Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

hırçın karadenizli!

Φ Üyeler
  • İçerik Sayısı

    353
  • Katılım

  • Son Ziyaret

8 Takip eden

Profil Bilgileri

  • Cinsiyet
    Erkek
  • Yer
    istanbul-ankara

hırçın karadenizli! - Başarıları

Yükselen Yıldız

Yükselen Yıldız (9/14)

  • İlk İleti
  • Ortak Nadir
  • Birinci Hafta Tamamlandı
  • Bir Ay Sonra
  • Bir Yıl İçinde

Son Rozetler

0

İçerik İtibarınız

  1. karadenizin hırçın oğlu iyi bayramlar....

  2. Mavi şimdi başka bir yere gidyoruz,gitmeden önce sana çok sevdiğin bir sesi hatırlatayım mı?Gelince okursun Gökyüzüne çizilmiş resimlere benzerdik Rüzgarın peşine takılan bir nefes gibiydik Kırdı dallarımızı fırtınalar boranlar Kaldı bahar çiçekleri üzerinde sevgimiz Gözlerimiz sevgiyi yüreğimiz sevdayı Ellerimiz emeği anlatırdı usanmadan Kırdı dallarımızı fırtınalar boranlar Kaldı bahar çiçekleri üzerinde sevdamız Uzak dağ başlarında yanan ateşlerdeydik Kentin sokaklarında dalga dalga özgürlük Direndik teslim olmadık binlerce kardelendik Kaldı çocuk gülüşleri ışığında kavgamız sevgiler........................................................................ ................................................................................. ....!
  3. Doğuda kadın olmak işte böylesi güzel mısralarda anlatmak olsa kendini.Doğunun yürekli kızı,doğuda kadın olmak eline aldığın kalemde esareti ve dediğin özgürlüğü yaşamaktır.Sensin Mavi,işte bu çocuklar için çırpınan.
  4. Bu kadar tanımdan sonra,hayat herkes için farklı olandır
  5. Bana ilginç gelen ise,neden AKP gibi muhafazakar bir parti AB derken batılı modernler HAYIRRRRRRRRı yapıştırıyorlar.
  6. okulu bitirdik Senyour,stajda tamam.askerlikte bitiyor.bizim kavgamız belli,emin ol ki sizin gibi dostlarla daha da kazanacağız.
  7. sadece konuşmak yetiyor bizim hukuk anlayışımızda,sabır olmazsada komutanlar oluyor avukat olmak gerçekten öok güzel,bunu hakkıyla yapacağım,sadece konuşarak değil ama
  8. Sırf bu isteğiniz için ona en kısa zamanda ulaşıp,gel asi açıkla diyeceğim.Ama tabi ki anlayan olursa.Emin olki şu an zamanı yok.
  9. Vicdanı bırak,bak tarihe kaç kürt isyanı ver,sonuç değil de nedir.PKK ya madalya falan taktığımız da yok.Ona da lanet olsun.Bu ne ya,halk çıkarların deneme tahtası olmuş.
  10. Teşekkür ederim sevgili Angel,ama ocakta bitiyor zaten.Sonra avukat olmam için hiçbir barikat kalmayacak
  11. Yukarda geçen iletileri görünce çok rahatsız oldum kaldı ki Kürt arkadaşlarımız.PKK sorun değil,sonuç.Önce biri kalkıp efendim Kürt konusuna balıklama atlayanlar nerde diye bayrağı alıyor,devamı da Kürtler hakkında ahkam kesilmekle geliyor.Bu kadar olmaz dedirten,ne dediği anlaşılmayan mesajlardı.Evdeyokuz onlar muhtemelen senin ne yazdığını düşünmüyorlardır,sana nasıl cevap verecekleri daha önemli.
  12. sorgulamazı bırak soru sorma yeteneği yoktur haksızlık etmeyeyim ama üniversitede hocaların gözdesidir asker oldum ama inanki oduğuma dur dur doğduğuma pişman oldum.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.