Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 .. bendeniz'e de varmıştı mı kimin geliyo ne? hamiş: şinci siz @@DeepBlue efendim.. şahsıma; "senin gagan necasete dipine gadder batmış.. kendücüğü yardıma muhtac bi dede.. aha bi de bakın dı hele; kalkmış bana himmet ede.." mi demiş oldunuz? alınayım bare.. n'olmas n'olmas.. merhaba.. .. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 .. bu gün.. günaydınımız lilâ.. mor.. immortal.. böyle olsun.. dilerim.. .. 1 Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Ne dimek efendum ne dimek... ben filmden sonra star yattim ..deep kaltım..moralmanım sıfır...ahanda şimci ne olacak bana diye medet ummaktayım efendummm... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 .. bi önerme.. minicik bi önerme: sun'u terk ile.. koşunuz ve heman.. moon'cu olunus.. he mi? .. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 moon 'cu he tamam.. 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 .. madem ki sevgili @@DeepBlue efendim.. eylemini gerçekleştirdiniz,, bendeniz'de size.. sözün nereden kaynaklandığını.. nakledeyim.. (içerisinde accık irtical vadır.. afediniz..) Bakara: 2/144 Biz senin, yüzünün habire göğe doğru çevrildiğini elbette görüyoruz.Hoşlanacağın bir kıbleye seni elbette döndüreceğiz. Artık yüzünü Mescid-i Haram/Mah-Ra yönüne çevir.Nerede olsanız yüzünüzü Mescid-i Haram yönüne döndürün.Kendilerine kitap verilenler, onun, Rablerinden bir gerçek olduğunu çok iyi bilirler.Allah onların yapıp ettiklerinden habersiz değildir. merhaba.. .. Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 İş kitaplara geldi ya , ben inanmam da:) Binyaminnnnnnnnnnnnnnnn 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 .. boşuna gayret @@gloria efendim.. binyamin dostum icabet etse de çağrınıza.. bi şi olmas hiç bi şi olmass.. der kendileri.. bizatihi seçimleri ile.. ataist arkadaşım.. has ateist o.. katkısız.. .. 1 Alıntı
Φ DeepBlue Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 @deepblue efendim.. memnun oldum.... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2013 .. boşuna gayret @@gloria efendim.. binyamin dostum icabet etse de çağrınıza.. bi şi olmas hiç bi şi olmass.. der kendileri.. bizatihi seçimleri ile.. ataist arkadaşım.. has ateist o.. katkısız.. .. @@DeepBlue efendim.. memnun oldum.... "bi dalda iki kiraz.." bu kısa cümledeki "iki" izafidir.. esasen "bir" i ifade eder.. aynıştayn.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 .. vel fecr; ya da illegal bi connection başladı işte.. ne diyelim.. kaçamayız.. ve korkunun ecel'e bi faidesi de olmuyor.. gelin bu gün yardımlaşalım.. moraller verelim bir-birimize.. pis.. pohtan laga lugalar yerine.. sevi sözcükleri.. ha! omaç mı? merhaba.. .. 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2013 Admin Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2013 İyi günler arkadaşlar 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2013 Günaydın İyi günler, iyi haftalar herkese Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Günaydınnnn herkese... 1 Alıntı
Φ Evrim Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 günaydın, güzel yurdumun güzel insanları 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2013 günaydın, güzel yurdumun güzel insanları Günaydın evrimcim Günaydın herkese 2 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2013 herkese kocamannnn bir 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2013 bi bakarsınız.. gardırop'umuzdan ve yeni bi günde uslu kılıklar görünür.. .. 1 Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2013 Tünaydınnn tünaydınıda geçti akşam olcamısssss az daha Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2013 Günaydın ve Pazar kahvaltısııııı Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.