Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 Admin Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 kahveler fazla olmuş sedoş için zannımca..suskunluğunuza saygı duyuyoruz efendim.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2007 Adminlerin Klavyeleriymiş : Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Admin Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Adminlerin Klavyeleriymiş : Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2007 Süper ya Kenarında da fıstık var Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Admin Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Süper ya Kenarında da fıstık var Aslında dondurmada olsaydı ben dondurmayı çok severim... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Ne'li seversiniz bilmediğimden bikaç çeşit getirdim Siz gelene kadar erimese bari.Afiyet olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 Aslında dondurmada olsaydı ben dondurmayı çok severim... Seni gidi senii.. Dondurmamı seninle paylaşacagımı düşünüosan yanılıosun Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Ya avatarını yonca yapmışsın ya,yonca verdiğin zaman vesikalık fotoğrafını vermişsin gibi hissediyorum ha.. Yahu ben bunu daha yeni gördüm ha.... ha ha ha... işte double vesikalık sana: biri sana biri o doğum günü yakışıklısına... Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Admin iyi biri yaa... Mesafeli biri değil en azından, sıradan bi forumdaş gibi işte ne güzel... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Admin iyi biri yaa... Mesafeli biri değil en azından, sıradan bi forumdaş gibi işte ne güzel... Ben buraya hiç girmemiştim şimdiye kadar.. Yeni farkettim ki gerçekten Tengeriin'in dediği gibiymiş adminimiz..gerçekten ne güzel bi anı defteriymiş bu böyle Sevgili Adminim bize böyle bir forum sunduğunuz için size çok teşekkür ediyorum..karşılaşana kadar arayıpta bulamadığımdı..karşılaştıktan sonra vazgeçemediğim oldu Yaşa..varol Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Admin Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Yaşa..varol Saygılar Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 Bir de burdan teşekkür edeyim dedim Alıntı
Φ Xanthippe Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 forum kurallarini ve en son blog iletisini okudugumdan beri büyük adam dedigim sahis valla nadir bulunur böyle olgun, sagduyulu, espirili, demokratik, öz elestiri yapabilecek kadar özgüvene sahip, akilli bir admin , kiymetini bilin yani... benden söylemesi Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 En sevdiğim şarkı da size gelsin hadi, bu ayrıcalıgı kimseye tanımadım bakın.. Sırf Adminsiniz die Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Aman Allah'ım koskoca Admin olmuş Afacan Pek mi yaramazdır nedir Alıntı
Misafir spices Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 kahve içmeye bazen buraya uğrayabilirim.... isim çok sevimli olmuş Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Admin Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Aman Allah'ım koskoca Admin olmuş Afacan Pek mi yaramazdır nedir kahve içmeye bazen buraya uğrayabilirim.... isim çok sevimli olmuş Herkes ha, hı, bu da kim, ne falan oldu... tabi macera bir gün sürdü ve geri o ben yani admin ... Saygılar Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 Niye ki çok mu çocuksu geldi ? Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Admin Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 kahve içmeye bazen buraya uğrayabilirim.... isim çok sevimli olmuş Her zaman bekleriz efem.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 T.M - Trade MarkT.M - Türk Malı T.M - Turkish-Media Hepsi olabilir ama en son olan olarak açıldı... para??? bildiğin para olarak sormuştum.......geçmiş zaman neden öyle yazmışım bende anlamadım..... galiba borçlarımın çok olduğu dönemdi....... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Admin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 bildiğin para olarak sormuştum.......geçmiş zaman neden öyle yazmışım bende anlamadım..... galiba borçlarımın çok olduğu dönemdi....... Yani şimdi param çok diyorsun haaaaaaaaaaaaaaa .... Biraz borç alalım lütfen... sıfırları bol olsun... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Sevgili Admin, Ramazan ayınız hayırlı olsun..sağlık mutluluk ve huzur getirsin.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Admin Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Sevgili Admin,Ramazan ayınız hayırlı olsun..sağlık mutluluk ve huzur getirsin.. forum kurallarini ve en son blog iletisini okudugumdan beri büyük adam dedigim sahis valla nadir bulunur böyle olgun, sagduyulu, espirili, demokratik, öz elestiri yapabilecek kadar özgüvene sahip, akilli bir admin , kiymetini bilin yani... benden söylemesi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Sevgili Admin Hayırlı Ramazanlar... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Admin Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2007 Sevgili Admin Hayırlı Ramazanlar... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.