Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl admin abi bizi discoya götür kustum abi goturmiyecekmisin bizi discoya ben disco diyorum sen pilav gunu yapiyosun
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl Admin kustum abi goturmiyecekmisin bizi discoya ben disco diyorum sen pilav gunu yapiyosun Sen iste yeterki Asker, Osiris'e bile götürürüm seni...
Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2008 16 yıl Admin ve butun Moderatorlarinda bayrami mubarak olsun Teşekkürler NYX, daha yeni gördüm... herkesin ki kutlu olsun... Saygılar
Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2008 16 yıl Bu bayram gelemedim ama sizinde hoşunuza gitmiş galiba ne para ne tatlı,ne bişey ohhh böyle bayramı olur
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl Ooooo herkezin bayram kutlamaları kabul görmüş ama benimkine sadece bakılmış görülmemiş neyse olsun bende şimdi 2 saat ugraştım nefis bir kahve yaptım şimdi karşılıklı içicez buyrun.......afiyet olsunnnn...neden kahveyi seçtim şimdi benim sizde 40 yıl hatırım var ..bundan sonra forumda cirit atıcam oleyyyy hatırım var diye bana kimse ses çıkaramıyacak öyle oluyordu degilmi bide yanılıyorsam
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl Admin Ooooo herkezin bayram kutlamaları kabul görmüş ama benimkine sadece bakılmış görülmemiş neyse olsun bende şimdi 2 saat ugraştım nefis bir kahve yaptım şimdi karşılıklı içicez buyrun.......afiyet olsunnnn...neden kahveyi seçtim şimdi benim sizde 40 yıl hatırım var ..bundan sonra forumda cirit atıcam oleyyyy hatırım var diye bana kimse ses çıkaramıyacak öyle oluyordu degilmi bide yanılıyorsam Kahveyi içtik kabul ettik ama diğerini yanlış biliyorsun gibime geliyor... bir defa daha düşün derim
Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2009 16 yıl Kahveyi içtik kabul ettik ama diğerini yanlış biliyorsun gibime geliyor... bir defa daha düşün derim Kabul etiginiz için ne desem acaba,nasıl teşekkür etsem ama çıks ya annemlerden babaannemlerden v.s v.s v.s onlardan bunlardan dahamı eskisiniz onlar hep öyle derlerdi kahvenin kırk yıl hatırı var diye yokmu ki
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 13 yıl Admin Kabul etiginiz için ne desem acaba,nasıl teşekkür etsem ama çıks ya annemlerden babaannemlerden v.s v.s v.s onlardan bunlardan dahamı eskisiniz onlar hep öyle derlerdi kahvenin kırk yıl hatırı var diye yokmu ki Nerdesin sen bakim...
Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2012 13 yıl örtmenim efendim bana her gün bayram ya, üpim ellerinisten.. belkim?
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 11 yıl .. 13. ocak. 2013 tarihinden beri.. herkes admin'imizi unuttular.. yazıklar olsun dilerim.. saygılar.. bizi sahiplenerek koruyan ve sezgileri güçlü yöneticimiz.. merhaba.. ..
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2013 11 yıl örtmenim efendim bana her gün bayram ya, üpim ellerinisten.. belkim? ta o vade'de.. kendileri hakkında iliştirdiğim şu notu ve studentini görmeden geçip giden muallianım'a da teessüfler.. esef duyudum.. yo hayır hayır bu olmadı efendim.. üzgünüm.. ..
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2013 11 yıl Gerçekten detaylı ve güzel bir rehber olmuş. Hiç sıkılmadan okudum.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.