Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Dar geliyorsun artık dar Başkent olsan neye yarar Ben kendimi sevmedim Seni sevdiğim kadar Ankara’ ya yağmur yağacak Yağacak yollar ıslanacak Kızılay’ın kaldırımları Bakıp da halime ağlayacak... Yar etmem seni yar etmem Üzsen de şikayet etmem Uğruna bin kez ölürüm Başkasına yar etmem Ankara’ ya yağmur yağacak Yağacak yollar ıslanacak Kızılay’ın kaldırımları Bakıp da halime ağlayacak... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Ne tatlılar dimi Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2007 Hani vardir ya her yerde, hissetmek istersin onun varligini... Hani hep yanibasinizdaymis sanirsiniz, ismini söylersiniz dalginlikla, her an berabersinizdir... Yaninda oldugunu unutuverirsin bir andan sonra, sonra üzüldügünde o simsicacik kollarini açar sana, sarilir aglarsin omzunda doya doya... Senin sorununu kendi sorunu gibi benimser, bir kolun bir bacagin olur adeta... Ayrilmak istesen de koparip atamazsin... Bir türlü sevindiginde ise senden fazla mutluluk duyar... O senin için farklidir bütün insanlardan, tabii sen de onun için... Aranizdaki sevginin bitmesine izin vermezsiniz, kimse bozamaz aranizi, kimse araya girmeye dahi cesaret edemez... Ne zaman yardima ne zaman insana ne zaman dosta ihtiyaciniz olsa hep yaninizda bulursunuz, kendini adeta sizin için ayarlamistir... Beraber gülüp beraber aglarsiniz, daima olumlu özellikler verirsiniz birbirinize... O sana gülmeyi ögretir sen ona kahkaha atmayi... O sana emeklemeyi ögretir, sen ona yürümeyi... O sana okumayi ögretir, sen ona yazmayi ve bu böyle sürüp gider... Iste bunun adina DOST derler... Hayatta hiçbir seyiniz olmasin ama hep bir dostunuz olsun... Benim böyle bir DOSTUM var...Tşk ederim Kankim... Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 iyi tatıller canım güzel bır yaz dılıyorum... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2007 Terkeden Kimdi kimdi kalan Giden mi suçludur her zaman? Ne zaman başlar ayrılıklar Dostluklar biter ne zaman Her geçen gün bir parça daha Aldı götürdü bizden Aynı kalmıyordu hiçbir şey Değişiyordu herşey kendiliğinden Artık çözülmüştü ellerimiz Artık bölünmüştü yüreğimiz Birimiz söylemeliydi bunu Ötekini incitmeden Kimdi giden kimdi kalan Aslında giden değil Kalandır terkeden Giden de bu yüzden gitmiştir zaten Murathan Mungan .... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2007 sende yoksun ben kafayı falan yiyorum herhalde ösletmeyin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Halimiz Siz sevgili evet siz mimozalar toplardı yola çıksa zakkum zehiri hüzün taşırdı yeşili bol gözleriniz yedi sıra göğe uzanan serviler kıskandırırdı upuzun boyunuz aşk en çok size yakışandı biz iki arada bir derede kaldık öyle dingin sakin durmayınız susmayınız şiir endamında usul usul söyleyiniz biz dinlerken de dinleniriz kafi derecede kafiyelerle bir başıma bekledim sizi her seferinde siz şımarık dolu dizgin koşa koşa sevgi kafileleriyle geldiniz anlatmak ne zor iş sizi bilenler bildik sanıyorlar görenler aşina bile değil kaç kadeh kırdırdı kırmızı şişe her gece üzgün martılar bir anlam veremiyorlar bu işe mantarın tadı şişedekiyle aynı sabır ince bir oya işleyiniz gergefiniz aşk sizin durmayınız çılgın kelimeler yazan sonunda çıldırır mı bilmem üstümüze inen gecenin zaafı var matem tutturuyor aşka oysa aşk her deminde başka şımarık çocuk selam vermez alır serseri diyorlar uslandığım en masum divane çağlarımda aşk bir bana mı lazım ya siz sevgili şimdi nerelerdesiniz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 anne adaylarının en güzeli... seni seviyoruz... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 10 Eylül , 2007 bende seni çok seviyorum ablacım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2007 Bu Ramazan senin için bir başka güzellikte olmalı Minecim.. Ramazan bebeğinize ve size sağlık mutluluk ve huzur getirsin inşallah.. şiir senin için canım.. Afedersiniz siz Baharmısınız, Biraz hatırlatsak bizi tanırmısınız. Biz hep sizin hayalinizle yaşardık, Size dair şiirler yazardık. Geceye yüzünüzü çizer, Hangi yalnızlığa kendimizi atsak Sizin göğsünüzde soluklanırdık Saçlarınız alev, alev dalgalanırdı omuzunuzda. Yağmura inat güneşi eken bizdik mahzunluğunuza Bazen bir rüzgar gibi eser, Bazen bir şimşek gibi çakardınız. Sanki yüreğimize kılıç saplardınız. Parmak uçlarınızda sevda nakışları, Sizin gülüşünüz aydınlatırdı Bu soğuk, bu kurak kışları. Bakışlarınız acımasızca kara Bizi vurup, vurup giderdiniz akşamdan