Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 21 Ocak , 2011 ben geldimmm hepinisi komacan ösledimmmmm:) Alıntı
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2011 Admin Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2011 Hoş geldiniz.... 1 Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2011 Hoş geldiniz.... teşekkürederimm Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2011 teşekkürederimm Hoşgeldin ben de çiçek istiyorum Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Hoşgeldin ben de çiçek istiyorum , , , , , Yetermi dostum? 1 Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2011 Hoşgeldiniz.. Uslanıp mı geldiniz Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2011 , , , , , Yetermi dostum? ama yayamaz beni dkkate almamış Alıntı
Φ dominik Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2011 ama yayamaz beni dkkate almamış En kisa zaman icerisinde seni dikkate alacagindan eminim. Her ikinizde büyük saygi duyulacak sahsiyetlersiniz. Keske herkes sizin gibi olabilse. 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2011 Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2011 En kisa zaman icerisinde seni dikkate alacagindan eminim. Her ikinizde büyük saygi duyulacak sahsiyetlersiniz. Keske herkes sizin gibi olabilse. teveccühünüz o sizin saygınlığınız mesele kendi gibi düşünmeyenlere saygı duymaktır. saygılar Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Yazar Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2012 Yayamazımmmm ben geldim nerdesinn Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Ben hala "kayımca" denen şeyi yayamadığını düşünüyorum. Eleştiri alsam da düşüncelerimi saklayacak değilim yaa sorun yok devamınıda bekliyorum teşekkürler... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Hoşgeldiniz.. Uslanıp mı geldiniz .ıks daha beter yayamas geldim:) Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 En kisa zaman icerisinde seni dikkate alacagindan eminim. Her ikinizde büyük saygi duyulacak sahsiyetlersiniz. Keske herkes sizin gibi olabilse. oyyyyy nedesem boş olur.....teşekkürler Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 ama yayamaz beni dkkate almamış ama ama ben seni dikatte almasmıyım Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Yayamazımmmm ben geldim nerdesinn caanımcımmmm sercanım bende geldim sen nerdesin dur hemen cepten mesaj ve sen buraya Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 merhabalar işte gene aranızdayım biras büyüdüm sanıyorum inanmayın genede öle bir bakiyim dedim ama herzamanki gibi sabahladım buradan tanışıpta birebir tanıştıgım arkadaşlar,birebir tanışmasamda harika dostlar ve burada hala olanlar hepinizi seviyorum ben ne duygusal bir tipim yaaa neyse Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 O zamannnn bak bende ne getirdim sana 1 Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 O zamannnn bak bende ne getirdim sana negüsel çiçek ne şirin bir velet buuu teşekkür ederim komacan mucukkkkkk canım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 Yayamazzzzzz hoşgeldin ne güzel ettin, çok özlemiştik seni Çok mutlu oldum gördüğüme 1 Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 6 Mart , 2013 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2013 Yayamazzzzzz hoşgeldin ne güzel ettin, çok özlemiştik seni Çok mutlu oldum gördüğüme sevgili gloria merhaba hoşbuldummm:) nekadar çok sevindim öslemenize bende çokkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum seni burada gördüğüme teşekkür ederim... Alıntı
Φ cihatdag Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 Bu kategorideki başlıklar gibi bu başlık da çok tuhaftı. Ve merak ettim giriyim bakıyım dedim. Hayırlı olsun... Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2015 Bu kategorideki başlıklar gibi bu başlık da çok tuhaftı. Ve merak ettim giriyim bakıyım dedim. Hayırlı olsun... selam ..tuhaflta değil '' çok tuhaf'' nesi çok tuhaf merak ettim ve girdin baktın ...sonuç? Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 30 Mart , 2015 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2015 Emeğe saygı ++++rep katılıyorum emeğe saygı.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.