Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 3 Nisan , 2006 idare eder ... ama kafayı taktım ya artık kaçamazsın Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 teşekkürler yufka yürekli... bende seni sevdim, çiçekler içinde ayrıca teşkür bu arada ben cimri değilim sen kazıkçısın golgicim sen ne yaparsan yap ben seni seviyorum sinirlendirsen de , keçilerimi kaçırtsanda seviyorum işte var mı diyeceğin Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 teşekkürler yufka yürekli... bende seni sevdim, çiçekler içinde ayrıca teşkür bu arada ben cimri değilim sen kazıkçısın golgicim sen ne yaparsan yap ben seni seviyorum sinirlendirsen de , keçilerimi kaçırtsanda seviyorum işte var mı diyeceğin bende seni seviyorum paşa babandan isteyeceğim hehe Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 forumun vazgeçilmezlerinden mineu....renkli bir kişiliği ve sıcak bir yüreği var gibi duruyor burdan bakınca herşey gönlünce olsun... allah sevdiğine kavuştursun Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 bende seni seviyorum paşa babandan isteyeceğim hehe o zaman elini çabuk tut, şurda ne kaldı sözlenmeme 3-4 ay sonra yüzük takıcaktık bizde forumun vazgeçilmezlerinden mineu....renkli bir kişiliği ve sıcak bir yüreği var gibi duruyor burdan bakınca herşey gönlünce olsun... allah sevdiğine kavuştursun saol zeynocum teşekkür ederim iyi dilekler için kendine iyi bak ... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 o zaman elini çabuk tut, şurda ne kaldı sözlenmeme 3-4 ay sonra yüzük takıcaktık bizde nnnnaman allahım nnnnolamaz!!! sanırım kör olacagım.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 niye ki zevkten all alla ... içine ettin yane Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 gelme beni istemeye falan, istemiyorum ne acayip bişeysin sen yaaa Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 gelme beni istemeye falan, istemiyorum ne acayip bişeysin sen yaaa beni daha çözen olmadı be sende bi uğraş bakalım isteyenin bi yüzü vermeyen zenci olsun bea Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 olsun beaaa zenci olsun, seninle evlenip ömrümü çürütmektense babam zenci olsun daha iyi Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 olsun beaaa zenci olsun, seninle evlenip ömrümü çürütmektense babam zenci olsun daha iyi tamam küstüm aramızdaki her şey bitti Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 biz seninle ne zaman barıştık ki Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 biz seninle ne zaman barıştık ki işime geldiği zaman Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 sen öyle zannet mutlu olucaksan Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 sen öyle zannet mutlu olucaksan mutlu olmak isteyen kim ya alla alla... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 miniğim evlenecek yuva kuracak ve eminim ki kurdugu yuva da huzur ve neşe hiç eksik olmayacak. Allah beni yalancı çıkarmaz inşallah bütün mutluluklar seninle olsun.... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2006 miniğim evlenecek yuva kuracak ve eminim ki kurdugu yuva da huzur ve neşe hiç eksik olmayacak. Allah beni yalancı çıkarmaz inşallah bütün mutluluklar seninle olsun.... inşallah abicim Allah razı olsun Allah senin ve eşin gibi mutlu ve huzurlu, sevgi dolu bir yuvayıda bizlere nasip etsin inşallah abicim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 tatlı gelinimizin defteri aşağıya inmiş onu el üstünde tutmak gerekir die yukrı çıkarıyorum herşey gönlünce olsun bir ömür boyu mutlu ol inş Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 evleniyo ya bizi unutur artık.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 yok yok unutmaz o unutmaz unutmazsın değil mi mineu Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 mine ablam... seni de öteki forum arkadaşlarım gibi fazla tanımıyorum ama yazılanlara bakınca çok iyi yürekli olduğun anlaşılıyor... yakında evleniyormuşsun..inşallah yuvanda senin gibi neşe dolu olur ablam... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 tatlı gelinimizin defteri aşağıya inmiş onu el üstünde tutmak gerekir die yukrı çıkarıyorum herşey gönlünce olsun bir ömür boyu mutlu ol inş teşekkürler melek ablam evleniyo ya bizi unutur artık.. unutmam sayman abim merak etme evlenincede hergün burdayım, yine kurtulamıyosunus benden yok yok unutmaz o unutmaz unutmazsın değil mi mineu unutmam ablacım hem neden unutuyumki evlenmek burda olmam için bir engel değil ki mine ablam... seni de öteki forum arkadaşlarım gibi fazla tanımıyorum ama yazılanlara bakınca çok iyi yürekli olduğun anlaşılıyor... yakında evleniyormuşsun..inşallah yuvanda senin gibi neşe dolu olur ablam... saol canım çok teşekkürler... Allah bu mutluluğu herkese nasip etsin inşallah Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Canım mineu'm seni tanıdığımda hemen sözünü esirgemeyen biri olduğunu anlamıştım, o bakımdan senden çekinmelerini tavsiye ederim, zira solun bayıltıyor, sağın zıbartıyor. çok şekersin, samimisin, doğalsın, akıllısın, vefalısın ve birde kankinle artık benim için ayrı düşünülemez oldunuz. ikinizide seviyorum, umarım dostluğumuz hiç bozulmaz. Yakında evleneceksin, hala evlenmekte kararlımısın bak iyi düşün benden sana tavsiye. Şaka bir yana umarım seni anlayan bir eşin olur, umarım sende onu anlarsın, ömür boyu sürmesini diliyorum Allah'tan. İnşallah çok mutlu olursunuz. Eğer doğru kişiyi yakalarsan evlilik insanın hayatını anlamlılaştırıyor. Ve senin bulduğuna inanıyorum. Neyse uzun lafın kısası, bu foruma ve sizlere alıştım. Hemen hergün karşılaşıyoruz. Sevgilerimi yolluyorum sana ve nişanlına. Allah sizi korusun Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 25 Temmuz , 2006 zira solun bayıltıyor, sağın zıbartıyor. Abla nedense ben hep kankimin sağ tarafına denk geliyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.