Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 ben tatildeyim hala tatildeyim gerçi..cumartesi günü dönücem İzmir'e zaman bulup nete girebildim burda...uğrayım..bakayım ne var ne yok dedim öyle yanii =) gidicem şimdi ama... öptümm ben seni şimdiden kocaman... ve herkesii çok özledim son olarak... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 ben tatildeyim hala tatildeyim gerçi..cumartesi günü dönücem İzmir'e zaman bulup nete girebildim burda...uğrayım..bakayım ne var ne yok dedim öyle yanii =) gidicem şimdi ama... öptümm ben seni şimdiden kocaman... ve herkesii çok özledim son olarak... bende kocaman öptüm canım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2008 amanda aman ablamız da gelmıs .hosgeldın mıneu abla. ozlettın kendını valla.bende dıyodum o kadar zaman gectı nıye donmedı mıneu abla dıye:) cok sevındım dondugune. bebıs nasıl ıyımıler pasa kızımız. sımdılık dunya onun dunyası hoşbuldum tekrar meleğim iyi bakalım abisi, ayrılığa alışmaya çalışıyo Forumun 2 yıl önceki canlılığını özledm bende Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2008 bende diyeni de çok özledim,katıldığı düşünceyide Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2008 evet eskı günlerde gülmekden gözüm yaşarırdı..hem eğlence hem dertleşme hem paylaşım herşey vardı(8 Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2008 az kaldı kıs gene yaparız gözünde yeterince yaş biriksin diye bekliyoruz yani gülmekten ağlamak için Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 ozledım tenının kokusunu ozledım ozledım sımsıcak nefesını ozledım... gel dedım goz bebegım can yoldasım gelmedın... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2008 cadıları ösledim... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 kucuk bir cocuk gibi sevinmeyi..... heycanlanmayi...... arkadaslarla oturup 51 oynamayi ve cok yemek yiyip patlicagiz desekte devam yemeyi ( yazik olur atarsak ) eski yataksiz odami....... Alıntı
Φ Senyour Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2008 unut gittiğin bi yerde Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Onu.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 cadıları ösledim... Hangi cadıları ? Süpürgeli - süpürgesiz , şapkalı - şapkasız ? Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Omuzlarımdaki tek yükün tek düşüncenin oyun olduğu zamanı özledim Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 yemek yemeği özledim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 unut gittiğin bi yerde Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın aslım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım Gülüşlerim vardı benim ... Ben kimin , ben nerdeyim ? Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim Bir de sen bırak beni Unut gittiğin bir yerde Kim kaldı ki Çok büyüdüm sayende Onu.... çok güzeldi Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2008 uslu uslu oturmayı özledim... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 mantıyı ozledım ramazanda da yıyılmezkı valla ben nasıl beklıyecem sımdı Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 17 Eylül , 2008 daha bitmeden ramazanı özliycem... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 kahkaha atmayı özledim Alıntı
Φ baharrr Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 uyumayı özledımmm cok yoruldum Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 yaraz olmayi ozledim kac aydir uslu uslu evimde oturuyorum Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 yaraz olmayi ozledim kac aydir uslu uslu evimde oturuyorum uslu uslu olamaya devam...ben Angelim,Bursercanım ve Jönümü özledim... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 uslu uslu olamaya devam...ben Angelim,Bursercanım ve Jönümü özledim... ohhhhh sen buralardamiydin kac gundur yoktun ortalarda hosgeldin bende seni ozledim Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2008 ohhhhh sen buralardamiydin kac gundur yoktun ortalarda hosgeldin bende seni ozledim sen yaramazlık yapmıyon demi...dur ben Yayamazımıda özledim şimci Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.