Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sardunyam (33) sevgili sardunyamız, ablamız doğum günün kutlu olsun, nice sağlıklı ve mutlu senelere inşallah... Allah mutluluğunu daim etsin Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Sardunyammmm Ablacım doğum günün kutlu olsun Nice yıllara nasip eylesin Rabbim sağlık ve mutlulukla Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sardunyam (33) ablacim mutlu yillar Alıntı
Φ hasan17 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 nice senelere dileklerimle başarı sağlık mutluluk dilerim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Sardunyam;Hep mutlu olman dileğiyle doğumgününü kutlarım.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 CANIM SARDUNYAM, DOGUM GUNUNUN SANA TIBBI SASIRTACAK KADAR SAGLIK, MELEKLERI KISKANDIRACAK KADAR MUTLULUK GETIRMESI DILEGIYLE...İYİ Kİ DOĞDUN TATLIM... MUTLU VE NİCE YILLARA Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sana iki başlık açmışlar sardunyam ikisi de yazmadan kendimi alamadım fazla uğrayamıyorum foruma seninle çok sık karşılaşamadık ama olsun nice mutlu yıllara ömrün dileğiin doğrultusunda geçsin herşey gönlüne göre olsuuuun Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 sardunyam doğum günün kutlu olsun dilerim her geçen yıl bir öncekinden daha fazla huzur ve mutluluk getirsin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 ya ne diyeyim ben size, bugüne kadar yaşadığım en güzel doğum günümden biri, 33 seneyi geride bıraktım, daha bir 33 yaşarmıyım bilmiyorum... Bana göre ne kadar yaşadığın değil, nasıl yaşadığın ve yaşadığın sürece kime ne verdiğin önemli, insanın insanla sınandığı bu dünyada, kendini bilene, ne mutlu. Dilerim bu dünyadan çekip gittiğimde arkamdan hep iyi şeyler söylenir, bana yaşatığınız bu sevgi ile yoğrulmuş duygulara nasıl karşılık verebilirim bilmiyorum, Allah siz nasıl yaşamak istiyorsanız, öyle yaşatsın ve mutluluğu nerede bulursanız orda kalın dilerim. inanın söyleyecek söz bulamıyorum ya ben sizi gerçekten ÇOK SEVİYORUM... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 mutlu yıllar arkadaşım... Alıntı
Φ ESHQIYA Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Dilerim yeni yasinda mutluluklarin en güzelini yasar, basari merdivenlerini tirmanirsin ve dilerim yüzün hep güler, neseni hiç yitirmezsin. Dogumgünün kutlu olsun!Arkadas. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 teşekkürler sedelina ESHQIYA sayman22 iyi dileklerimiz karşılıklı, sağolun... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Canım benim sana ayrı bir sayfa açmak istedim..Çünkü sen hayatımda da ayrı bir sayfasın.Belki sadece pc camı gördu gülmelerimizi,ağlamalarımızı.Ama gözlerde görünce bırbırını anladıkkı bız hep tanışıyorduk,sadece bedenen tanışmak kalmışdı.. 1 seneden fazlasını devırdık bu dostlukta,neler sığdırmadık ki,çoğu kez gülerken ağlamaya başladık,çoğu kezde ağlamanın ortasında deliler gibi güldük..ÇÜNKÜ seninle dostlukta yargılanmamak vardı,seninle konuşurken,paylaşırken neden öyle yaptın yargılaması yoktu,eleştirme yokdu.Çünkü senleyken ben kendımdım,doğaldım çekınmedim.O nedenle ruhumun en gizlerıne kadar açtım sana.VE her zaman yanımdaydın gülerken de ağlarken de.. Ya daha nasıl anlatılırki,ben sana sarıldığımda mutlu oluyorum,seni görduğumde gözlerım parlıyor,hem arkadaş,hem sırdaş,hem anne şefkatii. off daha fazla bışe yazmaıcam kötü oldum.. Seni sevıyorum,çok zor günleri beraber atlattık,bundan sonra en güzel günlerde beraber olmak,ve senden hep mutlu haberler duymak dileğiyle.. SEN BENİM İÇİN BİR ARKADAŞ DEĞİL,BİR DOSTSUN ARTIK...sanalla başlayan,ama gerçek dostlukları aşan bir dost.. NİCE YILLARA DİYORUM,AMA NİCE HUZUR DOLU YILLARA,EN GÜZEL ZENGINLIKLERIN OLDUĞU YILLARA... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Canım benim sana ayrı bir sayfa açmak istedim..Çünkü sen hayatımda da ayrı bir sayfasın.Belki sadece pc camı gördu gülmelerimizi,ağlamalarımızı.Ama gözlerde görünce bırbırını anladıkkı bız hep tanışıyorduk,sadece bedenen tanışmak kalmışdı..1 seneden fazlasını devırdık bu dostlukta,neler sığdırmadık ki,çoğu kez gülerken ağlamaya başladık,çoğu kezde ağlamanın ortasında deliler gibi güldük..ÇÜNKÜ seninle dostlukta yargılanmamak vardı,seninle konuşurken,paylaşırken neden öyle yaptın yargılaması yoktu,eleştirme yokdu.