Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Denizkızı bula bula midye dolması mı hediye ediyonn kızzz godziiiiii maddi sıkıntılar içinde oldugunu biliyorum bu yüzden de inciyi de midye dolmasına benzettin ya e peess yani yardım kampanyası iyi gidiyor merak etme sen Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 4 Haziran , 2008 Deniz kızcıımm, arieliiimm (ditercan olan diil, masaldaki deniz kızının adı olan ariel haaa)O bana hediye ettiğin inci tanesi var ya, neredeyse doğumgünümde bana gerçekten aynen o şekilde geliyordu biliyor musun? Hisli kızzzz bu yaaa, 6. hissisi pek kuvvetli tü tü tü tüüü maaşallaaaah ama neden gelmedi bi sor heleeee, şundan gelmedi, ben onu açıp, içinden inciyi çıkarmaya korktum, boyle enteresan bi duygu gelişti içimde, hani derler ya "düşününce içim kaydı" diyeee, aynen öyle oldu işte, sonra arkadaşlar da onu bana almaktan vazgeçtiler, ... Godziiiiiicimm, güldürüklü temaşacıımmm, O midye dolması değil yawwww, yimeeeeeee, inci o, boğazında kalır heeeee ayy bi gün bu çocuk yemekten mide fesatı geçircek haaaa, her gördüğünü yemek sanıyoooo canımmmm sen yeterki iste ben midyenin icinden cıkarır öyle veririm sana sen merak etme yani olmadı yazın denizden cidden buluruz sana (cok mu uçtum nedir??) godzii sana yimmeeee dedik demi ama duymadın ki Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Gloria asıl ben sana ossss yapıyorum aman dikkat et kafamız çarpışmasın bu arada o midye dolma değilmi yafuuu bende diyorum insan dolmanın içini bu kadar az mı koyar Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Sevgili Gloria pasta alamamıştım sana hadi bişeyler hasıyladım gell hepsini ellerimle hasırladımm Bu bibloyu çok begendim umarım sende begeniysin aaaaa o pohaçayı kim ısıydı bıraktı oraya bunların hepsi benimmmmmmmmm çig küftelerimmm altaki tabakta benim onu bana ösel yaptılar çok acılı bol isotlu çay hasır bardaklarına kondu bile alınnn ....evettttt buyrun herşey hasır.... AFİYET OLSUNNNNNNNNNNNNNN Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 5 Haziran , 2008 aman aman amaaaann ne yaptın canıım sen burayı pastaneye cevirmişsin valla ben bunları yersem bir yıl yemek yiyemem kii, obez olurum valla ayyyyyyy hepsi çok güzell beeeeee içim gitti valla haaa, diyetteyim de ben off offff offf.... Arkadaşlar, buyurun biz buna halilibrahim sofrası diyoruz, ikramımız olsun size, hep birlikte yiyelim... ya daaaaaa kimse yemesin, önce godzi yesin, godziden kalırsa biz de kalanları yeriz Bu arada Godzicim bak hani üstte kedi var ya onu yeme, o yenmiyo, hediye o bana, biblo Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 6 Haziran , 2008 aman aman amaaaann ne yaptın canıım sen burayı pastaneye cevirmişsin valla ben bunları yersem bir yıl yemek yiyemem kii, obez olurum valla ayyyyyyy hepsi çok güzell beeeeee içim gitti valla haaa, diyetteyim de ben off offff offf.... Arkadaşlar, buyurun biz buna halilibrahim sofrası diyoruz, ikramımız olsun size, hep birlikte yiyelim... ya daaaaaa kimse yemesin, önce godzi yesin, godziden kalırsa biz de kalanları yeriz Bu arada Godzicim bak hani üstte kedi var ya onu yeme, o yenmiyo, hediye o bana, biblo Nedemekkk GLORİA ossun birkes bos diyeti okadar ugraştımm...ye yeee bişey olmas...aman hemde çabuk ye Godzila gelmeden bibloyuda kaldır madem yanlışlıkla mideye idirir diyorsan yandık Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 7 Haziran , 2008 afferin yayamas ben şimdi oturup bütün pc nin ekranından başlar yazıcısına kadar yerim her yerini ne o öyle neetttiiinn sen kısss Gloria ne dedin kedi miii dedin ??? nerede bende midemden miyav miyav sesler geliyo nedendir dediydimidiii Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Admin Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 İyi ki doğdun Gloria.... Nice Nice Nice Yıllara! Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Sevgili Admincim Ne güzel bir surpriz oldu, gelmiş geçmiş bütün doğum günü dileklerim burada Şimdi heyecanlandım geri dönüp hepsini tek tek okuyacağım Bu zamana kadar doğum günümü kutlamış olan tüm arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Hepinizi öptümmmmm, kocaman öptümmm Alıntı
Φ abidik Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 bende iyi dileklerimi bildiriyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Teşekkür ederim Sevgili Abidik Alıntı
Φ dennise Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2012 gloria dogum gunun kutlu olsun basliga bi girdim solen basladi parti veriyormussun gec kaldimm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2012 Teşekkür ediyorum Sevgili Dennise ve Sevgili Erdoğan Tüm güzel dilekleri hepimiz için gerçekleşsin Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2012 Nice mutlu yillara,dogum günün kutlu olsun Gloria. saygilarla Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2012 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2012 Nice mutlu yillara,dogum günün kutlu olsun Gloria. saygilarla Çok Sevgili Politika Teşekkür ediyorum Size de saygılar Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 6 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2013 Dogum gunun kutlu ve mutlu olsun. Bundan sonraki yasaminda saglikli zinde ve diledigin gibi gecsin. Galiba bir false alarma kurban gittim. Neyse bu pesin bir kutlama degil, gunun de de kutlayacagima soz veriyorum. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 Dogum gunun kutlu ve mutlu olsun. Bundan sonraki yasaminda saglikli zinde ve diledigin gibi gecsin. Galiba bir false alarma kurban gittim. Neyse bu pesin bir kutlama degil, gunun de de kutlayacagima soz veriyorum. Ben de bu başlığı forumun ana sayfasında görünce çok şaşırdım O halde ben de çok teşekkür ediyor, aynı güzel dilekleri sizin için de ediyorum... Tüm hayatınız sağlıklı zinde ve dilediğiniz gibi geçsin, geçmeye devam etsin Gerçek doğum günümde görüşürüz artık burada Alıntı
∞ evrensel-insan Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2013 Ben de bu başlığı forumun ana sayfasında görünce çok şaşırdım O halde ben de çok teşekkür ediyor, aynı güzel dilekleri sizin için de ediyorum... Tüm hayatınız sağlıklı zinde ve dilediğiniz gibi geçsin, geçmeye devam etsin Gerçek doğum günümde görüşürüz artık burada Rica ederim. Aslinda o dilekler sadece dogum gunlerinde degil her gun insanoglunca biribirine dilenmesi lazim. Yalniz insanoglu o kadar cok biribiri ile savasmaya/bogusmaya alismis ki! bu dilekjleri o da hastirlarsa, sadece bu ozel gunlerde hatirliyor. Evet, soz verdim; geriye donus yok. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.