Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 Ben bu akşam tiyatroya gideceğim. Gideceğim oyunun adı "Sidikli Kasabası Müzikali". Devlet Tiyatroları tarafından sergileniyor, ben konusunu beğendim, eğlenirim diye umuyorum Hem kimbilir belki bu akşam aynı oyuna gidecek başka arkadaşlar da vardır aramızda ve karşılaşırız Siz ne yapmayı planlıyorsunuz? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 Admin Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 Bu akmaş RollerBlade (Tekerlekli Paten) kullanacağım.... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 evde oturup akşamki sporun neticesi olan kas ağrılarımın olduğu eklemlerime ben-gay sürüp kendim kendime iyileşmek için seremoni düzenliycem vee bir film de izlerim tabi... @@gloria nın arşivinden Alıntı
Φ denizharun Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 15 Kasım , 2012 Yatmaya dusunuyorum... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 evde oturup akşamki sporun neticesi olan kas ağrılarımın olduğu eklemlerime ben-gay sürüp kendim kendime iyileşmek için seremoni düzenliycem vee bir film de izlerim tabi... @@gloria nın arşivinden Hem benim hem de çok sayın ve sevgili ve biricik @@Admin in arşivinden güzel bir film önereyim mi sana bugün Karamel (Caramel, Sukkar Banat)izlemiş miydin hatırlamıyorum ama ben çok seviyorum bu filmi... 1 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 Ben bu akşam bir arkadaşımın ev partisine katılacağım. Kendisi yeni taşındı ve bu akşam bizlere şarap-peynir gecesi düzenliyor. Eğlenceli olacak... Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 Hem benim hem de çok sayın ve sevgili ve biricik @@Admin in arşivinden güzel bir film önereyim mi sana bugün Karamel (Caramel, Sukkar Banat)izlemiş miydin hatırlamıyorum ama ben çok seviyorum bu filmi... hayıırrr izlemedim hemen bakıcam bu akşam... dün gece "baraka" belgeselini izledim ... "samsara" yı bulamadım Alıntı
Φ Media1 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2012 bu foruma üye olup birşey yazmak... hmmm bunu yaptıktan sonra yapıcak birşey kalmadı.... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2012 Hiç gidesim yok ama; sinema.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 Ben bu akşam önce arkadaşlarla buluşacağım ve kahve içeceğim sonra da eve gidip bir güzel dinleneceğim. Haftasonu eve hiç ugrayamadım, evimi öyle özledim ki Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 Gönderi tarihi: 19 Kasım , 2012 sporda olacağım eve geçince ne yaparım henüz kestiremedim temizlik olabilir hafta sonu gezdim çünkü Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2012 bütün meyhanelirini dolaşacağım ıstanbulun Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 Valla 10-15 gündür evde arkadaş vardı, bugün nihayet kendi halime kalacağım. Biriktirdiğim izlemediğim Dexter'lar, Supernatural'lar falan var onları izleyeceğim. Mutluyum huzurluyum. Kendimi seviyorum hayatımı da seviyorum... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 meyhaneleri beenmedim çok karanlıktı bu seferde bebek te gezmek tir muradım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2012 ohhh evde oturuyorum, çayımı içiyorum, birazdan da bir film izlerim sonra film izlerken uyuyakalırım, daha güzel ne olabilir ki? Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Eve gidip sadece oturmak... ama sadece oturmak, başka hiçbir şey yapmamak... Öyle sadece oturmak Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Hayatımda aldığım radikal kararlardan birisi PLAN yapmamaktır..Çünkü ne zaman yaparsam yapayım DOĞAÜSTÜ güçler tarafından tersi meydana geliyor yada plana izin verilmiyor.. Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Hayatımda aldığım radikal kararlardan birisi PLAN yapmamaktır..Çünkü ne zaman yaparsam yapayım DOĞAÜSTÜ güçler tarafından tersi meydana geliyor yada plana izin verilmiyor.. ben otumayı planlamıştım valla oturuyorum bozan falan yok planımı Alıntı
Φ omar123 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 ben otumayı planlamıştım valla oturuyorum bozan falan yok planımı Dertleri benimle Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Bu aksam hem sizlerleyim. Hem de mac var. 1 Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Dertleri benimle Galiba öyle, bak ben hala oturuyorum (şu anda yuvarlanıyorum gerçi o başka) 1 Alıntı
Admin-- ™ Freyja Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Admin-- Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Bu aksam hem sizlerleyim. Hem de mac var. Biz de hep sizinleyiz ama maç hep sizinle olmaz ona göre Alıntı
Φ JohnnyTaylanFalls Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Akşamımı kaldı yahu Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ocak , 2013 Biz de hep sizinleyiz ama maç hep sizinle olmaz ona göre Ben onu bana getiririm. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.