Çünkü senleyken ben kendımdım,doğaldım çekınmedim.O nedenle ruhumun en gizlerıne kadar açtım sana.VE her zaman yanımdaydın gülerken de ağlarken de.. Ya daha nasıl anlatılırki,ben sana sarıldığımda mutlu oluyorum,seni görduğumde gözlerım parlıyor,hem arkadaş,hem sırdaş,hem anne şefkatii. off daha fazla bışe yazmaıcam kötü oldum.. Seni sevıyorum,çok zor günleri beraber atlattık,bundan sonra en güzel günlerde beraber olmak,ve senden hep mutlu haberler duymak dileğiyle.. SEN BENİM İÇİN BİR ARKADAŞ DEĞİL,BİR DOSTSUN ARTIK...sanalla başlayan,ama gerçek dostlukları aşan bir dost.. NİCE YILLARA DİYORUM,AMA NİCE HUZUR DOLU YILLARA,EN GÜZEL ZENGINLIKLERIN OLDUĞU YILLARA... canımıniçiiiiiii bir anda nerelere gittim biliyormusun bahsettiğin anıları yeniden yaşadım şimdi birtanem benim sende çok özelsin benim için o söylediğin şeyler senin içinde geçerli, biz yargılanmalara alıştık ve bundan hiç hoşlanmadık ondan hiç kimseyi yargılamadık... hele hele söz konusu olan duygularsa ben kimseyi yargılayamam buna ne hakkım olabilir ki? yanında kendin olamadığın insan zaten dostun olamaz ki, bende seninle kendim oluyorum... beni benliğimden uzaklaştıran hiç kimse hayatıma giremedi... seninle paylaştığımız heran çok güzel ve özeldi... ruh akrabamsın benim, kalıplardan, kıskaçlardan, kınamalardan o kadar uzaksın ki... çok çok özel ve zeki bir insansın sen... ama bir o kadar da duygusalsın... hem çok zeki olup hemde senin kadar mütevazi olan insan az bulunur... seni tanımak seninle gülmek ve ağlamak hepsi çok anlamlı ve güzel... iyiki varsın... hayatıma en güzel anlamları katan biride sensin... bana seni tanıma ve sevme fırsatı verdiğin için ben teşekkür ederim... hiç çıkma hayatımdan nikah şahidin ben olacağım... Güzel Allah'ım seni en güzel şeylerle karşılaştırsın... kalbin tertemiz ve dosdoğru yolunda açık olsun bitanem Sedelinam... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 evet o anlar değil mi,gülerken ağlatan anlar.ama artık ağlatan anlar olmayacak..ben seni hep gülerken hatırlamak istıyorum ve öyle hatırlayacağım bana zeki demişsin sağol,ama senin gibi anneye sahıp olmakla çok şanslılar çocukların ve eşin.çünkü bir unıversıte mezununu cebınden çıkarırsın,yanı en küçük cebınden ansıklopedık avrat Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 evet o anlar değil mi,gülerken ağlatan anlar.ama artık ağlatan anlar olmayacak..ben seni hep gülerken hatırlamak istıyorum ve öyle hatırlayacağım bana zeki demişsin sağol,ama senin gibi anneye sahıp olmakla çok şanslılar çocukların ve eşin.çünkü bir unıversıte mezununu cebınden çıkarırsın,yanı en küçük cebınden ansıklopedık avrat ben hayat üniversitesini bitirmişim derrrrrmiiiiiiiişiiiiiiiiiiiiiimmmmmmm inşallah sedelinacım inşallah hep güzel şeyler yaşayalım ama hayat bu ne getirir bilinmiyor ki... sen biliyon ben ne istiyom... seni çok seviyorum, felsefik gacı... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Doğumgünü Doğumgünlerinde Görünür olurmuş kanatları meleklerin, Dilediklerince uçarlarmış... Gün senin günün tatlım İyi ki doğdun... Uç uçabildiğince, Sen kanatlı doğdun... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 uçuyorum Allah'ım kanatlarım var... ne güzel bir şiir bu... Alıntı
Φ Taylan Abi Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 ingilizce versiyonu : happy birthday to you happy birthday to you happy birthday dear... happy birthday to you italyanca versiyonu : tanti auguri a te tanti auguri a te tanti auguri per ... tanti auguri a te almanca versiyonu: zum geburtstag viel gluck zum geburtstag viel gluck zum geburtstag, zum geburtstag zum geburtstag viel gluck İyi ki bizimlesin, Sevgilerimle. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Hayat herşeyi boşverir de, "aman" der uzanırsın ya şöyle, ve bir film şeridi gibi anılar geçmeye başlar aklından, düşündükçe dalarsın ve bir anlam veremezsin bazen, neden hep iyileri düşündüğünü ama yine de engel olamazsın kendine ne zaman, ne de yaşadıkların unutturmaz onları sana, her an gündeme gelebilmek için, hazır beklerler sanki, belki bir silkiniş getirir seni kendine, bir anda unutmak istersin bütün herşeyi oturduğunda, "yeni bir sayfa açıyorum" diye başlarsın kendi kendine, bazen uyabilirsin buna, bazen de kendini bile kandırdığın bir rol üstlenmiş olarak bulursun kendini anlarsın sonra hayat bu! Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 ingilizce versiyonu : happy birthday to you happy birthday to you happy birthday dear... happy birthday to you italyanca versiyonu : tanti auguri a te tanti auguri a te tanti auguri per ... tanti auguri a te almanca versiyonu: zum geburtstag viel gluck zum geburtstag viel gluck zum geburtstag, zum geburtstag zum geburtstag viel gluck İyi ki bizimlesin, Sevgilerimle. ooo 3 dil biliyor kaçırmayın bu adamı hemen işe alın dedım size Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Ayrı topic açmış ama pasta koymayı akıl edememiş Sedoş hanım.. Pastan da benden olsun bu topicte arkadaşım.. Yeni yaşın sana,kuzularına ve sevdiklerine mutluluklar ve huzur getirsin inşallah.. İyiki doğdun.. Bu da çiçeğin: Gecikme için kusura bakma,eve anca geldim.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2007 kılo yapar ondan koymadım,aman altıüstu sanal pasta.ınsan gerçeğini ısmarlar nerde cimri şeyy Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.