Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Doğum günün kutlu olsun.. iyi ki doğdun Radya.. sevdiklerinle mutlulukla, huzurla geçireceğin nice senelere.. Alıntı
Φ Ufuk_efe Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Nice Yıllara Sevgili Radya. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2009 iyiki doğdun Radya...Mutlu yıllar...Pastanda geldi... Bugün sakın iş yapma gününü yaşa Alıntı
Φ odisseus Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Sevgili Radya:Nice yıllarda sağlık,mutluluk ve huzur içinde olman dileği ile,39,99999..'uncu yaş gününü kutlularım..! Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 İyiki doğdun ablacım... Keşkelerinin pişmanlıklarını en aza indirebileceğin, sağlıklı mutluluklu aşk dolu güzel bir yıl dilerim. Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Doğum günün kutlu olsun Radya Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7EnkOUIqNtM Sinem söylesin Sevgili Radya için... Alıntı
Φ MonDieu Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Ne cabuk gelmis senin dogum gunum Yeni yasinin sana ve sevdiklerine saglik, huzur, mutluluk ve basari getirmesini diler nice yeni yaslara tum sevdiklerinle beraber. Unutma her paket acisinda bir dilek tutuyorsun Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Doğum günün kutlu olsun.. iyi ki doğdun Radya.. sevdiklerinle mutlulukla, huzurla geçireceğin nice senelere.. Nasıl mutlu oldum bilemezsin Gündem...Çok teşekkür ederim... Doğum günümü kutlamayı çok seviyorum ben, çünkü yaşamayı tüm zorluklara karşın seviyorum...Evet iyi ki doğmuşum... Aslında doğum tarihimi birkaç gün önce profilimden kaldırmıştım...Hani herkesin doğum gününü kutluyorum ya ben,işte bu sebepten kimseye bu mecburiyeti yüklemek istemedim galiba... Ama sizler o kadar tatlısınız ki beni yinede mahrum etmediniz bu keyiften...Hepinizi çok seviyorum... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Teşekkür ederim S.e.t.h...Hatırlanmak çok güzel...Nezaketin ve duyarlı dostluğun için... Sinemin parçası'da çok hoş bu arada... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Dileğim bugün dilediğin tüm dileklerin gerçek olması. Nice Yıllara Sevgili Radya. Öyleyse bende senin dileğinin gerçek olmasını dileyeyim ki benimkiler de gerçek olsun...) Çok teşekkür ederim Ufuk... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Şimdi okula gidiyorum gelince hepinize tek tek teşekkür etmeye devam edicem... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Iyiki Dogdun! Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 iyiki doğdun Radya...Mutlu yıllar...Pastanda geldi... Bugün sakın iş yapma gününü yaşa Teşekkür ederim canım...Doğrusu bugün yerim pasta... Vallahi hiçbir iş yapmadım...Kuaföre gittim,saçımı başımı yaptırdım,lolita gibi oldum......Gezdim sonrada bir güzel,yemekte yapmadım tabi kiii... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Çok sevgili arkadaşım Radya'm ve onun cok sevgili kızı KiRaZ İkiniz de benim için birer sevgilisiniz gerçekten İkinizi de çok seviyorum ve ikiniz de iyi ki doğmuş, hayatıma iyi ki girmişsiniz İkinize de çok ama çook mutlu yıllar dileklerimle Kocaman öpüldünüz Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Sana ben ne diyeyim bilmem ki...Küstüm diyorum küsemiyorumda çok sevdiğimden... Geldiğin için teşekkürler,lütfen aramızda olmaya devam et,burası seninle daha da güzel...Dur dil çıkarıcam...ama kocamannn :laughing: Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 İyiki doğdun ablacım... Keşkelerinin pişmanlıklarını en aza indirebileceğin, sağlıklı mutluluklu aşk dolu güzel bir yıl dilerim. Ablasının güzeli... tekrar teşekkürler... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Ne cabuk gelmis senin dogum gunum Yeni yasinin sana ve sevdiklerine saglik, huzur, mutluluk ve basari getirmesini diler nice yeni yaslara tum sevdiklerinle beraber. Unutma her paket acisinda bir dilek tutuyorsun Evet yaaa ne çabuk geliyo dimi... Çok teşekkürler... valla bi sürü dilek tuttum... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Sevgili Radya:Nice yıllarda sağlık,mutluluk ve huzur içinde olman dileği ile,39,99999..'uncu yaş gününü kutlularım..! AJANX... Sofonun biricik babası,hadi gel seni buraya transfer edelim... Ne sölüyosun yaşımı...kadınların yaşı sölenir mi...hem buçuğumu kaldı 40 ı devirdim ben...Ama hala gencim güzelim... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Doğum günün kutlu olsun Radya Çok teşekkür ederim Mouchette... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Iyiki Dogdun! Ay tatlım benimmm,iyi ki ablacım... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Çok sevgili arkadaşım Radya'm ve onun cok sevgili kızı KiRaZ İkiniz de benim için birer sevgilisiniz gerçekten İkinizi de çok seviyorum ve ikiniz de iyi ki doğmuş, hayatıma iyi ki girmişsiniz İkinize de çok ama çook mutlu yıllar dileklerimle Kocaman öpüldünüz Oy oyyy sende benim sevgilimsin ve iyi ki hayatımızdasın sende...hayatımın sonuna kadar beraber olalım inşallah... Teşekkür ederiz biz seni daha kocaman öptük canım... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2009 Godzi yok hala... şekerim unuttun mu ya... Yandı yandııııııııııı....buraya yazıyorum bak... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.