Gönderi tarihi: 26 Kasım , 2012 12 yıl Tünaydın, sevgiler, selamlar Saatlerimiz de 14:00 a yaklaşıyor eve gitmek için son 2.30 saatim kaldı Bu sabah saat 05:50 de kalktım, o saat bu saat hala ayaktayım ve son hızla çalışıyorum. Haftaya hızlı başladım yani 8 saat geçtiyse 2 saat de geçer bir an once
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2012 12 yıl Günaydınnn Önce sağlıklı sonra umut dolu ve her şeyin mükemmel olduğu harika bir gün diliyorum..
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2012 12 yıl Günaydın.. çok sağol @@Radya bugün dişçiye gidiyorum ve çok pis tırsıyorummmm
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2012 12 yıl @@simin dilerim korktuğun gibi olmaz, şimdiden geçmiş olsun.. umarım umarım dofturrr yakışıklıdır ahahah
Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2012 12 yıl @@simin Allah gönlüne ve hayrına göre versin.. öpüyorum sevgiler
Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2012 12 yıl Sİmincim sesin soluğun cıkmıyor...diş ve dişçi den ne haber.. haftaya cuma yine beni görmek istedi.. o beni seviyor ama ben beğenmedim ne olucek sonum bilemiyorum ....
Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 12 yıl GÜNAYDINNNNNNNNN çook güzel ılık hafif yağmurlu bir hafta sonu olucak oh mis mis
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.