Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2012 12 yıl Tanrı bir çakıl taşı olan beni bu muhteşem göle fırlattığı zaman, suyun yüzünde sayısız halkalar çizdim. Ama derinlere varalı, çok sakinim. (Halil Cibran)
Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2012 12 yıl "Ok peki sen bilirsin"; Zincirleme "trip" tamlaması... ) en yakın arkadaşım yazmışş şu sıralar baya agresif ....
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2012 12 yıl Bunu tam esnerken okudum: Esnemek, insanlar için olduğu gibi, şempanzeler için de bulaşıcıdır.
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2012 12 yıl Yorumum: Soldan sağa 1-2-3- Geçiş formları 4- Neanderthal insan 5- Homo saphines ama tabula rasa beyin. 6- İdeolojik, benci, yoz, emperyalizme hizmet etmiş, pişman olmuş modern(!) insan.
Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2013 12 yıl "Seviyorsa zaten sonunda yine birleşirdi insanlar, aşk gerçekse bitmezdi, seven insanlar birbirlerini beklerdi."
Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2013 12 yıl Yok öyle;umutları yitirip karanlıklara savrulmak,unutma;aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2013 12 yıl Cok yakin bir arakdasim bunu paylasmis Kuskusuz ki en büyük ön yargi; Etrafimizdaki herkesi insan sanmamizdir. Charles Bukowski
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2013 12 yıl Simdi bunu gordum cok hosuma gitti kendimi gordum sanki... O elde cihanin eli
Gönderi tarihi: 6 Ocak , 2013 12 yıl Yazar "Ben sahip olduklarımın tadını çıkarmayı öğrendim hayatta. Sahip olamadıklarımın ve olamayacaklarımın acısına ise ayıracak zamanım yok. Hayat çok kısa." Mina Urgan Öyle..
Gönderi tarihi: 9 Ocak , 2013 12 yıl Her derde bir deva bulunur. Lakin ahlaksızlık illetini iyi edecek bir ilaç yoktur. (Hazret-i Ali) demiş bir yakınım..
Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 12 yıl Yorumu size bırakıyorum dukan diyeti yapsıınnn ve pilates toplasın bacakları sıkıcaa hoop geçi verir ordan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.