Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 15 yıl sıze ozel davulcumu tutalım sımdı niye düşünemedim ben bunu 22 ila 25 yaş arası, üniversite mezunu, askerliğini yapmış, iyi derecede ingilizce ve almanca bilen, dış görünümüne önem veren,prezentabl, gerektiğinde ani isabetli kararlar alabilecek şahsıma özel davulcu arıyorum iyi sahurlaar Radyacım
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 15 yıl Yazar niye düşünemedim ben bunu 22 ila 25 yaş arası, üniversite mezunu, askerliğini yapmış, iyi derecede ingilizce ve almanca bilen, dış görünümüne önem veren,prezentabl, gerektiğinde ani isabetli kararlar alabilecek şahsıma özel davulcu arıyorum iyi sahurlaar Radyacım bende isteyrumm.. (sürücü belgeside isteyelim leylacum..) sana da iyi sahurlar canım..
Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 15 yıl niye düşünemedim ben bunu 22 ila 25 yaş arası, üniversite mezunu, askerliğini yapmış, iyi derecede ingilizce ve almanca bilen, dış görünümüne önem veren,prezentabl, gerektiğinde ani isabetli kararlar alabilecek şahsıma özel davulcu arıyorum iyi sahurlaar Radyacım alemsın
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl İyi sahurlar! Yeter artık yemeyin yahu, bırakın o tabak da kalsın Aaaaaaa
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl Yazar Lokmalarımızı mı sayıyosun seth..yicez işte.. İyi sahurlar herkese..
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl valla her zaman böyle tutturamam ama bir haşhaşlı yapmışım dün,üçüncüyü yememek mümkün değil iyi sahurlaar
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl forumun ramazanda aldığı toplam kiloyu merak ettim, haşhaşlı ekmek ha
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl Yazar valla her zaman böyle tutturamam ama bir haşhaşlı yapmışım dün,üçüncüyü yememek mümkün değil iyi sahurlaar Tarifini isterimm...
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl yok bu ramazan istisna,günler uzun bilakis kilo verdim haşhaşlı tatlı,ben tatlı severim Radyacım,valla göz kararı her seferinde başka oluyor bu arada bize başvuru yok mu davulcu adaylarından
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl tabii, mikrofon kullandıktan sonra neden olmasın diğer şartlara haiz misin ve artı sürücü belgen var mı
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl Yazar yok bu ramazan istisna,günler uzun bilakis kilo verdim haşhaşlı tatlı,ben tatlı severim Radyacım,valla göz kararı her seferinde başka oluyor bu arada bize başvuru yok mu davulcu adaylarından Bu yıl davulcusuz geçecek galiba leylacım.. Ben kaçtım çok uykum geldi... İyi sabahlar sizlere
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl ne yaptınız imzama neden kaynaklandığını bilmiyorum aklına esince görünüyor,bazen görünmüyor,kendi haline bıraktım
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl ne yaptınız imzama neden kaynaklandığını bilmiyorum aklına esince görünüyor,bazen görünmüyor,kendi haline bıraktım valla ben bıse yapmadım forumda reklam vermek yasak bılmıyomusun senın ımzanda benım aklım gıbı desene arada bı gıdıp gelıyo
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl valla ben bıse yapmadım forumda reklam vermek yasak bılmıyomusun senın ımzanda benım aklım gıbı desene arada bı gıdıp gelıyo reklama mı giriyor diyorsun estağfirullah,ama öyle oluyor,mesela şimdi gelmiş ama bir dk sonra ne olacağı hiç belli olmaz üç harfliler den şüpheleniyorum
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl leyla yazmıssın reklam kokan hareketler bunlar gecenın su vaktınde 3 harlılerden bahsetmenın sırasımı allasen tek kalıyorum zaten korkarım ben adını anınca gelırmıs süpaneke yareppim dinimiz amin
Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2009 15 yıl o yüzden adını anmadım ya zaten gece gece korkacağını düşünemedim ben tek kalmasam da korkarım ben kaçtım jön iyi sabahlar
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2009 15 yıl herkese iyi sahurlaar ayrıca 4-5 gün uğrayamayacağım,iyi bir sahur kitlesi oluştu da belkim merak eden olur diye söyleyim dedim
Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2009 15 yıl Yazar herkese iyi sahurlaar ayrıca 4-5 gün uğrayamayacağım,iyi bir sahur kitlesi oluştu da belkim merak eden olur diye söyleyim dedim İyi sahurlar leylam.. ben bugün geç kaldım mı ne..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.