Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Admin Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2012 Aklınızda iz bırakanlar hadi bakalım.... Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2012 Pink Martini konseri bende baya güzel bir iz bıraktı açıkçası, hep mutlaka gitmeliyim dediğim gruplardan biriydi.. İyiki de gitmişim.. Bir daha gelirlerse herkese tavsiye ediyorum.. Ha birde annemle birkaç ay önce tiyatroya gitmiştik.. "Beni Yeniden Sev" güzel bir oyun olmuş..Eğlenceliydi onu da tavsiye ediyorum.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2012 Hayko Çapkın Senin için de bir imzalı fotoğraf aldım..Bu kıyağımı da unutma abidik... Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2012 bak okelse kabul ederim erkeklerden kel olmayana kanım ısınmıyo pek bülent ersoy Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2012 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2012 Kimseyi bilemem ben Scorpions'a gittim. İleride ya ben Scorpions'a gitmiştim demek varmış.. Her ne kadar bol yığılmalı konserde insanları ayıran bariyerli ve içkilere ulaşması neredeyse imkansız bir konser olduysa da çok eğlendim Ha ne kadar hatırlıyorum orası tartışılır,ama çok bekletti insafsızlar bak onu unutmam.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 En son iki hafta önce Tiyatroda Haluk Bilginer ve Zerrin Tekindorun başrolü paylaştığı "Antonius ile Kleopatra" oyununu izledim. Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2012 SABAHAT AKKİRAZ İSKENDERUN Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2012 TOROS CANAVARI Geçen Çarşamba Aziz Nesin'in yazdığı Şehir Tiyatroloarı'nda oynayan "Toros Canavarı" isimli tiyatro eserini izledim. Çok beğendim, kesinlikle gitmenizi öneririm. Kaçırmayınız. Bilgileri: Yazan: Aziz Nesin Yöneten: Tarık Şerbetçioğlu Dramaturji: Gökhan Aktemur Koreografi: Selçuk Borak Müzik: Deniz Noyan Sahne Tasatımı: Eylül Gürcan, Mustafa Türkoğlu Kostüm Tasarımı: Sebahat Çolakoğlu Efekt: Ersin Aşar Yönetmen Yardımcısı: B.OĞUZUTKU DEMİRER M.DEMİRHAN- DOĞAN ŞİRİN Süre: 2 perde/2 saat OYUNCULAR ABDULLAH TOPAL, BERNA OĞUZUTKU DEMIRER, BİNNUR ŞERBETÇİOĞLU, CEYLAN ÇETE, FUNDA KÖSEOĞLU, GÖKHAN EĞILMEZBAŞ, İBRAHİM ŞİRİN, İSKENDER BAĞCILAR, MURAT BAVLİ, NACI TAŞDÖĞEN , RAHMİ ELHAN, ŞEVKET AVŞAR, TARIK ŞERBETÇİOĞLU, TUĞÇE AÇIKGÖZ KONUSU Aziz Nesin'in deyimiyle "izahı olmayan şeylerin mizahının yapıldığı" oyunda: Nuri Sayaner isimli mülayim bir memur emeklisi, ailesiyle birlikte monoton bir hayat sürmektedir. Aile bir taraftan geçim sıkıntısıyla diğer taraftan onları apartmandan atmak isteyen ev sahibiyle uğraşmaktadır. Tahliye davasını kazanan Sayaner ailesinin sevinci çok uzun sürmez. Ev sahibi, alt-üst kata yerleştirdiği adamlarla ve çevirdiği türlü oyunlarla apartmanı zindana çevirir. Nuri Bey, ailesinin ısrarları sonucu karakola gidip şikâyetçi olmak zorunda kalır. Yıllardır aranmakta olan "Toros Canavarı" adıyla nâm yapmış seri katil yerine, emekli memur Nuri Bey polisler tarafından derdest edilir. Nuri Sayaner'in karakola adımını attığı o geceden sonra herkesin kaderi değişecektir... Aralık Ayı içinde Oyunun Gösterim Tarihleri: 22 Aralık 2012: 15:30 Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi 20:30 Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi 23 Aralık 2012: 15:30 Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi Ocak Ayı içinde Oyunun Gösterim Tarihleri: 30 Ocak 2013: 15:30 Fatih Reşat Nuri Sahnesi 20:00 Fatih Reşat Nuri Sahnesi 31 Ocak 2013: 20:00 Fatih Reşat Nuri Sahnesi Şubat Ayı içinde Oyunun Gösterim Tarihleri: 1 Şubat 2013: 20:00 Fatih Reşat Nuri Sahnesi 2 Şubat 2013: 15:30 Fatih Reşat Nuri Sahnesi 20:00 Fatih Reşat Nuri Sahnesi 3 Şubat 2013: 15:30 Fatih Reşat Nuri Sahnesi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2013 Biz arkadaşlarla geçen hafta Inishmorelu Yüzbaşı oyununa gittik. Arada patlayan tabancalar hariç eğlenceli güzel bir oyundu. Bütün oyuncular çok iyiydi çok beğendim ama özellikle Deli Padraic rolünü oynayan Reha Özcan inanılmaz iyiydi.. Sezon bitti ama başlayınca mutlaka bu oyuna gitmenizi tavsiye ederim. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2013 Biz arkadaşlarla geçen hafta Inishmorelu Yüzbaşı oyununa gittik. Arada patlayan tabancalar hariç eğlenceli güzel bir oyundu. Bütün oyuncular çok iyiydi çok beğendim ama özellikle Deli Padraic rolünü oynayan Reha Özcan inanılmaz iyiydi.. Sezon bitti ama başlayınca mutlaka bu oyuna gitmenizi tavsiye ederim. Bu oyunun yazarı ile Yedi Psikopat filminin yönetmeni aynı kişi Belli oluyor ama Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2013 Yarın akşam Karadeniz İsyandadır platformunun düzenlediği "Ekolojik Yıkıma Karşı DİK OYNA!" konseri var. Gitmek çok istiyorum. Ekolojik Yıkıma Karşı DİK OYNA!Karadeniz İsyan ve Dayanışma KonseriSelçuk Balcı – Ayşenur Kolivar – ViramosaTulumlarıyla Ezgi Mete ve Yağmur Sakarya.24 Mayıs Cuma – 20.30Yer: FAVELA İSTANBUL (Hüseyin Ağa Mah. Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Camii Sokağı) No:17 - Kat:3, Beyoğlu –ISTANBUL) Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 23 Mayıs , 2013 25 Mayıs'da da Yaşam Bir Bütündür GDO'ya Hayır Pikniği... Piknik saat 14:00 itibariyle Maçka Park'ta yapılacaktır. Öncesinde de 13:00 da Teşvikiye cami önünde buluşulup Maçka'ya kadar boykot yürüyüşü olacak. Dünyanın her yanında aynı gün yapılacak olan bu pikniğin adı March Against Monsanto olarak da geçiyor. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2013 Bu akşam istanbul Devlet Tiyatrosu'nun sergilediği "Kurban" isimli oyuna gideceğim bakalım. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2013 Ben de bu akşam Devlet Tiyatrosu'nda oynayan tek kişilik bir tiyatro izledim. İsmi "İkinci Dereceden İşsizlik Yanığı" ydı. Çok beğendim, gitmediyseniz gidin. Alıntı
Φ KiRaZ Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2014 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2014 En son gittiğim etkinlik İstanbul Modern'de bir tiyatro festivaliydi.(Bir Metrekare-One Square Meter) Bir metrekarelik bir alanda hazırlanmış minik skeçler oynandı.Malesef dil ermeniceydi fakat herkese textler dağıtıldı.Bir daha böyle bir etkinlik olur mu bilmem ama olursa eğer kaçırmayın derim.. http://www.istanbulmodern.org/tr/etkinlikler/gecmis-etkinlikler/bir-metrekare-tiyatro-festivali_1292.html Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.