Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

AKP KAPATILACAK... Evet evet iddialıyım, bu partı kapatılacak...

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
İki anlam çıkıyor bundan ya bu millet demokrasiyi sevmiyor ya da yaşanılan demokrasi değil bundan dolayı halk sahip çıkmıyor?Çünkü demokrasi dediğiniz insana hizmet eder.İnsan kendine hizmet eden kendi iyiliğini isteyen bir anlayışı reddetmez herhalde.Eğer reddetiyorsa demokrasi diye sunulan bir anlayışı, o zaman o anlayışı sorgulamak lazım akıllıca olan budur yanılıyor muyum?

Olur mu hiç?

Bu halk demokrasiyi seviyor. Ancak kullanmayı bilmiyor. Daha da doğrusu, demokrasiyi kullananlara kanıyor. Hem de gününü kurtarmak adına. Geleceğini düşünmeden. bu kış da ısındık ya, gerisi gelir elbet... iyi ısıttılar ama :)

Ha adam silahlıysa o zaman yapacağın şey bellidir zaten yapılmaktadır da. Demokrasi için gerekirse anti-demokrasi gibi önermeler yanlıştır.

İşte olay budur. Adamlar silahlı. Bütün kurumları tker teker ele geçiriyorlar görmüyor musunuz? Bunları saymaya gerek var mı? İşte onların silahı bu. Sen onları vurmasan onlar seni vurur. Sen kapatmazsan onlar kapatır. Kapatacaklardı ama, kapatamadılar, kapatılacaklar... Hal böyle onuca başla ağlamaya "hani demokrasiiiii" :) Olay budur...

Sözde demokratik kürt milliyetçiler de hemen yanlarında olur. Amaç ortak ne yapsınlar?

"Demokrasiiii.... Bu ülkede demokrasi yoook... İrticai söylemlerimiz kısıtlanıyor, bölücü faaliyetlerimiz engelleniyoorrr... Hani demokrasiiii???" :)

• Cevaplar 252
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Demokrasi dogmamis bir cocuktur Türkiye'de.Bu nedenle olmayan bir seyin tehdit edilmeside imkansizdir ve olmayan demokrasiye karsi antidemokrat kavrami bile fuzulidir.

Millete hep demokrasi var dendi ama millete demokrasinin ne oldugu nasil oldugu ve olmasi gerektigi ögretilmedi,millet ögrenir dendi ama millet baska seyler ögrendi örnegin OMEGA 3 nerede bulunur, veya aganigi gaganiki vb.gibi seyler.Rus kadinlarina Natasa demeyide ögrettiler halka o demokrasiden daha önemli oldugu icin önce onu ögrenmesi gerekiyordu,millette zaten pek merakli degildi siyasete,4 yil gibi kisa bir sürede hep sandik basina giden halkin siyasete ayiracak fazlaca bir vaktide yoktu.Millete ayrica Laikligin dinsizlik oldugunuda ve hem Laik hem müslüman olunmazida ögrettiler.Ha bu arada milletin ögrendigi cok önemli seylerden biride,"Türkiye seninle gurur duyuyor"diye bagirmaktir.Örnegin Tayyip Erdogan "Demokrasi bizim icin bir aractir veya demokrasi bir tramvaydir(TRAVMA DEGIL)duraga gelince inersiniz,al ananida git,Sayin Öcalan,artislik yapma ***,ben Istanbul'un imamiyim,LAIKLIK ne menem seymis,halk isterseLaiklik kalkar."diye meydanlarda hava atarak erkekce!!konusurken halk "Türkiyeseninle gurur duyuyor"diye tempo tutuyordu.

Demokrasi varsa yasatilmalidir olmayan birseyin tartismasi bile gereksizdir,diger tarafta Ordu sonucta bu ülkenin ordusudur herhalde AB ve ABD yetkilileri kadar ve hatta onlardan daha fazla ülke hakkinda söz söyleme özgürlügüne vede hakkina sahiptirler,baska neyimiz varki güvenecegimiz,yoksa Barzaniyemi güvenelim.

saygilarla

Gönderi tarihi:

Bu arada, konunun özünü soracaktım. Türkiye'de nerede demokrasi yokmuş onuda anlamış değilim... Parti kapatılıyo diye mi demoratik değiliz???

Yahu anlamış değilim. Sen her türlü faaliyetini yürüt, dergi ve gazeteni çıkart, ideolojini yay, partini kur, seçime katıl ve seçil, meclise gir... ******** Bu sölediğim hep irticai faliyetler hem de ********* için geçerlidir. Hani nerede antidemokrasi??? Sen rejim karşıtlığı yaptın diye Anayasa mahkemesi bir karar alsın ve kapatsın, bir anda anti demokratik olalım... Adama gülerler yahu :)

Gönderi tarihi:
Bu arada, konunun özünü soracaktım. Türkiye'de nerede demokrasi yokmuş onuda anlamış değilim... Parti kapatılıyo diye mi demoratik değiliz???