sabaha. Saçınızı düz tarardınız, Afedersiniz nasıl tanımazsınız. Biz hep sizin hayalinizle yaşardık, En sevdiğiniz çiçekleri toplardık. Bir sepet gül, biraz lale, birde sümbül Küçük bir serçenin kanadından bile gocunurdunuz. Karşı taraftaki o zehirli evi nasıl unutursunuz. Kirpiklerinizde yangın izi, Ağzınızda çocuk nefesi, Bir odadan bir odaya koştururdunuz, Yavrusunu koklayan ceylan misali. Namusunuzu korur gibi koklardık sizi, El sürmeyecek kadarda bilirdik hikmetimizi. Afedersiniz siz Baharmısınız, Rica etsek ortaya çıkarmısınız. Biz hep sizin hayalinizle yaşardık, Sizinle aynı anda güne başlardık, Henüz mahçuptunuz size tutulduğumuzda, Nasılda mutlu olurduk bize tutunduğunuzda. Sonra nedense gözlerinizi başka dünyalara çevirdiniz, Önümüze kapkara bir bulut getirdiniz. Şımarık ve rahat bir tavrınız vardı, Bu halinizle üstünüze ne giyseniz yakışırdı. Hayatınızdan hiç eksik etmediniz gezmeleri, Temiz giyimli, kirli adamlar alırdı, sizi geceleri Biz bunu kıyamet alameti sayardık, İçimizi sis bürürdü, Yapraklarımız dökülür, Sanki usul, usul dağlar yürürdü. Uykularda yer bulamazdık Kanlıca iskelesinde, Elimizi başımıza koyar, Gizli, gizli ağlardık. Şimdi ne desek, ne söylesek size az Unutmayın, bu devran kimseye kalmaz. Acı nerden gelirse gelsin, Yiğit, yiğittir yakınmaz Kusura bakmayın epey zamanınızı aldık Oturduk üstüne birde şiir yazdık Bilmem artık bu cüretimize ne dersiniz Afedersiniz ama, siz Bahar değilsiniz Siz, o Bahar değilsiniz Siz maalesef Bahar değilsiniz. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2007 Hayırlı Ramazanlar cnm kankim Yeğenime ii bak kıs Seni çok seviyorum kankim Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 15 Eylül , 2007 Sevgi ve dostluk Kavgayı, bir yaprağın üzerine yazmak isterdim sonbahar gelsin yaprak dökülsün diye Öfkeyi, bir bulutun üzerine yazmak isterdim yağmur yağsın bulut yok olsun diye Nefreti, karların üzerine yazmak isterdim güneş açsın karlar erisin diye ...Ve dostluğu ve sevgiyi, yeni doğmuş tüm bebeklerin yüreğine yazmak isterdim onlarla birlikte büyüsün bütün dünyayı sarsın diye Yılmaz Güney Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Anne adaylarının en güzeli Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah Okulların açılması ve bu sene çok çalışmam gerekmesi dolayısıyla forumdan ve sizlerden ayrı kalacağım..artık pek uğrayabileceğimi sanmıyorum..çok özlücem sizleri Sevgiyle kal tatlım.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2007 Mine'cim.. Senden çileğine gelsin bu parça..(Ama ağlamak yok.. ) Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2007 ne desem bilmem ki mineu dünyanın en güzel duygusu olsa gerek içinde senden bir can taşımak, ona hayat vermek.. sen en güzel anne adaylarından birisin arkadaşım temennim inşallah hayırlısı ile bu zor ve meşaktli süreçte Allah' ımın sana yardımcı olması ve sonunda mutluluktan gözyaşların tebrik ederim seni ve ailene mutluluk ve huzur getirmesini dilerim arkadaşım birde şiir bıraktım sana Yürek İradeni fırtınaya sür, kaldır dağlara yüreğini, Serseri aşklara hedef olacak mevzide değilsin sen. Kurtar benliğini boğan bu çıkmaz duyarsızlıktan, Bu yalancı sevgiliden çek de al yüreğini.. Rüzgarlı bir bahar ikindisi olsun yüreğin, Her yağmurun yağamayacağı kadar kurak, Her karın tutunamayacağı kadar sıcak, Ve her bulutun uğrayamayacağı kadar ırak, Sol yamacı soğuk, sağ yamacı çığlık olsun yüreğin.. İplerini o zalimin elinde verme yüreğinin, Geri çek, güneş'i dağlar ardına, Ya tut elinden, öp alnından, gecenin, Ya da tamamen salıver sevdasını Hepten koparmadan halatı yüreğine.. Alıntı
Φ verdinaz Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2007 Evet tanımadığım halde çok sıcakkanlı samimiyet dolu biri oldugunu düşünüyorum sevgi dolu bir insan Allah hep mutlu etsin diyorum hep.... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2007 Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı, neşe ve huzur içinde geçirmeniz dileğiyle.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2007 diloşcum güzel dileklerin ve şiir için çok tşk ederim tatlım bi tane kankitom bende seni çok seviyorum ahmet kardeşim sanada çok tşk ederim lilaccım çok tşk ederim tatlım, bizde seni çok özliycez, Allah kolaylık versin taurus abicim gönderdiğin parçayı burdan dinleyemiycem ama çok tşk ederim egzocum sanada güzel dileklerin ve şiir için tşk ederim ayrıca verdinaz, zeynep, toprağım ve ilyadacım sizlere de teşekkürü bi borç bilirim İYİ Kİ VARSINIZ Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.