Gönderi tarihi: 30 Mart , 2008 17 yıl evimi özledim ayaklarımı uzatıp tv izlmeyi özledim ANNEMİ COK ÖZLEDİM kahkahalar atabilmeyi özledim
Gönderi tarihi: 31 Mart , 2008 17 yıl yesılı cımenı otu cıceklerı gunesı... yanı kısacası yazı ozledım
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 17 yıl aynen bende ısterım bende bende banane yahu sedelına. benı de gotur su soguk memleketten al luttfeeeeeennn
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 17 yıl ısnıır az kaldı..sende olmsan forumu kurtlar basıcak.terkedilmiş bı kasaba gibi oldu
Gönderi tarihi: 8 Nisan , 2008 17 yıl sıddetle katılıyorum gercekten bır anda forumun suyu kesıldı. yazın artacaktır buyuk ıhtımalle yanı okul tatıl olsun gelırler
Gönderi tarihi: 12 Nisan , 2008 17 yıl Günlerce kitap okudugum,pc de resim çizdigim saglıklı günlerimi....
Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2008 17 yıl ya zaten su anda dokunsan aglarım durumundayım. bıde sen boyle yazıyon ben daha kotu oluyom.
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 17 yıl Tamam tamam başka yazıyım omasan..hımmm tamam buldummm ist.gece hayatını beyoglundaki saloşa meyhaneyi ösledim
Gönderi tarihi: 14 Nisan , 2008 17 yıl herkesi özledim .. acaba onlarda beni özledilermi..? Bilmem özledim mi acaba
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.