Misafir güzelim Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 İki kalp arasında en kısa yol: Birbirine uzanmış ve zaman zaman Ancak parmak uçlarıyla değebilen İki kol. Merdivenlerin oraya koşuyorum, Beklemek gövde kazanması zamanın; Çok erken gelmişim seni bulamıyorum, Bir şeyin provası yapılıyor sanki. Kuşlar toplanmış göçüyorlar Keşke yalnız bunun için sevseydim seni.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Şırıngayla çekip alsınlar seni, tüm vücudumdan ruhumdan, Kırıntın bile kalmasın beynimde Ki ben yine ben olayım... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Bir dost bulmak çok zormuş şu yalancı dünyada.....,, Düşmeye gör arkadaş o gün sende yanarsın....,, Her şey para pul olmuş insanların gözünde....,, Geçte olsa anladım dünya başka biçimde....,, Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Kalbim söyle ne oldu bize Nasıl ihanet etti sözümüze Ah kalbim sevmek iyi gelmez bize Biraz çeksek bile çıkarız biz düze Onu bir daha görmeyi inan istemezsin Sana da acı verir bu son halleri Bilirim sen de benim kadar kolay silemezsin Ama şimdi başka renkte bakıyor gözlerin Ağla kalbim ağla Sen ağla kalbim ağla Sus sesin duyulmasın İçinden ağla Ağla kalbim ağla Sen ağla kalbim ağla Sus sesin duyulmasın İçinden ağla İçinden ağla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 anlamaz mı yüreğin söle maksatını sözlerinde teselli olsun kalbimde aşkın var rüzgarda kokun var çağırsam gelirmisin nerdesin heves değilsin tüm ışıkları söndür öle gel kimse görmesin seni hatıran yetmez bana sevgilim su olsan sensiz akmam ki.... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Yaptıgın yırtılmış bir hayatı yapıştırmaya çalışmak, paranparça olmuş bir düzenin çırpınışlarını durdurmak kırılan aynalarmı yoksa unutugun kalbimi........ sessiz çıglıklar,kırık dökük parçalar anlatıyormu sana çölde bir kum tanesi olma var denizden bir damla yagmuyun bir damlası olmak var AMA İSTEDİGİM SENİNLE OLMAK............................... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 verververateşeverbiziverververateşeherşeyiverververateşeverbiziikimizi izbırakanlarunutulmaz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 içimdeki nakaratın ahengi bozuldu özellikle üstümdekinin nakaratını görünce Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 msnden gönderiyom canem ..bak ahenk nasıl geliyor yerine Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 aldım canem ahengle dansediyorum şimdi Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 sen ne anlarsın zati hem ayrıcana ahenkle dans ettiğin parçayı öğrenebilirmiyim ben daha göndermedimde Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 ....dan sonra canem annadın sen onu kanımca Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 anladım bidenem..dan sonra dan önce dan la dan sız Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 canemsin anlayışlı canem benim Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2008 hade ordan önce kızdır sonra canem manem içimde nakarat felan bırakmadı bu gıcık Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 nakarat temizleyiciniz geldi hanıııııııııııııııımmmm Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 evlerının onu boyalı dırek yerden yere vurdun sen benı felek her acıya dayanamaz bu yurek olurumde ayrılamam yar senden Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 nakarat temizleyiciniz geldi hanıııııııııııııııımmmm etkisi kısa sürüyo sanırsam Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 sosyete kızı suzan,yat kollarıma uzan,elalemden bize ne,gülum var ise rızan... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 sosyete kızı suzan,yat kollarıma uzan,elalemden bize ne,gülum var ise rızan... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir spices Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 nane limon kabuğu..Barış Manço Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 ...aşka kapını açtığın zaman, acılar giremez diyemezsin. aşk acılarıyla, tutkularıyla, gözyaşlarıyla, rüzgarlarıyla, taze çiçek kokularıyla bir bütün olarak girer içeri. aşkı acılardan süzemezsin! istesen de istemesen de aşka boyun eğersin. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 seni ararken..kendimi kaybetmekten yoruldum bulduğumu zannettiğimde..kendimden ayrı düştüm... bu garip bir veda olacak..çünkü aslında hep içimdesin ne kadar uzağa gitsem de..gittiğim her yerde benimlesin... söylenecek söz yok.. gidiyorum ben... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ocak , 2008 şimdi yanımda yanımda olacaktın bıraktın beni sevda yokuşlarında kuşlar uçurdum akşamdan sabahlara sigaramın ucunda ağlar hasretim vurur can evimden ellerime kelepçeler vurur gel vefasız, gel vicdansız cağırmazdım acil olmasa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ diloş Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ocak , 2008 Olmaz olmaz deme hiç Olmaz olmaz sevgilim.. Zaman neler gösterir Belli olmaz sevgilim.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.