Yahu anlamış değilim. Sen her türlü faaliyetini yürüt, dergi ve gazeteni çıkart, ideolojini yay, partini kur, seçime katıl ve seçil, meclise gir... Bu sölediğim hep irticai faliyetler hem de ******** için geçerlidir. Hani nerede antidemokrasi??? Sen rejim karşıtlığı yaptın diye Anayasa mahkemesi bir karar alsın ve kapatsın, bir anda anti demokratik olalım... Adama gülerler yahu :)

Az önce mesajlara göz atarken uluslararası dergi ve gazetelerde yazdığınızı ifade etmiştiniz galiba.Eğer öyleyse;

Gönderi tarihi:
Biraz acele ederek yanitliyoruz sanirsam,evet tabiiki herkesin hemfikir oldugu nokta darbelerin olmamasidir,peki nasil olacak bu?Doktor hastasina sundan sakin bundan sakin diyor ama hastalik almis basini gidiyor ve doktorun elinde hastaya aman suna dikkat et demekten baska bir recete yok.iki ucu +++++ degnek.sakinacak sakinmasina ama hastalik nasil iyilesecek.iste sorun burada yatiyor.Demokrasiyi kaldiralim diyor bir arkadas,ben daha önce anayasa mahkemesini kaldiralim demistim cünkü cok tepki aliyor.iktidarin isine gelince iyi isine gelmeyince yasamanin üzerine cikti deniyor.demokrasi zaten varmi yokmu bir muamma su anda Türkiye'de.Varsa nasil bir demokrasi var.örnegin iktidar ve yandaslari rejime karsilar rejimi yüzde 47 oya güvenip degistirme savasi veriyorlar ve bu savasi verirken hep demokrasiden bahsediyorlar.Yani simdi rejimiyikmak hemde bir türban icin tarikatlar istiyor diye,AB ye taviz verecegiz diye,abd nin stratejisi öyle gerektiriyor diye peki bumudur demokrasi,yoksa tramvaydan el sallamakmidir demokrasi.Mesut Yilmaz'i hicmi hic sevmem ama gecenlerde Mesut Yilmaz bir laf etti,ve dediki"Ülkede Laik rejim tehlikede iken Orduya kislana dön denemez."simdi bu lafi AKP yandasi+++++medya hemen mansete tasidi ve bu antidemokratik bir söylemdir,darbe cagristiriyor dedi.Evet varsayalim darbe cagristiriyor ve antidemokratiktir,peki rejimi yikmak demokrasimidir,hadi verin bunun cevabini.Lozan'ihice saymak demokrasimidir,ülkenin tüm yeralti zenginliklerini topraklarini yabancilarasatmak demokrasimidir.Peki varsayalim ki demokrasidir,orduda kislasina döndü.iktidar 16,5 milyon oyla cogunlugu gaspetmis ve illede benim dedigim olacak diyor,dikkat edin 16,5 milyon oyla!Yani simdi azinlik oylariyla cogunlugu gaspetmek demokrasi oluyor,cogunluk bende istedigim olacak demek demokrasi oluyor,ülkeyi satisa cikarmak demokrasi oluyor,halkin egitimsizliginden faydalanip halki en hassas oldugu din konusunda aldatmak demokrasi oluyor,ama anayasa mahkemesinin aldigi karar antidemokratik oluyor,ordunun konusmasi antidemokratik oluyor.ozaman mademki biz demokrasiden yanayiz,birakalim komünistide,fasistide,seriatcisida,irkcisida,dinciside istediklerini yapsinlar,yani demokrasi sadece oy gaspedenleremi var yoksa herkesemi?Birakin Erdogan'i bu ülkeyi babasinin ciftligi gibi kullansin,birakin dengir firati Atatürke *********,birakin Lozan'i Sevr gelsin.Neden kavga ediliyor ki.Türbanli kizlar dogru söylemisler,eger Ingilizler olsaydilar özgürce türbanlarini takacaktilar,eger Ingilizler olsaydi biz simdi coktan AB üyesiydik ve Erdogan bu kadar zahmetlere katlanmazdi.Demekki Kurtulus (Istiklal)savasi vermekle yanlis yapmisiz zaten kavga bu savasla ilgili degilmi,o zamanki saray erkani kutsal padisah ve maiyeti Atatürk ve arkadaslarini eskiya ilan etmekle dogru yapmis olmadilarmi.Ne güzel olacakti halbuki;Doguda bir Ermenistan olacakti,Güneydoguda bir Kürdistan,Dogu Karadenizde Pontus,Egede sevgili komsumuz hatta özkardesimiz Yunanli olacakti,neymis efendim Istiklal savasiymis.Iste böyle yaparlar insani,AB kapilarinda süründürürler!!

saygilarla

AKP hakkinda ne kadarda hakli elestiriler getirsekte bugünkü ortamin tek suclusu sadece AKP degil. Lütfen olaya tarafsiz bakalim ve ülkeyi yillardan beri AKP'den önce yöneten siyasi partilerede ayni derecede elestirilerimizi getirelim. Sanki su anki secim sisteminin sorumlusu sadece AKP de o partiye az oyla cogunlugu yönetiyor elestirisi getiriyoruz. Bu secim sistemi Özel'dan beri var ve her siyasi parti benzer sekilde iktidara geldi ve haksiz yere cogunlugu yönetti. Birazda elma ile armutu karistirmamaya dikkat edelim ve ulasamadigimiz peynire mindar demeyelim.

