Φ figgaro Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 olur öyle şeylerr kitlenmemek lazım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Modernist İdol Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 bana sakinleş demeyin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Hayat boyle ... bosver. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ rina Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Bebeğimm... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ baharrr Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 acıktım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2008 hmm... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Lütfen Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2008 he Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2008 bayramin mubarek olsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2008 vay bee... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2008 kriz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ baharrr Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2008 uykum var. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 La havleeeeeeeeeeeeeeeeee Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 ne diyorsuuuuunnn Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 La havleeeeeeeeeeeeeeeeee ve la kuvveeteeeeeeeeeeeee Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 ve la kuvveeteeeeeeeeeeeee beline kuvvet anlaminda mi oluyor? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 beline kuvvet anlaminda mi oluyor? Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 beline kuvvet anlaminda mi oluyor? Yok efendi dostum maalesef "Beline" değil "Eline" kuvvet oluyor aman Allahım o kuvvettle bir çakarsa ikimizde yere serer Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Yok efendi dostum maalesef "Beline" değil "Eline" kuvvet oluyor aman Allahım o kuvvettle bir çakarsa ikimizde yere serer Nasil AYI gibi tip mi cikarsa diyorsun Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Nasil AYI gibi tip mi cikarsa diyorsun efendi sen harikasın yaa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 efendi sen harikasın yaa vallahi seni godzii zannettim tam cevap yazdim gönderiyordum son bir bakis durumu düzeltti güzel olan sensin sevgili deniz_kizi´ hepiniz harikasiniz Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 vallahi seni godzii zannettim tam cevap yazdim gönderiyordum son bir bakis durumu düzeltti güzel olan sensin sevgili deniz_kizi´ hepiniz harikasiniz neden kötü birşey mi diyecektin kızdın yoksa Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Nasil AYI gibi tip mi cikarsa diyorsun yok iman gücü de yeterli Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 neden kötü birşey mi diyecektin kızdın yoksa tabii kötü birsey diyecektim önledin Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 Paylaş Gönderi tarihi: 8 Kasım , 2008 tabii kötü birsey diyecektim önledin içinde kalmasın söyle bari Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.