Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 BEnim pastam sanal ama senin bu ''cimri'' sözünde çok banal hanfendi.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 sen hem sanal hem banalsın Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 bu bizim şiirimiz olsun Unuttum Seni Yalancı düşler kurmuyorum artık, Koymuyorum seni, sensiz biten düşlerime, Kandırmıyorum kalbimi, Ve gülümsüyorum hayata, sahte gülüşlerle. Sorgulamıyorum seni ve sensizliği benliğimde, Ve düşünmüyorum gece yatarken Eskiden düşündüğüm gibi, Seninle olacağım günleri.. Hiç aldırmıyorum, Adının geçtiği sohbetlere, Bahsetmiyorum hiç Eskiden bahsettiğim gibi senden, Kimselere. Unuttum seni işte, Senin hep beni unuttuğun gibi, Unuttum seni işte, Sahte benliğimde.! Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Sevgili Sardunyacığım doğum günün kutlu olsun kişiliğiyle ve düşünceleriyle taktir ettiğim. her zaman örnek alınan bir arkadaş ve güzel bir dostsun seni tanıdığıma çok seviniyorum. sıcaklığı samimiyeti ve alçak gönüllülüğüyle herkese aynı şefkat,nezaketle yaklaşan bulunmaz bir arkadaş ve dostsun tüm güzellikler seninle olsun .Sevgiler YÜREĞİNDEKİ SEVGİ HİÇ EKSİLMESİN....! GÜZEL DOSTA SELAM OLSUN Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2007 sardunyacım Allah mutlu ve sağlıklı bir ömür nasibeder inşallah sana tabiiki bizimle birlikte seni tanıdığıma çok memnunum , arkadaşlığın ve dostluğun herşeye değer canım arkadaşım yaz geldi kaçış planımız hala geçerlimiii Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 sardunyam canım ablam; sen olmasaydın ekmek arası dolma lezzetinden mahrum kalacaktım... iyiki varsın... doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllara... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 bir topic de sedoş açmış, buraya da bişiler yazmadan geçemedim ablacım şafak abimle, nisa ve efe'yle daha nice sağlıklı yıllar geçirmeniz dileğiyle İYİ Kİ VARSIN SENİ ÇOK SEVİYORUM Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 ingilizce versiyonu : happy birthday to you happy birthday to you happy birthday dear... happy birthday to you italyanca versiyonu : tanti auguri a te tanti auguri a te tanti auguri per ... tanti auguri a te almanca versiyonu: zum geburtstag viel gluck zum geburtstag viel gluck zum geburtstag, zum geburtstag zum geburtstag viel gluck İyi ki bizimlesin, Sevgilerimle. thank you italyancası nasıl oluyor bunun? neyse Fransızcasını yazayım merci... dankeşön (bunun yazılışınıda bilmiyom idare et) ve ayrıca Teşekkürler... iyiki sende buradasın... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Ayrı topic açmış ama pasta koymayı akıl edememiş Sedoş hanım.. Pastan da benden olsun bu topicte arkadaşım..:Yeni yaşın sana,kuzularına ve sevdiklerine mutluluklar ve huzur getirsin inşallah.. İyiki doğdun.. Bu da çiçeğin: Gecikme için kusura bakma,eve anca geldim.. pastada bayatamı benziyor ne? zehirlemiycen beni değilmi Taurusmutis? şaka şaka teşekkür ederim bu sıcak kutlaman için... amin amin amin... annem için zor olmuş ama iyiki doğdum galiba... papatyaları pek severim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Sevgili Sardunyacığım doğum günün kutlu olsun kişiliğiyle ve düşünceleriyle taktir ettiğim. her zaman örnek alınan bir arkadaş ve güzel bir dostsun seni tanıdığıma çok seviniyorum. sıcaklığı samimiyeti ve alçak gönüllülüğüyle herkese aynı şefkat,nezaketle yaklaşan bulunmaz bir arkadaş ve dostsun tüm güzellikler seninle olsun .Sevgiler YÜREĞİNDEKİ SEVGİ HİÇ EKSİLMESİN....! GÜZEL DOSTA SELAM OLSUN canım Murticim çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım ne kadar naziksin... güzel dileklerin ve sözlerin için teşekkürler... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 sardunyacım Allah mutlu ve sağlıklı bir ömür nasibeder inşallah sana tabiiki bizimle birlikte seni tanıdığıma çok memnunum , arkadaşlığın ve dostluğun herşeye değer canım arkadaşım yaz geldi kaçış planımız hala geçerlimiii mavişim sen buralardasın ya ne güzel... bende öyle bidenem paulam... güleç yüzlüm benim... hakkatten gııı, bu planı harekete geçirsek artık diyorum... