Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Bayramın mübarek olsun Mine'cim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 kıs mine senin ve eniştemisin bayramı mübarek olsun... ALLAH nice bayramlara çoluk çocugunuzla girmeyi nasip etsin... Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Minecim..ne düşündüm biliyomusun..bi daha ki bayram üç kişi olacaksınız.. İyi bayramlar canım.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 kendine iyi bak lütfen .. Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Güzel anne,bayramın mübarek olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2007 Mine'cim; Bu bayramda göremedik çileği ama bi dahaki bayramda göreceğiz inşallah.. Bayramınız mübarek olsun.. Not:Benim telepatik,telekinetik,egzantirik,paranormal vs..Güçlerim vardır..Çilek canının tatlı çektiğini söyledi..Her ikramda bi tane fazladan onun için yiyecekmişsin.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2007 Mineucum,çileğinle tüm sevdiklerinle çokkkk mutlu bayramlar gör inşallah Bayramın mübarek olsun canım Alıntı
Φ zeyynepp Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 30 Aralık , 2007 minecimm yeni yılın kutlu olsun Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2008 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 minecimm yeni yılın kutlu olsun Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2008 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara.. Mutlu Yıllar... spices, zeynep, birce ve kankitom sizlere de mutlu yıllar Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice Yıllara! Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 minecim yeni yılın kutlu olsun mutluluk hep seninle olsun canım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 güzelimyazım tşk ederim cnm arkadaşım benim yeni yılda herşey gönlünce olsun inşallah Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ocak , 2008 gloriacım Allah kimseyi ömrünün sonuna kadar yalnız bırakmasın inşallah, son nefesimize kadar yanımızda sevdiklerimizin olması dileğiyle Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2008 Selam Mineu seninle konuşma fırsatı pek yakalayamadık ama sanırım burası uygun nasıl olsa okuyacaksın İnsanlara örnek davranışlarına,yaklaşım tarzına,ve espri anlayışına hayran değilim desem yalan olur Sende foruma girdiğim zaman görmek istediğim sayılı insanlardan birisin ki......... Artık bide kutsal varlık oluyon A_N_N_E Yani Umarım her şey gönlünce olur enişteye selamlar Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2008 Mineu tüm güzel dileklerin ve temennilerin için teşekkürler.kalbindeki tüm sevgiyi paylaşmasını ve dağıtmasını biliyorsun seni tanıyan insanlar bu güzel ve pozitif düşüncelerinden yararlanıyorlar.herşey için teşekkürler Sevgiyle ve huzurla kal........ Alıntı
Φ L_U_C_İ_F_E_R Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 27 Ocak , 2008 Mine al kız sana gönderilebilecek en güzel resim bu Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Gönderi tarihi: 31 Ocak , 2008 Seni bekliyorum bebeğim.. Hayatta bekliyor seni.. Yeşilleri olan.. gülüşleri olan bir hayat İklimi sıcak..güneşi parlak.. Uçurtmaları gökyüzünde umarsızca salınacak.. Seni sevgileri gerçek..duyguları derin Özlemleri büyük Dokunuşları sahici Güzel insanlar sarmalayacak.. Seni bekliyorum bebeğim.. Böylesi bir dünyaya gözlerini aç istiyorum Bunun için elime kocaman bir fırça alıp Gökyüzünün şu isli karasını maviye boyamak istiyorum ilkin.. Şu bitip tükenmeyen keşmekeşe son vermek Savaşları durdurmak.. Ve insanların içini sadece sevgiyle doldurmak istiyorum Sen bu çirkinlikleri görmeyesin diye.. Canını acıtmasınlar diye.. Seni böylesi bir dünyaya getirdiğim için Mahcup olmayım diye.. Seni bekliyorum bebeğim.. Sevgilerin en gerçeği..özlemlerin en büyüğüyle.. Canım benim..bu şiir sen ve doğacak prensesimiz için..içimden kopup geldi.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.