Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 OLMASI İÇİN DUA ETTIĞİNİZ ŞEYİ OLUN İnsanların daha merhametli olması için dua ediyorsanız, daha merhametli olun.. İnsanların daha hoşgörülü olması için dua ediyorsanız, daha hoşgörülü olun.. İnsanların daha dürüst olması için dua ediyorsanız, daha dürüst olun.. İnsanların daha cömert olması için dua ediyorsanız, daha cömert olun.. İnsanların hayvanlara, cocuklara, evsizlere, yağmur ormanlarına, tedavisi imkansız hastalıklara yakalanmış olanlara yeniden yardım eli uzatmaya başlamaları için dua ediyorsaniz, yeniden yardım eli uzatmaya baslayın.. Bu dünyanın daha sağlıkli olması için dua ediyorsanız, daha sağlıklı olun.. Bu dunyanin daha barışcıl olması için dua ediyorsanız, daha barışcıl olun... Olmasi için dua ettiğiniz şeyi olun.. Edgar Cayce Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 ortaköyde bi daire kısmet se Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 bende saç istesem mi Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 SİLİVRİNİN YOLLARI TAŞTAN ! TAYYİP ÇIKARDI BU HALKI BAŞTAN !!! 1 Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 onun da sonu var inşallah da geleni görmeden karar vermiyeli derim ben .......TECRÜBE..... 1 Alıntı
Φ Nüans Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 blaaa blaaa .. çoook saçma.. ergenler gibi amanda özel günmüş peh... akıl fukara olunca.... neysee Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Diyor ki; az biraz gerçeklik payı yok değil hani... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Hahhahahahhahhaha bu arada bu da çoook iyiymiş kıyamam Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2012 Hahhahahahhahhaha bu arada bu da çoook iyiymiş kıyamam Hahhahahahhahhaha bu arada bu da çoook iyiymiş kıyamam çoook günaaa Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2012 Ben çocukken annem bana hep hayatın anahtarının mutluluk olduğunu anlatırdı. Okula gitmeye başladığım zaman, sınavda bana 'Büyüyünce ne olmak istiyorsun?' diye sordular. Ben de onlara 'Mutlu olmak istiyorum' diye cevap verdim. Onlar bana, soruyu anlamadığımı söylediler. Ben de onlara, asıl onların hayatı anlamadıklarını söyledim...! John Lenon Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2012 kış uykusu zamanım geldi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Şarabi bir tat var gecede Usul usul yudumluyoruz, Kapımızı çalıyor deniz Coşkuyla kucaklıyoruz. Diyor ki; Yürekleriniz daha engin be çocuklar Uçsuz maviliklerimden Utangaç,gülümsüyoruz. Kırgın gibiyiz Ay'a Kirpiklerimize olanca güzelliğiyle dökülmüyor diye, Belki ol sebepten dolanıyoruz yıldızları. Gül kokusuna bezenmiş gece Derin derin nefesleniyoruz. Seyre durdum sizi karşı kıyılardan Şarkılarınız İçtenliğinizle Ve umutlarınızla Nasıl da güzeldiniz, Öyle bir ışık kattınız ki geceye Kıskandı kutup yıldızı, Bense ağlamak istedim sebepsiz, Oysa volkani bir sevinçle kuşatılmıştı sesim! Paylaşmak müthiş bir şey be kardeşler. Her şey bir yana, Bahtiyarlıktan ölebilir insan Hesapsız tebessümler ortasında! Şarabi bir tat var gecede Usul usul yudumluyoruz. Şarabi Bir Tat Var Gecede Şafak Tamer 1 Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Başka birisine kendime yetemediğim için bağlanıyorsam, karşımdaki kadın ya da erkek benim için bir cankurtaran olabilir belki ama aramızdaki bağ sevgi bağı olamaz. Çelişik gibi görünse de yalnız kalabilme yeteneği sevebilme yeteneğinin tek koşuludur...Ercih From 1 Alıntı
Φ köşeyastığı Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Herkesin istediği ilişki durumu: Alıntı
Co-Admin Ω Smyrna Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Co-Admin Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2012 Kıyamet yükleniyor. ███████████████| % 99 Error: Maya tutmadı.. 22 Aralığa Geçiş sağlanılıyor 1 Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2012 Saat farkından dolayı Yeni Zelanda'da kıyamet kopmaya başlamış Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2012 Bugun cuma namazi nedense cok kalabalikti yazmış bir arkadaş, çok güldüm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.