Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Admin Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2008 Burası ne olmuş böyle çocuk yuvası gibi cık cık cık.... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 18 Kasım , 2008 ama bayramda çocuklar gelmezmi,sevindirilmesmi Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 8 Aralık , 2008 ve butun Moderatorlarinda bayrami mubarak olsun Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 admin abi bizi discoya götür kustum abi goturmiyecekmisin bizi discoya ben disco diyorum sen pilav gunu yapiyosun Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Admin Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 kustum abi goturmiyecekmisin bizi discoya ben disco diyorum sen pilav gunu yapiyosun Sen iste yeterki Asker, Osiris'e bile götürürüm seni... Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 Admin Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 ve butun Moderatorlarinda bayrami mubarak olsun Teşekkürler NYX, daha yeni gördüm... herkesin ki kutlu olsun... Saygılar Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 Bu bayram gelemedim ama sizinde hoşunuza gitmiş galiba ne para ne tatlı,ne bişey ohhh böyle bayramı olur Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Ooooo herkezin bayram kutlamaları kabul görmüş ama benimkine sadece bakılmış görülmemiş neyse olsun bende şimdi 2 saat ugraştım nefis bir kahve yaptım şimdi karşılıklı içicez buyrun.......afiyet olsunnnn...neden kahveyi seçtim şimdi benim sizde 40 yıl hatırım var ..bundan sonra forumda cirit atıcam oleyyyy hatırım var diye bana kimse ses çıkaramıyacak öyle oluyordu degilmi bide yanılıyorsam Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Admin Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Ooooo herkezin bayram kutlamaları kabul görmüş ama benimkine sadece bakılmış görülmemiş neyse olsun bende şimdi 2 saat ugraştım nefis bir kahve yaptım şimdi karşılıklı içicez buyrun.......afiyet olsunnnn...neden kahveyi seçtim şimdi benim sizde 40 yıl hatırım var ..bundan sonra forumda cirit atıcam oleyyyy hatırım var diye bana kimse ses çıkaramıyacak öyle oluyordu degilmi bide yanılıyorsam Kahveyi içtik kabul ettik ama diğerini yanlış biliyorsun gibime geliyor... bir defa daha düşün derim Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 Kahveyi içtik kabul ettik ama diğerini yanlış biliyorsun gibime geliyor... bir defa daha düşün derim Kabul etiginiz için ne desem acaba,nasıl teşekkür etsem ama çıks ya annemlerden babaannemlerden v.s v.s v.s onlardan bunlardan dahamı eskisiniz onlar hep öyle derlerdi kahvenin kırk yıl hatırı var diye yokmu ki Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 Admin Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 Kabul etiginiz için ne desem acaba,nasıl teşekkür etsem ama çıks ya annemlerden babaannemlerden v.s v.s v.s onlardan bunlardan dahamı eskisiniz onlar hep öyle derlerdi kahvenin kırk yıl hatırı var diye yokmu ki Nerdesin sen bakim... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 Bayrama daha çok var mı? bol bol el öpmem gerekiyor benim.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 örtmenim efendim bana her gün bayram ya, üpim ellerinisten.. belkim? Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 Gönderi tarihi: 12 Ocak , 2013 @@Admin Bunu görünce sana hediye etmek geldi içimden.. Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2013 Admin Gönderi tarihi: 13 Ocak , 2013 Çok güzelmiş Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 .. 13. ocak. 2013 tarihinden beri.. herkes admin'imizi unuttular.. yazıklar olsun dilerim.. saygılar.. bizi sahiplenerek koruyan ve sezgileri güçlü yöneticimiz.. merhaba.. .. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 örtmenim efendim bana her gün bayram ya, üpim ellerinisten.. belkim? ta o vade'de.. kendileri hakkında iliştirdiğim şu notu ve studentini görmeden geçip giden muallianım'a da teessüfler.. esef duyudum.. yo hayır hayır bu olmadı efendim.. üzgünüm.. .. Alıntı
Φ lifos Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 Gerçekten detaylı ve güzel bir rehber olmuş. Hiç sıkılmadan okudum. Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2014 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2014 Seni böyle görüntülemişler 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.