Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

..

aşk; alternatifsiz kabuldür omar123

kişi kafayı yedikte.. değil damacana.. amcana bilem aşık olabilecektir..

bunun örnekleri çok vardır..

mevlâna, ayıya aşık olan bi adamdan bahseder meselâ misâl..

kafayı yedi derken; sofistike beynlerden bahsediyorum..

taassubtan yane..

adamcık bi istiğraka daldı mıydı..

köyünde bıraktığı sarı öküze bilem aşık oluvermiş işte..

senin kahfeye aşıklığın.. ramazandan efladım..

çekinceli yaşıyon ya bu aralar..

kafeedeki cins-i lâtifi görünce oldu bunnar..

rabbim beni affetsin..

sebebin oldum yavriim..

affet..aptalkafam.gif

..

Gönderi tarihi:

..

dönüşüceem.. dönüşüyorumm.. dönüştüüümm..

olucayı buydu..

hayırlı-uyurlu olsun efendiim..

usman oldum..

tüm forum sakinlerime duyururum..

golgelerin-gucu-adina_147998.jpg

bu gece.. iftardan sona bütün kave.. çay.. pasta.. kek.. dondurmalar benden..

ikonunuz mütüş hi-man olan bendenis usman çavuştan..

yeyinis.. içinis..

hamiş:

tikat edinis..

çevrede bi prenses adora olubilicektir..

korununus reca ederim..

bana pek güvenmeyin..

dime di dimeyin..w00t.gif

..

Gönderi tarihi:

DOST İLE KAHVE İÇMEYE!

Gönül bir mekân ister, kahve içmeye…

O mekânda, dost ile sohbet etmeye!

Ehl-i keyfe keyf katar, dostluk kahvesi

Sohbette içenlerin, gönülden gelir sesi!

Alem-i Sır

Gönderi tarihi:

DOST İLE KAHVE İÇMEYE!

Gönül bir mekân ister, kahve içmeye…

O mekânda, dost ile sohbet etmeye!

Ehl-i keyfe keyf katar, dostluk kahvesi

Sohbette içenlerin, gönülden gelir sesi!

Alem-i Sır

senin kurgun cân kurgusu..

gönül kurgusu..wub.png

aynı sözün..

bi de halk kurgusu var.. bileceksin;

"ehl-i keyfe keyif verir kahvenin kaynaması, eşşeği baştan çıkarır sıpanın oynaması"

bi tebessüm vesilesi olsun istedim.

affola..rolleyes.gif

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Kahve yok mu? Kimse buraya kahve bırakmadı mı? Olaydı iyiydi, içerdim ben :unsure:

Gönderi tarihi:

Oo bayılırım menengiç kahvesine wub.png ellerine sağlık simin simin flowers.gif evde de var he gidip cidden yapsam mı acaba :) Nasıl da canımı çektirdin valla he...

Gönderi tarihi:

sen bir harikasın simin-simin smile.png simin-simin ne anlama geliyor smile.png

Simin : Gümüşten, gümüş gibi, gümüşe benzeyen parlak ışıltı demek ... flowers.gif ben teşekkür ederim hadi afiyet olsun :)

Gönderi tarihi:

Oo bayılırım menengiç kahvesine wub.png ellerine sağlık simin simin flowers.gif evde de var he gidip cidden yapsam mı acaba smile.png Nasıl da canımı çektirdin valla he...

cidden böylee ardıç ağacından çam kokusuna herşeyi barındırıyor içinde mu enfes lezzet... yap yap Gloria afiyet bal şifa olsun :) sinir stres kalmasın innocent.gif birde bu saatte yemek yaparkene hafiftende MÜZEYYEN SENAR arşivini repeat yaptımıydım bana iyi geliyor yani ohh ohhh :)

Gönderi tarihi:

cidden böylee ardıç ağacından çam kokusuna herşeyi barındırıyor içinde mu enfes lezzet... yap yap Gloria afiyet bal şifa olsun smile.png sinir stres kalmasın innocent.gif birde bu saatte yemek yaparkene hafiftende MÜZEYYEN SENAR arşivini repeat yaptımıydım bana iyi geliyor yani ohh ohhh smile.png

Valla ne diyim bilemedim, ben gideyim en iyisi kendime bir menengiç kahvesi yapayım bir yudum da senin için içeyim böyle en lezzetlisinden smile.png

Gönderi tarihi:

Valla ne diyim bilemedim, ben gideyim en iyisi kendime bir menengiç kahvesi yapayım bir yudum da senin için içeyim böyle en lezzetlisinden smile.png

tamam anlaştık flowers.gif

Gönderi tarihi:

Yapmayacağım sandın değil mi? Ama yaptım ve hatta şu yudumu senin için içiyorum @ :) Ohhh missssssss

Hadi bari içmişken bir de ruh ikizim için içeyim :) Ohhh missssss :)

Bu da benim için olsunnnnnnnnn :)

cbgpu.jpg

Gönderi tarihi:

Yarın ben onun için de yapar onun yerine de içerim :) Ne yapalım artık, şimdi koskoca @@Admin i çatlatmak olmaz :D

Gönderi tarihi:

Yapmayacağım sandın değil mi? Ama yaptım ve hatta şu yudumu senin için içiyorum @ smile.png Ohhh missssssss

Hadi bari içmişken bir de ruh ikizim için içeyim smile.png Ohhh missssss smile.png

Bu da benim için olsunnnnnnnnn smile.png

Afiyet olsunnnnnn Gloria smile.png hali manyağı olarak dikkatimden kaçmadı ... bak ruh ikizin Hardal zevk ikizinde ben olacağım sanıyorumki ...

Gönderi tarihi:

Hahhaaaha smile.png öyle olsun o zaman biggrin.png

haliyikama_halitemizleme_hali_yikama_20_7.jpg

bulamadımya bundan .. ahh bir bulsammmm :) hep üstünde yuvarlanırım usutuk.gif sonra admin gelsin bu açık renk halıya kahve döksünn uff uffff laughing.gif

Gönderi tarihi:

Güzel güzel hoş kendisi smile.png ama benim evi aşar... Böyle bir halım olsaydı bu evin eşyalarını halıya göre komple değiştirmem gerekirdi. Masraflı iş.. Ben şimdilik kendiminkiyle idare edeyim. Sen bulunca haber ver, evinin eşyalarını yenilirken sana yardımcı olayım biggrin.png Ne b ileyim mobilyacıları falan dolaşayım seninle, ıvır zıvır işleri halledelim birlikte..

Gönderi tarihi:

Güzel güzel hoş kendisi smile.png ama benim evi aşar... Böyle bir halım olsaydı bu evin eşyalarını halıya göre komple değiştirmem gerekirdi. Masraflı iş.. Ben şimdilik kendiminkiyle idare edeyim. Sen bulunca haber ver, evinin eşyalarını yenilirken sana yardımcı olayım biggrin.png Ne b ileyim mobilyacıları falan dolaşayım seninle, ıvır zıvır işleri halledelim birlikte..

temammm ikeaya çökelim.. kaybedelim kendimizi orda :) zor ayırsınlar bizi miniatür evciklerden, objelerden:)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.