Φ Radya Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Evet arkadaşlar Ramazan geldi hoşgeldi..Bu gece sahura kalkanlar tekmil vermeye başlasın..Ramazan davulcumuz bu gece gelir mi gelmez mi bilmiyorum ama umuyorum gelir.. Leylammmm Birceeeee ve diğer dostlar SAHUR SİZLERLE GÜZEL.. 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 ben nöbetççi davulcu olabilirim ama kimseye söz vermem benim uykum çok tatlıdır valla Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 20 Ağustos , 2009 Sahura kadar yatan kim ki, radyo bile kapanmıyor daha o saatte Radyoda Ramazan özel programı için ilahi çalarsın artık 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 abboooooo kimse yokk uyanınn allooooo ggüümmmmm gümmm dee güüümmmm güüümmmmmmm Yaram derindir eşme. Aman derdimi deşme, Sahurda börek yoktu. Gözlerim oldu çeşme. börek yokkkkk 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Aries Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 hayırlı sahurlar.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 abboooooo kimse yokk uyanınn allooooo ggüümmmmm gümmm dee güüümmmm güüümmmmmmm Yaram derindir eşme. Aman derdimi deşme, Sahurda börek yoktu. Gözlerim oldu çeşme. börek yokkkkk hihihihi senin manini sevsinler,canım benim..huggg.. Geldi böreğiniz efemmm... İyi sahurlarrrr,hayırlı ramazanlar olsun cümlemize... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Evet arkadaşlar Ramazan geldi hoşgeldi fakat benim icin bu sene farkli olacak zannediyorum. Bir gün bile oruc tutmayacagima göre.. Türkiyede ki Acilama katkim olsun.. Zannediyorum ilk defada bir ramazan ayinda bol bol bira icecegim.. Herkese hayırlı ramazanlar. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Evet arkadaşlar Ramazan geldi hoşgeldi fakat benim icin bu sene farkli olacak zannediyorum. Bir gün bile oruc tutmayacagima göre.. Türkiyede ki Acilama katkim olsun.. Zannediyorum ilk defada bir ramazan ayinda bol bol bira icecegim.. Herkese hayırlı ramazanlar. Efendi nin yeni ramazan açılımı afiyet olsun kardişimeeee .(ben sebebini tahmin ediyorum onun için sana icazet verdim dostum ) 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2009 Efendi nin yeni ramazan açılımı afiyet olsun kardişimeeee .(ben sebebini tahmin ediyorum onun için sana icazet verdim dostum ) Sebebi ne olursa olsun Eger bu ülke güzel günler görmek istiyorsa bunlara alisacagiz 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 ben nöbetççi davulcu olabilirim ama kimseye söz vermem benim uykum çok tatlıdır valla Gördükkk.. Gözün körolmasın emi.. Uyuya kaldım bu gece.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Bu davulcuları ramazanda bizim foruma transfer etsek olmaz mı...godzi ikinci günde su koyverdi.. 582 davul sesi beni uyandırmaya yeterli gelir herhalde.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Bu arkadaşlar uyandırır merak etme 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Daha olmadı bu arkadaşları da yollarız 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Gördükkk.. Gözün körolmasın emi.. Uyuya kaldım bu gece.. ben nöbetççi davulcu olabilirim ama kimseye söz vermem benim uykum çok tatlıdır valla yaaa ben kalktım daa şşeeyy olduu ben kalktım elektrikler kesikti davulumu bulamadım sonra sen düşşşş yaaaa uyduramadım kiii 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Bu davulcuları ramazanda bizim foruma transfer etsek olmaz mı...godzi ikinci günde SU koyverdi.. 582 davul sesi beni uyandırmaya yeterli gelir herhalde.. su iç su iç hahahahaha taktım suyaaaaa 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 yaaa ben kalktım daa şşeeyy olduu ben kalktım elektrikler kesikti davulumu bulamadım sonra sen düşşşş yaaaa uyduramadım kiii Evet canım uykucu olduğun kadar uydurukçu değilsin..huggg.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ godzilla Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 sen düş karanlıkta davula bas yırtıl sen davulun derisi nerde kaldı gerisi sonra işte su kesildiii yine suya bağladık 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 sen düş karanlıkta davula bas yırtıl sen davulun derisi nerde kaldı gerisi sonra işte su kesildiii yine suya bağladık Belli belli sen çok susamışsın bugün.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2009 Bu davulcuları ramazanda bizim foruma transfer etsek olmaz mı...godzi ikinci günde su koyverdi.. 582 davul sesi beni uyandırmaya yeterli gelir herhalde.. Benim bahsettiğim davulcular bunlardı.. http://www.turkish-media.com/forum/topic/169509-davullarin-vurusu/page__pid__805150__st__0entry805150 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Ben bu gece kalkabildim şükür.. Davulcu gene yok.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2009 Bizim davulcu şimci başlar,dan dan gece gece çenem düştü,ben hemen yatam...iyi geceler,iyi sahurlar forumdaşlarım Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2009 İyi sahurlarr... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 İyi sahurlarr... Kendim çalıp kendim söylüyorum burada da ama olsun.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gelicem ben gelicem 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.