Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 buyrun.. Bunu da aldım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Bugün çok koyu bir kahveye ihtiyacım var.. belki de mırrayı tarif ediyorum ooo mırraaaaaa içim ekşidi birden bunu duyunca... İşte damak farkı, ben hayatta içemem.. Ama ne edeceğiz, sana yapcez artık kuzummm isteyen de alsın Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Şu uzakta görünen muffin falan mı çözemedim kahve dolu bir cam çaydanlık sanırım kahvedanlıkta olabilerr Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 ooo mırraaaaaa içim ekşidi birden bunu duyunca... İşte damak farkı, ben hayatta içemem.. Ama ne edeceğiz, sana yapcez artık kuzummm isteyen de alsın aslında koyu kahve dündü bugün tam aksine canım çok tatlı bir kahve istiyor. Şimdi kahveciye gitmem gerek... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Benimd e kahveciye gitmem gerek, evde kahve bitti... Sömürü uyguluyorum evdeki kahve poşetlerine... En fazla 1 hafta dayanabiliyorlar sonra yeniliyorlar bana.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Kahvemiz, gunde en cok ictigim seydir. Nedense onun tadini ve verdigi her ne ise onu, baska hic bir sicak/soguk icecekte bulamam. Yemekten sonra, sohbette, v.s. onu yudumlarken, dusuncemi dusundurtmek ve kendimi sorgulamak, her zaman beynimin numenal yeti degisim ve gelisimine yardimci olmustur. Yalniz, 20 seneden beri kahveyi,suyla degil de; sutle icerim. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Kahvemiz, gunde en cok ictigim seydir. Nedense onun tadini ve verdigi her ne ise onu, baska hic bir sicak/soguk icecekte bulamam. Yemekten sonra, sohbette, v.s. onu yudumlarken, dusuncemi dusundurtmek ve kendimi sorgulamak, her zaman beynimin numenal yeti degisim ve gelisimine yardimci olmustur. Yalniz, 20 seneden beri kahveyi,suyla degil de; sutle icerim. Malesef kahveye bir şey katamıyorum... hele süt asla... o zaman kahve içmediğimi sanıyorum... ama çevremdeki herkes hemen hemen sütle içiyorlar. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Malesef kahveye bir şey katamıyorum... hele süt asla... o zaman kahve içmediğimi sanıyorum... ama çevremdeki herkes hemen hemen sütle içiyorlar. "Bir sey katamiyorum" derken, su disinda mi. Yoksa kafe zaten sade icilebilir. Ben "sut" derken, su yerine olarak soyledim. O yuzden "katmak" degilde, kahveyi "sut iler yapmak" soz konusu. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 "Kahvenin yaninda" degil; kahvemizi sut ile yapiyor ve "sulu" yerine, "sutlu" kahve iciyorum. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 "Kahvenin yaninda" degil; kahvemizi sut ile yapiyor ve "sulu" yerine, "sutlu" kahve iciyorum. Tamam şimdi oldu. Türk kahvesini mi su yerine sütle yapıyorsunuz yoksa diğer filtre kahvelerimi yapıyorsunuz? Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2012 Tamam şimdi oldu. Türk kahvesini mi su yerine sütle yapıyorsunuz yoksa diğer filtre kahvelerimi yapıyorsunuz? Sadece kahvemizi su yerine, sut ile yapiyor ve iciyorum. Diger kahveleri ise sade yani "sutsuz" icerim. Suya, sut katmam. Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 mutlu hafta sonları diliyorum herkeze..buyrun bugün son iş günü bir çoğumuz için.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 Ben dukan a başladım ama hastayım aynı zamanda ama olsun yine de yapcam o yüzden sadece çay kahve içiyorum aralarda... Bol bol işime yarar bugünkü çaylar kahveler Alıntı
Φ simin Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 Ben dukan a başladım ama hastayım aynı zamanda ama olsun yine de yapcam o yüzden sadece çay kahve içiyorum aralarda... Bol bol işime yarar bugünkü çaylar kahveler hadi bakalım dayaklıksın neysee... 3 kg mı varmışta vercekmişte siz sıskalara uyuz oluyorum 3 kg mın hesabında birde... ye gitsin bişi yok sendeee... 1 Alıntı
Φ bahadıroğlu_1218 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 kahvemi hani şuu içilen fala bakılan sıvı mı ? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2012 Hadi bugünde Brezilya kahvesi içilim Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 tabaktaki marihuana olmasınnn Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Genç kız kahvesi yaptırıyorum size, fotografını çekeyim ekleyeceğim birazdan buraya.. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Buyrunnnn taze elden taze kahve 1 Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Yazar Admin Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Tesekkurler Radya iyi geldi... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Tesekkurler Radya iyi geldi... afiyet olsun.. Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 sagolasin, ellerine saglik. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 @@evrensel-insan siz de sağolun, merhaba hoş geldiniz.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.