Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2011 14 yıl ama yayamaz beni dkkate almamış En kisa zaman icerisinde seni dikkate alacagindan eminim. Her ikinizde büyük saygi duyulacak sahsiyetlersiniz. Keske herkes sizin gibi olabilse.
Gönderi tarihi: 29 Ocak , 2011 14 yıl En kisa zaman icerisinde seni dikkate alacagindan eminim. Her ikinizde büyük saygi duyulacak sahsiyetlersiniz. Keske herkes sizin gibi olabilse. teveccühünüz o sizin saygınlığınız mesele kendi gibi düşünmeyenlere saygı duymaktır. saygılar
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 12 yıl Ben hala "kayımca" denen şeyi yayamadığını düşünüyorum. Eleştiri alsam da düşüncelerimi saklayacak değilim yaa sorun yok devamınıda bekliyorum teşekkürler...
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 12 yıl Hoşgeldiniz.. Uslanıp mı geldiniz .ıks daha beter yayamas geldim:)
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 12 yıl En kisa zaman icerisinde seni dikkate alacagindan eminim. Her ikinizde büyük saygi duyulacak sahsiyetlersiniz. Keske herkes sizin gibi olabilse. oyyyyy nedesem boş olur.....teşekkürler
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 12 yıl ama yayamaz beni dkkate almamış ama ama ben seni dikatte almasmıyım
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 12 yıl Yayamazımmmm ben geldim nerdesinn caanımcımmmm sercanım bende geldim sen nerdesin dur hemen cepten mesaj ve sen buraya
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2013 12 yıl merhabalar işte gene aranızdayım biras büyüdüm sanıyorum inanmayın genede öle bir bakiyim dedim ama herzamanki gibi sabahladım buradan tanışıpta birebir tanıştıgım arkadaşlar,birebir tanışmasamda harika dostlar ve burada hala olanlar hepinizi seviyorum ben ne duygusal bir tipim yaaa neyse
Gönderi tarihi: 1 Mart , 2013 12 yıl O zamannnn bak bende ne getirdim sana negüsel çiçek ne şirin bir velet buuu teşekkür ederim komacan mucukkkkkk canım
Gönderi tarihi: 4 Mart , 2013 12 yıl Yayamazzzzzz hoşgeldin ne güzel ettin, çok özlemiştik seni Çok mutlu oldum gördüğüme
Gönderi tarihi: 6 Mart , 2013 12 yıl Yayamazzzzzz hoşgeldin ne güzel ettin, çok özlemiştik seni Çok mutlu oldum gördüğüme sevgili gloria merhaba hoşbuldummm:) nekadar çok sevindim öslemenize bende çokkkkkkkkkkkkkkk mutlu oldum seni burada gördüğüme teşekkür ederim...
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2013 11 yıl Bu kategorideki başlıklar gibi bu başlık da çok tuhaftı. Ve merak ettim giriyim bakıyım dedim. Hayırlı olsun...
Gönderi tarihi: 30 Mart , 2015 10 yıl Bu kategorideki başlıklar gibi bu başlık da çok tuhaftı. Ve merak ettim giriyim bakıyım dedim. Hayırlı olsun... selam ..tuhaflta değil '' çok tuhaf'' nesi çok tuhaf merak ettim ve girdin baktın ...sonuç?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.