Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 12 yıl canım vallahi alışkanlığa bağlı..ben içiyorum bişey olmuyor...)
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 12 yıl canım vallahi alışkanlığa bağlı..ben içiyorum bişey olmuyor...) Aynen, bende her yemek sonrasi ve arada v.s. gunde en az uc fincan kahve iciyorum. Kahvekolik oldugum, soylenebilir.
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 12 yıl Ben içince de olmuyor aslında... O zaman gidip ben kendime şöyle mis gibi güzel bir kahve yapıyorum.. @@öylesi @@evrensel-insan size de yapıyorummm
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 12 yıl Kahve yapmaya diye gittim salep yaptım geldim, salep ikram ediyorum herkese... Bu soğuk kış gecesinde en iyi o gider, hele de bu saatte.. ohhh missssss...Bol tarçınlı... Boza da olaydı keşke onu da içerdim..
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 12 yıl Salep, diyecektim; pardon. Sitede duzeltme dugmesi yok, o yuzden hata olursa; duzeltemiyorum.
Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2012 12 yıl itiraf etmeliyim ki bu daha hoşuma gitti..çok sağol gloria ellerine sağlık tatlim..)))
Gönderi tarihi: 10 Aralık , 2012 12 yıl Yazar Admin buyrun sek çook sert... Çayını içtik bunu bir kaç saat sonra alayım...
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2012 12 yıl SAATLER GEÇERSE KAVE DURAMAZ BOZULUR YA İÇ YADA SONSUSA KADAR BEKLE
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2012 12 yıl @@simin enfes görünüyor eline sağlık teşekkürler.. afiyet olsun
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.