Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2009 İyi sahurlar leylam.. ben bugün geç kaldım mı ne.. Eh geç olmuş İyi sahurlar... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2009 İyi sahurlarrr... yıkılmadım ayaktayım.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 İyi sahurlar.... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 ıyı sahurlar ablacım nasıl oldun gectımı bas agrısı Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 ıyı sahurlar ablacım nasıl oldun gectımı bas agrısı Saol canım.. Geçmiş çok şükür erken yatınca.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 meraklandık bızde aman ablam dıkkat et kendıne 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 Ablanız kurban olsun size.. :D Sen uykuyu yakalayamadın mı hala,keşke seni yapsaydık davulcu,sesinde güzel.. 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 aman ablaaa kalsın ben bı yanık turku okurdum mıllet cay yerıne baska bıse ıcerd sahurda Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 :lol: 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ jeune Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 ben yatayım artık sana gunaydın mı desem ıyı geceler mı desem ıyı uykularmı desem karar veremedım buldum ıyı sahurlar dıyım baslıgada uygun hem hangısı hosuna gıdıyosa onu al sen artık Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2009 Tamam.. İyi uykular sana da.. 3 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 9 Eylül , 2009 İyi sahurlarr.. 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2009 İyi sahurlar.. 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2009 Evet arkadaşlar Ramazan geldi hoşgeldi fakat benim icin bu sene farkli olacak zannediyorum. Bir gün bile oruc tutmayacagima göre.. Türkiyede ki Acilama katkim olsun.. Zannediyorum ilk defada bir ramazan ayinda bol bol bira icecegim.. Herkese hayırlı ramazanlar. hayırlı ramazanlar herkese ve sana efendi herkesin bir açılım alayışı var elbet, demek ki neymiş tahammül, anlayış ve tevazu göstermek gerekiyormuş fakat bu açılımını Türkiye'de hele hele uluorta bir yerde yapmaya kalkma sakın, açılım maçılım dinlemez karakaçan sudan gelene kadar döverler... 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2009 Sana da hayırlı ramazanlar Sardunyam hoşgeldin.. İyi sahurlarrr.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 ben gene geldim herkese iyi sahurlaar (imzam yine görünmüyor ) Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2009 vay sahurcular toplanmış iyi sahurlarınız olsun minnoşlar 2 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2009 kimleri görüyorumm iyi sahurlar olsun efenim herkese 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2009 herkese ıyı sahurlarr Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2009 ne oldu kuşum davulcu para mı istedi tikelmiş saçın başın Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2009 İyi sahurlar.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 iyi sahurlaar olsun cepleriniz parayla dolsun her daim yanınızda kadirşinas dostlarınız olsun 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 iyi sahurlaar olsun cepleriniz parayla dolsun her daim yanınızda kadirşinas dostlarınız olsun Aminnn canımmm.. İyi sahurlar.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 İyi sahurlar, abartmadan yiyelim lütfen 1 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Radya Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2009 İyi sahurlar, abartmadan yiyelim lütfen Gözleme yaptım nasıl abartmayayım.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.