Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2007 18 yıl Admin kahveler fazla olmuş sedoş için zannımca..suskunluğunuza saygı duyuyoruz efendim..
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl Admin Süper ya Kenarında da fıstık var Aslında dondurmada olsaydı ben dondurmayı çok severim...
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl Ne'li seversiniz bilmediğimden bikaç çeşit getirdim Siz gelene kadar erimese bari.Afiyet olsun
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl Aslında dondurmada olsaydı ben dondurmayı çok severim... Seni gidi senii.. Dondurmamı seninle paylaşacagımı düşünüosan yanılıosun
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Admin Ya avatarını yonca yapmışsın ya,yonca verdiğin zaman vesikalık fotoğrafını vermişsin gibi hissediyorum ha.. Yahu ben bunu daha yeni gördüm ha.... ha ha ha... işte double vesikalık sana: biri sana biri o doğum günü yakışıklısına...
Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 17 yıl Admin iyi biri yaa... Mesafeli biri değil en azından, sıradan bi forumdaş gibi işte ne güzel...
Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2007 17 yıl Admin iyi biri yaa... Mesafeli biri değil en azından, sıradan bi forumdaş gibi işte ne güzel... Ben buraya hiç girmemiştim şimdiye kadar.. Yeni farkettim ki gerçekten Tengeriin'in dediği gibiymiş adminimiz..gerçekten ne güzel bi anı defteriymiş bu böyle Sevgili Adminim bize böyle bir forum sunduğunuz için size çok teşekkür ediyorum..karşılaşana kadar arayıpta bulamadığımdı..karşılaştıktan sonra vazgeçemediğim oldu Yaşa..varol
Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2007 17 yıl forum kurallarini ve en son blog iletisini okudugumdan beri büyük adam dedigim sahis valla nadir bulunur böyle olgun, sagduyulu, espirili, demokratik, öz elestiri yapabilecek kadar özgüvene sahip, akilli bir admin , kiymetini bilin yani... benden söylemesi
Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2007 17 yıl En sevdiğim şarkı da size gelsin hadi, bu ayrıcalıgı kimseye tanımadım bakın.. Sırf Adminsiniz die
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl Aman Allah'ım koskoca Admin olmuş Afacan Pek mi yaramazdır nedir
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2007 17 yıl kahve içmeye bazen buraya uğrayabilirim.... isim çok sevimli olmuş
Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2007 17 yıl Admin Aman Allah'ım koskoca Admin olmuş Afacan Pek mi yaramazdır nedir kahve içmeye bazen buraya uğrayabilirim.... isim çok sevimli olmuş Herkes ha, hı, bu da kim, ne falan oldu... tabi macera bir gün sürdü ve geri o ben yani admin ... Saygılar
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl Admin kahve içmeye bazen buraya uğrayabilirim.... isim çok sevimli olmuş Her zaman bekleriz efem....
Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2007 17 yıl T.M - Trade MarkT.M - Türk Malı T.M - Turkish-Media Hepsi olabilir ama en son olan olarak açıldı... para??? bildiğin para olarak sormuştum.......geçmiş zaman neden öyle yazmışım bende anlamadım..... galiba borçlarımın çok olduğu dönemdi.......
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl Admin bildiğin para olarak sormuştum.......geçmiş zaman neden öyle yazmışım bende anlamadım..... galiba borçlarımın çok olduğu dönemdi....... Yani şimdi param çok diyorsun haaaaaaaaaaaaaaa .... Biraz borç alalım lütfen... sıfırları bol olsun...
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl Sevgili Admin, Ramazan ayınız hayırlı olsun..sağlık mutluluk ve huzur getirsin..
Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 17 yıl Admin Sevgili Admin,Ramazan ayınız hayırlı olsun..sağlık mutluluk ve huzur getirsin.. forum kurallarini ve en son blog iletisini okudugumdan beri büyük adam dedigim sahis valla nadir bulunur böyle olgun, sagduyulu, espirili, demokratik, öz elestiri yapabilecek kadar özgüvene sahip, akilli bir admin , kiymetini bilin yani... benden söylemesi
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.