Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl nıe ne oldu taurusa hem sen nıe hep gızlı üyesın kim ben mi hani niye gizli olayım ki gizli degilim ki
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Bu çiçeğimi de Canım arkadaşım Taurus'a yolluyorum. Çünkü burada olabilseydi ve Cloud olmasaydı, Taurus bana yardımcı olacaktı kendisine yine de ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM Canım benim.. Yardım etmeden çiçek almışım,yardım etsem çiçek bahçesi verecektin hehalde.Bu da benden sana olsun.. nıe ne oldu taurusa hem sen nıe hep gızlı üyesın Oooo..Merak mı ettin beni canımıniçi.. Bu da sana..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Canım benim.. Yardım etmeden çiçek almışım,yardım etsem çiçek bahçesi verecektin hehalde.Bu da benden sana olsun.. Oooo..Merak mı ettin beni canımıniçi.. Bu da sana..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Oooo..Merak mı ettin beni canımıniçi.. Bu da sana.. merak ettım,göbek atacaktım sevınçten
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Sedoş,şööle tazecik fıstıklı burma olacak.Hani insanın ağzında eriyen cinsinden..mmmmhh.. Gloria'cım imzadaki resmin çok hoş olmuş..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl Sedoş,şööle tazecik fıstıklı burma olacak.Hani insanın ağzında eriyen cinsinden..mmmmhh.. Gloria'cım imzadaki resmin çok hoş olmuş.. şöyle dimi aynen teşekkür ederim arkadaşım
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl forumda özel bir yeri olan beni seven sevmeyen herkese özellikle özleyen ve özlenenlere olsun sevgilerrrr pıtırcıklarıma
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Bende alabilirmiyim çiçekten şimdiden teşekkür ederim yumoteciğim yağmur yürekli sanada teşekkürler çiçek için arjkadaşım buda benden sizlere ve tüm forum arkadaşlarıma
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl rica ederim tabiki alıcaksın pıtırcıklarımdansın ben de alıyom murticim saolasın
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Hayal-et al kardeşim bu sana,bizde çiçekten bol ne var?Annem çiçek hastasısır,ev çiçek kaynıyor
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 18 yıl Hayal-et al kardeşim bu sana,bizde çiçekten bol ne var?Annem çiçek hastasısır,ev çiçek kaynıyor cokk saollll
Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 18 yıl tam sırası .. 3 gizli üyeye 3 çiçek gene... suyunu eksik etmeyin...
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2006 18 yıl forumda özel bir yeri olan beni seven sevmeyen herkese özellikle özleyen ve özlenenlere olsun sevgilerrrr pıtırcıklarıma Canımmmcımmmm seni özledim, neden görüşemiyoruz artık ben seni seven biri olarak kabul ettim çiçeği teşekkür ederim hayatım.
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 18 yıl bu çiçekte benden tüm forum ailesine herkesin kadir gecesinde bütün dualarının kabul ve günahlarının af olması dileğimle hayırlı kandiller
Gönderi tarihi: 19 Ekim , 2006 18 yıl dini topiclerde kutlamıştım kadir gecenizi... bu çiçekler 4 kişiye sedelina, gloria, xlark tades ve figgarocum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.