Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

mutlu pazarlar herkese :)

Gönderi tarihi:

@@simin sana da günaydın..flowers.gif

herkese günaydın, hepimize güzel bir hafta diliyorum..original.gif

Gönderi tarihi:

@@simin mımmmm ben kıyamam ki bunu içmeye..wub.png

Gönderi tarihi:

@@simin mımmmm ben kıyamam ki bunu içmeye..wub.png

ammaannnn senden kıymetli değilya iç gitsin... geçen bişi farkettim bardak manyaklığım var bir sürü çeşit çeşit bardak ve kullanmıyorum kıyamıyorum! dedimki şimdi bana bişi olsa ölüversem! kim kullancakki bunlarr çıkar hepsinii siminnnnnnnn! hepsinii kullanıyorum sende hemen iç senden güzel değil :D
Gönderi tarihi:

ammaannnn senden kıymetli değilya iç gitsin... geçen bişi farkettim bardak manyaklığım var bir sürü çeşit çeşit bardak ve kullanmıyorum kıyamıyorum! dedimki şimdi bana bişi olsa ölüversem! kim kullancakki bunlarr çıkar hepsinii siminnnnnnnn! hepsinii kullanıyorum sende hemen iç senden güzel değil biggrin.png

doğru diyon kız..aptalkafam.gif tamam içiyorum..:Dwub.png

Gönderi tarihi:

@@simin Ay ay ay öldüm de cennete mi geldim ben yoksam..w00t.gif teşekkür ederim..:hug:

Gönderi tarihi:

Uyandınız mı? O zaman herkese günaydın... Sokaktaki dostlarımızı beslemeyi unutmayın bugün olur mu? Havalar çoook soğudu..

Gönderi tarihi:

yanında bunlardanda ye tamammı senin için yaptım smile.png @@gloria da gelsin oda yesin smile.png

Ben de yedim şimdi pek lezzetli tatlımmmmm, gerçeğini yapabilir misin yapsana smile.png

Gönderi tarihi:

Ben de yedim şimdi pek lezzetli tatlımmmmm, gerçeğini yapabilir misin yapsana smile.png

yaparımki çok yakında aynı şehirde yaşayacağız :) artık hep yaparım :D
Gönderi tarihi:

yaparımki çok yakında aynı şehirde yaşayacağız smile.png artık hep yaparım biggrin.png

Yuppiiiii deli.gif

Gönderi tarihi:

iyi günler arkadaşlar smile.png

İyi günler mırra yaptım sana.. Kahve sayfasında :)

Gönderi tarihi:

Günaydın :)

Gönderi tarihi:

Günaydınnnn, mutlu günler herkese original.gif

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.