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 sardunyam canım ablam; sen olmasaydın ekmek arası dolma lezzetinden mahrum kalacaktım... iyiki varsın... doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllara... : Gulllum Gülüm... sende iyiki varsın canım... ekmek arası dolma yemek bir ayrıcalıktır yahu... teşekkür ederim bitanem... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 bu bizim şiirimiz olsunUnuttum Seni Yalancı düşler kurmuyorum artık, Koymuyorum seni, sensiz biten düşlerime, Kandırmıyorum kalbimi, Ve gülümsüyorum hayata, sahte gülüşlerle. Sorgulamıyorum seni ve sensizliği benliğimde, Ve düşünmüyorum gece yatarken Eskiden düşündüğüm gibi, Seninle olacağım günleri.. Hiç aldırmıyorum, Adının geçtiği sohbetlere, Bahsetmiyorum hiç Eskiden bahsettiğim gibi senden, Kimselere. Unuttum seni işte, Senin hep beni unuttuğun gibi, Unuttum seni işte, Sahte benliğimde.! olsun gııı pek bi afilliymiş şiir... bitanecik sedelinam dün beraberdik ve çok eğlendim... bugün sende yola gidiyorsun hayırlı yolculuklar kendine iyi bak güzel bir tatil geçir inşallah... seni çok özleyeceğim ama telefonlaşacağız inşallah... Eylülde geeeeeeeeeelllllll Eylülde gel.... bir topic de sedoş açmış, buraya da bişiler yazmadan geçemedim ablacım şafak abimle, nisa ve efe'yle daha nice sağlıklı yıllar geçirmeniz dileğiyle İYİ Kİ VARSIN SENİ ÇOK SEVİYORUM teşekkür ederim meleğim... amin inşallah... sende sizde iyiki varsınız bende SENİ ÇOK SEVİYORUM... güzeller güzeli... melek kalpli... Alıntı
Φ focal Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle umutların eksik olmadığı bir ömür geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun arkadaşım Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2007 sağlıklı mutlu huzurlu sevdiklerinle umutların eksik olmadığı bir ömür geçirmen dileğiyle doğum günün kutlu olsun arkadaşım değerli arkadaşım Focal seninle dostluğumuz sadece bu foruma dayanmıyor Çarpaz.org'tada pek çok şey paylaşmıştık fikirsel anlamda birbirine çok benzeyen düşüncelere sahip olduğum ve çok saygı duyduğum arkadaşımsın... güzel dileklerin için teşekkür ederim... Alıntı
Φ benkim Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 2 Eylül , 2007 e ben yeni düştüm bu foruma gecerken merak ettim bi uğrayım dedım sizin topice:) e gelmişken doğum günüde kutlamadan gidelmez hyarlık olur:)) tanımasam da doğum günün kutlu olsun -hayatın hayatla dolsun sardunya...sevdiklerın de hep yanında olsun... hadi eğlenceli partiler size... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 teşekkür ederim arkadaşım çok naziksin... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 sardunyam görmemişim afedersin doğum günün kutlu olsun nice nice güzel yıllara Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2007 sardunyam görmemişim afedersin doğum günün kutlu olsun nice nice güzel yıllara teşekkür ederim canım hiç önemli değil Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Öyle karanlık bir kutu ki insan Kimse hakiki bir cevap veremez sorsan Söz dediğin insan icadı lisan Ama sen yine de hep hayattan bahset!(Sezen Aksu) MUTLU YILLAR SARDUNYAM Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Mutlu Yillar Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 aboooo doğum günü imişte söylemezmişte iyi ki doğdun iyi ki bak görüldüğü gibi biz çok kişiyiz sardunyam Alıntı
Φ LostsouL Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2008 nice mutlu yılllara sardunyam... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Sevgili Sardunya nice yıllar diyor sevenlerinle,sevdiklerinle gönlünce, diledigince yıllar diyor komacan öpüyorum........................ Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 mutlu seneler canem iyi ki dogdun ve iyiki varsın. bu forma üye oldugum ve özellikle senin gibi güzel insanları tanıdıgım icinçok mutluyum. nice yıllar dilerim . [/color] deniz_kizindan sevgilerle... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.