Φ gloria Gönderi tarihi: 27 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 27 Mart , 2013 Yedi Psikopat : Seven Psychopaths Bu film güzeldi, sevdim yani.. Zaten bakın şimdi birincisi filmde Christopher Walken oynuyordu ki hiçbir şeyi beğenmezseniz onun oyunculuğunu kesin beğenirsiniz. Oradan filme 1 puan... Ayrıca Sam Rockwell var ki bence bir filmde en psikopat psikopat rolü her zaman ona verilmelidir. Ben de bir film yapsam ve konusu psikopatlarla ilgili olsa kesinlikle onun oynamasını isterdim... Onun o rahatsız ve "bu adam her şeyi yapabilir" halini seviyorum.. Alın size 1 puan daha... Sonra o filmdeki Colin Farrell'ın oynadığı role Colin Farrell'dan başka öyle romantik, ağlak öyle Küçük Emrah bakışlı kim o kadar yakışırdı bilmiyorum.Buna da 1 puan veriyorum... Konusu, işlenişi, müzikleri ile birer puan daha veriyorum. Etti mi size 6 puan... Ve en son olarak filmografisinde adını görmediğim için bana izlerken tam bir sürpriz olan Tom Waits de vardı ki o zaten bir filmde varsa başka hiçbir şey olmasa da olur o nedenle onun varlığına da geri kalan tüm 4 puanı veriyorum. Tam 10 puan etti... IMDB ne derse desin, ben 10 puan diyorum... Sonuç, izleyiniz yani... Yönetmen: Martin McDonagh Oyuncular: Christopher Walken, Sam Rockwel, Colin Farrell, Tom Waits Yapım: İngiltere, 2012 Afiş de bu arada Olağan Şüpheliler'den alıntı 2 Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2013 Bu filmi izleyen yok mu? @@Admin siz izlemediniz mi henüz? Çok güzel bir film. Ben çok sevdim hadi ya izleyin ve yorumlayınnnnn Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2013 Admin Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2013 Film listemde ama henüz sırası gelmedi . yakında izlerim ve yazarım buraya... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2013 Film listemde ama henüz sırası gelmedi . yakında izlerim ve yazarım buraya... Tamam Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Admin Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Sonunda seyrettim Bu film bana Quentin Tarantino filmlerini anımsattı. Bir an bu filmi o yönetiyor sandım. Tabil ne demek istediğimi anlamanız için onu tanımanız lazım. Gelelim filme. Christopher Walken ve Woody Harrelson olduğu bir filme sevmemek mümkün mü. Öykü çok güzel şitzu ve yazılan senaryo arasındaki gidiş gelişler insana bu ne biçim film yahu dedirtiyor. Şimdi şöyle düşünün senaryo yazarısınız ve birden bir şekilde mafyaya bulaşıyorsunuz. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? diye düşünmeye başladınız değil mi? yok yok öyle değil! Devamını filmi seyrettiğinizde anlarsınız...hadi ne duruyorsunuz? Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2013 Bu akşamki filmim belli oldu o vakit Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2013 Sonunda seyrettim Bu film bana Quentin Tarantino filmlerini anımsattı. Bir an bu filmi o yönetiyor sandım. Tabil ne demek istediğimi anlamanız için onu tanımanız lazım. Gelelim filme. Christopher Walken ve Woody Harrelson olduğu bir filme sevmemek mümkün mü. Öykü çok güzel şitzu ve yazılan senaryo arasındaki gidiş gelişler insana bu ne biçim film yahu dedirtiyor. Şimdi şöyle düşünün senaryo yazarısınız ve birden bir şekilde mafyaya bulaşıyorsunuz. Bundan daha güzel bir şey olabilir mi? diye düşünmeye başladınız değil mi? yok yok öyle değil! Devamını filmi seyrettiğinizde anlarsınız... hadi ne duruyorsunuz? Filmin yönetmeni Martin McDonagh aslında bir oyun yazarı ve kendisi Tiyatro'nun Tarantino'su olarak biliniyor. Hatta yazdığı oyunlardan bir tanesi olan "Inishmore'lu Yüzbaşı" geçen yıl boyunca Devlet Tiyatroları tarafından da sergilendi. Şu an gerçi sezon bitti ama izlemek isteyenler Eylül ayından sonra Devlet tiyatrolarında izleyebilir. O da güzel bir oyundu. Bir de McDonagh'ın "In Bruges" denilen bir filmi daha var henüz izlemedim ama ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2013 Admin Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2013 Filmin yönetmeni Martin McDonagh aslında bir oyun yazarı ve kendisi Tiyatro'nun Tarantino'su olarak biliniyor. Hatta yazdığı oyunlardan bir tanesi olan "Inishmore'lu Yüzbaşı" geçen yıl boyunca Devlet Tiyatroları tarafından da sergilendi. Şu an gerçi sezon bitti ama izlemek isteyenler Eylül ayından sonra Devlet tiyatrolarında izleyebilir. O da güzel bir oyundu. Bir de McDonagh'ın "In Bruges" denilen bir filmi daha var henüz izlemedim ama ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum. Filmin senaryosu hazırlanırken Martin M. Tarantino stilinden bahsetmiş ve insanların bu filmde kafasının karışacağına işaret etmiş. Aslında birçok film yorumunda da görünen o ki film bir tarantionu klasiğine çok benzediği için Martin birazda eleştirilmiş. Bence Martin kendine özgü bir çizgi çıkarmış ama genede çok yakın bir film. Gerisi izleyenelere kalmış Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2013 Bir de McDonagh'ın "In Bruges" denilen bir filmi daha var henüz izlemedim ama ilk fırsatta izlemeyi düşünüyorum. İzledim ve çok beğendim bir de paylaştım, buyurun okuyun ve siz de izleyin IN BRUGES Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 Yazar Gönderi tarihi: 5 Ekim , 2013 İşte bu yılın en sevdiğim ama en en sevdiğim filmini buldum sizin için ve videolar bölümüne ekledim. Türkçe dublaj hali ama ne yapalım, yine de siz bulabiliyorsanız orijinal versiyonunu izleyin derim. Yedi Psikopat : Seven Psychopaths Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.