Φ Radya Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2012 mutlu pazarlar herkese Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2012 yine mi pazar artık bıktım bu kısır döngüden hergün hergün yeni bir gün Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2012 Admin Gönderi tarihi: 2 Aralık , 2012 iyi günler arkadaşlar... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 günaydın herkeze mutlu haftalar.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 @@simin sana da günaydın.. herkese günaydın, hepimize güzel bir hafta diliyorum.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 @@simin sana da günaydın.. herkese günaydın, hepimize güzel bir hafta diliyorum.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 @@simin mımmmm ben kıyamam ki bunu içmeye.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 @@simin mımmmm ben kıyamam ki bunu içmeye.. ammaannnn senden kıymetli değilya iç gitsin... geçen bişi farkettim bardak manyaklığım var bir sürü çeşit çeşit bardak ve kullanmıyorum kıyamıyorum! dedimki şimdi bana bişi olsa ölüversem! kim kullancakki bunlarr çıkar hepsinii siminnnnnnnn! hepsinii kullanıyorum sende hemen iç senden güzel değil 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 ammaannnn senden kıymetli değilya iç gitsin... geçen bişi farkettim bardak manyaklığım var bir sürü çeşit çeşit bardak ve kullanmıyorum kıyamıyorum! dedimki şimdi bana bişi olsa ölüversem! kim kullancakki bunlarr çıkar hepsinii siminnnnnnnn! hepsinii kullanıyorum sende hemen iç senden güzel değil doğru diyon kız.. tamam içiyorum.. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 doğru diyon kız.. tamam içiyorum.. yanında bunlardanda ye tamammı senin için yaptım @@gloria da gelsin oda yesin 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 @@simin Ay ay ay öldüm de cennete mi geldim ben yoksam.. teşekkür ederim.. 1 Alıntı
Φ öylesi Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 geçenlerde ben de baktım baktım fincanlarıma ..kırılsa da yeni fincanlar alsam oldum...)) Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 Admin Gönderi tarihi: 3 Aralık , 2012 iyi günler arkadaşlar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Uyandınız mı? O zaman herkese günaydın... Sokaktaki dostlarımızı beslemeyi unutmayın bugün olur mu? Havalar çoook soğudu.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 yanında bunlardanda ye tamammı senin için yaptım @@gloria da gelsin oda yesin Ben de yedim şimdi pek lezzetli tatlımmmmm, gerçeğini yapabilir misin yapsana Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Ben de yedim şimdi pek lezzetli tatlımmmmm, gerçeğini yapabilir misin yapsana yaparımki çok yakında aynı şehirde yaşayacağız artık hep yaparım 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 yaparımki çok yakında aynı şehirde yaşayacağız artık hep yaparım Yuppiiiii 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Admin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 iyi günler arkadaşlar Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 iyi günler arkadaşlar İyi günler mırra yaptım sana.. Kahve sayfasında Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2012 Admin Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2012 iyi günler arkadaşlar... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2012 Günaydınnnn, mutlu günler herkese Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2012 günaydın güzel bir gün diliyorum! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.