Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Abla nedense ben hep kankimin sağ tarafına denk geliyorum Arada soluna geç sende Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Canım mineu'm seni tanıdığımda hemen sözünü esirgemeyen biri olduğunu anlamıştım, o bakımdan senden çekinmelerini tavsiye ederim, zira solun bayıltıyor, sağın zıbartıyor. çok şekersin, samimisin, doğalsın, akıllısın, vefalısın ve birde kankinle artık benim için ayrı düşünülemez oldunuz. ikinizide seviyorum, umarım dostluğumuz hiç bozulmaz. Yakında evleneceksin, hala evlenmekte kararlımısın , bak iyi düşün benden sana tavsiye. Şaka bir yana umarım seni anlayan bir eşin olur, umarım sende onu anlarsın, ömür boyu sürmesini diliyorum Allah'tan. İnşallah çok mutlu olursunuz. Eğer doğru kişiyi yakalarsan evlilik insanın hayatını anlamlılaştırıyor. Ve senin bulduğuna inanıyorum. Neyse uzun lafın kısası, bu foruma ve sizlere alıştım. Hemen hergün karşılaşıyoruz. Sevgilerimi yolluyorum sana ve nişanlına. Allah sizi korusun ablacım güzel sözlerin ve dileklerin için çok teşekkür ediyorum kıss abla kimi bayıltmışım , kimi zıbartmışım hiç hatırlamıyorum ablacım kankimle olan dostluğumuzun bozulması çok zor abla bi kere daha mı düşünsem acaba Amin ablacım, Allah razı olsun Abla nedense ben hep kankimin sağ tarafına denk geliyorum ablama katılıyorum kankim , ara sıra sol tarafa geç Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Git biras daha düşünde gel kankim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Allah'ım şu kankilerin haine bak maşallah nazar değmesin bunlara ya Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Allah'ım şu kankilerin haine bak maşallah nazar değmesin bunlara ya Hep bu kankimin yüsünden ablacım çok dikkat çekiyo Amin ablacım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Git biras daha düşünde gel kankim kıs kankim bir kez daha düşünmeme gerek olmadığına karar verdim Allah'ım şu kankilerin haline bak, maşallah nazar değmesin bunlara ya bana bakda kankime bakmanı pek tavsiye etmem ablacım Amin Hep bu kankimin yüsünden ablacım çok dikkat çekiyo kıss kankim napiyim çok çekiciyim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Kıs kankim dua etki bu topic anı defteri Çekemiyom gayrı seni çok çekici kankim Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Kıs kankim dua etki bu topic anı defteri Çekemiyom gayrı seni çok çekici kankim kıss kankim yine mi değiştirdin avatarını kısım sen benim en kutsal ve manalı olan topiğimi bile mahvediyodun as kalsın ben el koymasaydım çok çekiciyim demii Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Evet değiştirdim avatarımı ama eminim sen yine göremiyorsundur Kısım sen el koysan ne yasar ben istedikten sonra Evet çok çekicisin Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 formda cok sevdıgım ınsanlardan bırı.forma ılkgeldıgımde topragım ve senle samımı olmustum.sevecen hanımefendı espırılı canayakın bır kısısın.19 hazırandada evlenıosun cok mutlu ol hep mutlu kal Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 formda cok sevdıgım ınsanlardan bırı.forma ılkgeldıgımde topragım ve senle samımı olmustum.sevecen hanımefendı espırılı canayakın bır kısısın.19 hazırandada evlenıosun cok mutlu ol hep mutlu kal Toprağım güneşmi vurdu başına yoksa gündüs gösüyle içkiyi faslamı kaçırdın 19 Haziran değil 19 ağustos Allah seni napsın emi Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Evet değiştirdim avatarımı , ama eminim sen yine göremiyorsundur efet belki şu an göremiyorum ama göreceğim günler belki yarın belki yarındanda yakın formda cok sevdıgım ınsanlardan bırı.forma ılkgeldıgımde topragım ve senle samımı olmustum.sevecen hanımefendı espırılı canayakın bır kısısın.19 hazırandada evlenıosun cok mutlu ol hep mutlu kal teşekkür ederim ahmet kardeşim ahmetcim bu saatte içme bari çok ayıp çoooooookkkk Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 ayy yanlıs yazmısım guneste fazla gezınce bole oluyor Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 gölgede dolaş kardeşim birasda bu belirtiler pek iyi sayılmas Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Kıs kankim senin yüsünden ağıs tadıyla bir resim bile ekliyemiyorum Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Bu forumda tanıdığım en harika insanlardan biri o..Çok iyi bir dost, çok değer verdiğim Minem..Şimdiye kadar bir kardeşim yoktu ama artık var..Seni tanıdığıma çok seviniyorum..Kalbim seninle.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Kıs kankim senin yüsünden ağıs tadıyla bir resim bile ekliyemiyorum kıss kankim ekle sen resmini , çekinme bana mail atarsın olur biter Bu forumda tanıdığım en harika insanlardan biri o..Çok iyi bir dost, çok değer verdiğim Minem..Şimdiye kadar bir kardeşim yoktu ama artık var..Seni tanıdığıma çok seviniyorum..Kalbim seninle.. tşk ederim ablacım bu sözlere layık olmaya çalışıcam bunları duymak çok güzel hele de senin gibi bir dostun ağzından seni çok seviyorum Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 kıss kankim ekle sen resmini , çekinme bana mail atarsın olur biter Zaten başka işim gücüm yokki sana mail atmaktan Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Sen ellereee gelin mi oldun vaaaay Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2006 Kankim şafak 5 Dön gayrı Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 31 Ağustos , 2006 Mine forumumuzun tatlı gelini inşallah herşey gönlünce olur ve mutluluğun daim olur canım.Artık dönde bizde sana hasret kalmayalım.Seni tanıdığım için mutluyum her ne kadar zamanında gözlerin benden çok çektiysede seni çok seviyorum canım görüşmek dileğiyle Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 21 Eylül , 2006 Gösleri değil kıs dişleri Kankim benim dert ortağım , yüreği güseller güselim Alıntı
Misafir €L€KTRO_777 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 22 Eylül , 2006 aşırı bi geveze aplamıssssssss Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Ömür boyu mutluluklar dilerim Mineu Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Mine forumumuzun tatlı gelini , inşallah herşey gönlünce olur ve mutluluğun daim olur canım.Artık dönde bizde sana hasret kalmayalım.Seni tanıdığım için mutluyum her ne kadar zamanında gözlerin benden çok çektiysede seni çok seviyorum canım görüşmek dileğiyle tşk ederim güselim yasım bende seni çok seviyorum aşırı bi geveze aplamıssssssss sensin gevese Ömür boyu mutluluklar dilerim Mineu tşk ederim murticim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.