Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2008 O kadar uzun zamandır girmiyorum ki..bebiş geldi demek.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Minecim dünyanın en güzel kokusu bebek kokusudur bana kalırsa..doya doya çek içine.. Diloş anacım ne kadar uzun zamandır girmiyodun Yeğenimin nirdeyse ünv. çağı geldi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Burada göremedim ama hoşgeldinnn sevgili Mineu....bak bebişe neley aldım HOŞGELDİNNNNNN....... sonyaaa havalar ısındı ama kışa giydirirsin... hele bunlar çok önemli fanatik bebiş yapacagız onu Dur.........bunsuz olmaz.......ama ya kız ise ozamanda bu............. havalar çok sıcak zıbınsız olmaz bunlar tam yazlık oyy giydiginde ne şirin olar ooo..yerim onu ben Hımmmmmm şimdide sevimli annemize....... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 yayamaz kıs cocugu oldu haberın olsun sımdı nasıl aglıyodur ha ay sımdı yanında olsaydımda o yanaklarını bır guzel ısırrrrsaydımmmmmm Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 yayamaz kıs cocugu oldu haberın olsun sımdı nasıl aglıyodur ha ay sımdı yanında olsaydımda o yanaklarını bır guzel ısırrrrsaydımmmmmm Ossun bak ben gene tedarikli alışveyiş yaptım hem kıs hem erkek için yaaa...efet ya şimdi burada olsada onun bacaklarını yesek ama öpmek yok bebekler yüzlerinden öpülmes koklanıy .... Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 2 Ağustos , 2008 yuk ben opmem yerım olsada yesek bak sımdı canım cektı Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 mineu sevgili arkadaşım .umarım iyisindir kendine iyi bak.....! mrb murticim tekrar forumdayım bebişim ve ben çok iyiyiz Allah'a şükür... görüşmek üzere Dünyanın en tatlı annesine Forumun en yeni annesine anneler günü kutlu olsun ablacığım.... verdinazcım çiçekler ve anneler günü kartın için çok teşekkürler cnm Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 dünyanın en tatlı annesi bebegimiz hoş geldi bende güzel anneminiz anneler gününü kutlamak istemiştim. umarım kısa sürede aramıza dönersin ... tşk ederim yeşimcim ne zaman doneceksın mıne valla ozlettın kendınıbebıs nasıl bu arada döndüm ya ben ahmetcim Her nekadar ben geldim sen gittin ama.....hala bir haber almadık ben şahsen çok merak ediyorum umayım herşey yolundadır o güsel minacık bebişinle mutlu ve saglıklısınızdır.......Arkadaşla kimsede Mineu nun tel yokmu arasanızda bir haber alsak!!!! herşey yolunda yayamaz Kayımca bu arada merak edilmek çok güzel Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Geri sayım başladı Kankimin gelmesine çok az kaldı Ösledim seni kankim bende seni çok öslemiştim bitane kankitom benim O kadar uzun zamandır girmiyorum ki..bebiş geldi demek.. Allah analı babalı büyütsün inşallah.. Minecim dünyanın en güzel kokusu bebek kokusudur bana kalırsa..doya doya çek içine.. Amin diloşcum çekmez olur muyum ama sabahları işe gelirken sadece kokusunu çekmek yetmiyo doya doya öpüyorum meleğimi bende özledimm mine gel artık bebişle birlikte gel... geldik kısss Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2008 Burada göremedim ama hoşgeldinnn sevgili Mineu....bak bebişe neley aldım HOŞGELDİNNNNNN....... sonyaaa havalar ısındı ama kışa giydirirsin... hele bunlar çok önemli fanatik bebiş yapacagız onu Dur.........bunsuz olmaz.......ama ya kız ise ozamanda bu............. havalar çok sıcak zıbınsız olmaz bunlar tam yazlık oyy giydiginde ne şirin olar ooo..yerim onu ben Hımmmmmm şimdide sevimli annemize....... hoşbulduk Yayamaz Hediyelerin için çok tşk ederim, hepsi çok güzeller Ama bi sorun var benim kızım Galatasaraylı yayamaz kıs cocugu oldu haberın olsun sımdı nasıl aglıyodur ha ay sımdı yanında olsaydımda o yanaklarını bır guzel ısırrrrsaydımmmmmm Ossun bak ben gene tedarikli alışveyiş yaptım , hem kıs hem erkek için yaaa...efet ya şimdi burada olsada onun bacaklarını yesek ama öpmek yok bebekler yüzlerinden öpülmes koklanıy .... yuk ben opmem yerım olsada yesek bak sımdı canım cektı Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 16 Ağustos , 2008 Oyyyyyyyyyyyy o saglıklı mutlu olsunda ben ona GS alırım ne olucak canı sagolsun.....Bakk bunuda ben ördüm sana kışın giydirir annişin sana................Güselikler,huzur,saglık onunla olsun...... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2008 birisi beni mi çağrdı heytt çekilinnn geldimm minecimm bebişimiz uyurken kahve içeriz diye düşünmüştüm ama hangisini yapıyım karar veremiyorum bir türlü bide bu senin kaçak kankin nerelerde yine görünmüyor Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2008 minecim ailene ve sana mutlu bayramlar.. en çok bebişii öptüm Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2010 Ama olmaz ki,böyle de yapılmaz ki... özleniyorsun,seni ve fıstığı öpüyorum... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2010 bircecim uzun zamandır bakmamışım anı defterime çok öslemişim senide ellerine sağlık canımcım , çok güsel olmuş Ama olmaz ki,böyle de yapılmaz ki... özleniyorsun,seni ve fıstığı öpüyorum... geldik ablacım geldik fıstık ve anneside seni kocaman öpüyor Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2010 Günün kutlu olsun Mine'cim..Fıstıktan bir ısırıkta benim için al lütfen.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2010 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2010 Günün kutlu olsun Mine'cim..Fıstıktan bir ısırıkta benim için al lütfen.. Tekrar teşekkür ederim abicim almaz olurmuyum Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 MINEU Foruma geldiğim ilk günden bu yana bana her zaman yakın bir o kadar da arkadaş canlısı davranan birisi.. Oyun oynamayı çok seviyor anladığım kadarıyla haa bir de acayiippp fal bakıyor Onunla tanıştığımdan dolayı mutluyum kısa zaman da alıştık ve sevdik birbirimizi Hayatında ki herşeyin dünyanın sonu gelene kadar mükkemel olması dileğiyle Sevgilerim le Gece Yağmuru... kankim ilk mesajın bu mesajın üzerinden geçen zaman süresince birbirimizden hiç kopmadık, hiç ayrılmadık ömrümüzün sonuna kadar da hiç ayrılmayalım inşallah seni seviyorum güselim yasım benim bak ben kısmıycam sana ot bırakıp gittin die Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 Gönderi tarihi: 10 Haziran , 2011 kıs hediyenin güççüğü büyüğümü olar yav,gücümüs ona yetti verdik ya heç vermeseydim sende kız istersen teker teker gelin canlarım benim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2011 Çok özlemişim buraları çok özledim herkesi Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Mineu ablam nasılsın benı hatırladın mı uzun süre gelmeyince unutulmuş olabilirim Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Admin Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Doğum günün kutlu olsun MineU... Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 1 Şubat , 2013 Doğum günün kutlu olsunnnn.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.