaa sevdaaa Dedikleri daha ne olabilir kii ? Kara sevdaa, kara sevdaaa Seni benden kim ayırabilir ki ? Çocukça bir aşk deyip de geçmee Sakın gülme halimeee Nasıl oldugunu anlayamadım ama Seviyorum seni delicesineee..... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 kıslar bu şarkıda uygun Senin yüzünden canıma Damarımdaki kanıma Kuranıma Kitabıma Küstüm... Daha seninle konuşmam Küstüm Küstüm.. Ne yaparsan yap barışmam Küstüm Küstüm.. Artık sana hiç karışmam Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Ekmeğimin tuzu olsan Küstüm Küstüm.. Kaderimde yazı olsan Küstüm Küstüm.. Padişahın kızı olsan Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Bitsin bu sevdamız bitsin Nereye giderse gitsin Konuşursam dilim kopsun Küstüm... Küstüm kara gözlerine Küstüm Küstüm.. Küstüm acı sözlerine Küstüm Küstüm.. Gölgesine izlerine Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Ekmeğimin tuzu olsan Küstüm Küstüm.. Kaderimde yazı olsan Küstüm Küstüm.. Padişahın kızı olsan Küstüm Küstüm.. Küstüm Oy... Küstüm kara gözlerine Küstüm Küstüm acı sözlerine Küstüm Gölgesine izlerine Küstüm Daha seninle konuşmam Ne yaparsan yap barışmam Artik sana hiç karışmam Küstüm.. Küstüm.. Küstüm... :lol: :lol: benim içimdeki nakarat Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2008 Söz; Murathan Mungan Seslendiren;Yeni Türkü İstersen hiç başlamasın Bu hikaye eksik kalsın Onca yaraların ardından Yeni bir aşk yaratamazsın Örselenmiş bir çocukluk İşte benim bütün hikayem Kaç sevda geçse de yüreğimden Bu yıkıntıları onaramazsın İstersen hiç başlamasın Geç kalmışız birbirimize Yanlış kapılarda geçmiş bunca yıl Dönemeyiz artık ilk gençliğimize İstersen hiç başlamasın Söz verelim kendimize Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Ben zaten her acının tiryakisi olmuşum Ömür boyu bitmeyen derdinden yorulmuşum Gülemem.. Sevgilim.. Ben sensiz yaşıyamam.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 ov deşcıbay kızın adı zeynep iz gantimorliboy ov deşcıbay kızın adı zeynep ooooo....ne şarkıydı be gençliğimizin şarkılarından... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 ov deşcıbay kızın adı zeynep iz gantimorliboy ov deşcıbay kızın adı zeynep ooooo....ne şarkıydı be gençliğimizin şarkılarından... O ne be Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 ov deşcıbay kızın adı zeynep iz gantimorliboy ov deşcıbay kızın adı zeynep ooooo....ne şarkıydı be gençliğimizin şarkılarından... sakın bu kız çocuklarının ip atlarken söylediği kafıyeli ve ********* dörtlüklerden olmasın ufakken sendemi oynardın kızlarla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 ucum yok bucagım yok saklımdasın ey yar haberin yok Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Gün ağarınca Boynum bükülür Dalarım uzaklara Gönlüm sıkılır Sorma ne haldeyim Sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım Zaman zaman Sorma utanırım Sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim Başım duman Ah bu yangın beni öldürüyor Yavaş yavaş Kor kor ateşler yanıyor içimde Aşkı beni kül ediyor... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Şubat , 2008 oyna expand işte sen ve uyuz tayfan Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2008 Ne habersin ne türsün seni gören yolara dökülsün kul oldum köle oldum kurşun geçiymes cam oldum bütün dünya izler durur afetiarzam bekler durur hedefini al piyasanı al herşeyi al yandı dertler bitti tasa ben kurbanım bu CANBAZA... ikigözüm kadar eminim SEN YOKSUN................... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Kaside Elinde Bursa çakısı, Boynunda kırmızı yazma; Değnek soyarsın akşamlara kadar, Filya tarlasında. Ben sana hayran, Sen cama tırman. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 samara samara bulunmaz eşin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 ne oooo ölüm sizi ayırana kadar kuyuda anca beraber kanca beraber mi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 karışma bana samara ben seni ölümden beter sevdim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2008 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir Sands Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Rätsätsää ja ribidabi dilla beritstan dillan dillan doo, A baribbattaa baribariiba dibi dibidibi disten dillan doo. Ja barilla stillan deijadoo, Ja barilla stillan deijadoo, Ja barilla stillan, Ja barilla stillan, Ja barilla stillan, stillan... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2008 yoksa sen omen misin? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.