Gönderi tarihi:
AKP hakkinda ne kadarda hakli elestiriler getirsekte bugünkü ortamin tek suclusu sadece AKP degil. Lütfen olaya tarafsiz bakalim ve ülkeyi yillardan beri AKP'den önce yöneten siyasi partilerede ayni derecede elestirilerimizi getirelim. Sanki su anki secim sisteminin sorumlusu sadece AKP de o partiye az oyla cogunlugu yönetiyor elestirisi getiriyoruz. Bu secim sistemi Özel'dan beri var ve her siyasi parti benzer sekilde iktidara geldi ve haksiz yere cogunlugu yönetti. Birazda elma ile armutu karistirmamaya dikkat edelim ve ulasamadigimiz peynire mindar demeyelim.

Evet arkadaşım galiba sorun bu!Olayı sadece bir AKP den ibaret kılmak.Acaba neden AKP bu kadar seçmene hitep etti yada istediğini nasıl aldı.Aslında bunları sorgulamak gerek.

Gönderi tarihi:
Demokrasi dogmamis bir cocuktur Türkiye'de.Bu nedenle olmayan bir seyin tehdit edilmeside imkansizdir ve olmayan demokrasiye karsi antidemokrat kavrami bile fuzulidir.

Millete hep demokrasi var dendi ama millete demokrasinin ne oldugu nasil oldugu ve olmasi gerektigi ögretilmedi,millet ögrenir dendi ama millet baska seyler ögrendi örnegin OMEGA 3 nerede bulunur, veya aganigi gaganiki vb.gibi seyler.Rus kadinlarina Natasa demeyide ögrettiler halka o demokrasiden daha önemli oldugu icin önce onu ögrenmesi gerekiyordu,millette zaten pek merakli degildi siyasete,4 yil gibi kisa bir sürede hep sandik basina giden halkin siyasete ayiracak fazlaca bir vaktide yoktu.Millete ayrica Laikligin dinsizlik oldugunuda ve hem Laik hem müslüman olunmazida ögrettiler.Ha bu arada milletin ögrendigi cok önemli seylerden biride,"Türkiye seninle gurur duyuyor"diye bagirmaktir.Örnegin Tayyip Erdogan "Demokrasi bizim icin bir aractir veya demokrasi bir tramvaydir(TRAVMA DEGIL)duraga gelince inersiniz,al ananida git,Sayin Öcalan,artislik yapma ***,ben Istanbul'un imamiyim,LAIKLIK ne menem seymis,halk isterseLaiklik kalkar."diye meydanlarda hava atarak erkekce!!konusurken halk "Türkiyeseninle gurur duyuyor"diye tempo tutuyordu.

Demokrasi varsa yasatilmalidir olmayan birseyin tartismasi bile gereksizdir,diger tarafta Ordu sonucta bu ülkenin ordusudur herhalde AB ve ABD yetkilileri kadar ve hatta onlardan daha fazla ülke hakkinda söz söyleme özgürlügüne vede hakkina sahiptirler,baska neyimiz varki güvenecegimiz,yoksa Barzaniyemi güvenelim.

saygilarla

Yazılanlara bakıyorum da daha önce kabul etmediğiniz ama sizinde bildiğiniz dillendirmediğiniz tesbitler katı ideoljik yargılardan biraz uzaklaşınca özgür bırakılınca kulaklarımıza çalınıyor ne güzel.Demokrasi doğmamış çocuktur,olmayan bir şey tehdit edilmez gibi cümlelerden sonra olmayanı tehdit eden olarak tek bir sebep,sadece bir partiyi müsebbip gösterme,yaşanılanları buna bağlama ön kabullerimizin ön planda olduğunun tezahürüdür.Yıllardır tekerrür eden aynı haller ve tartışmalar yine gelinen aynı noktalar.Şu bana her zaman komik gelmiştir ve sürekli söylüyorum.Bu millet, kendini demokrasinin,Atatürkçülüğün,laikliğin,vatan severliğin tek temsilcisi olarak gören bir partiye niçin itibar etmemekte de bunların tam tersini savunduğu söylenen,sürekli dillendirilen din hassasiyetli partilere itibar etmektedir?Bu mevzu dini istismar ediyorlar gibi içi garip fiilllerle doldurulan bir tesbitle açıklanacak buna sığınılacak kadar basit midir ve bundan çıkan çözüm nedir nedense hiç anlatılmaz.Dini kullanıyorlar,dini kullanıyorlar bitti mi bu mudur yani açıklama başka bir şey yok mudur?Halka sizi kullanıyorlar,sizin dini duygularınızı istismar ediyorlar dendiğinde bile halk nedense bunları duymamazlıktan geliyor.Söyleyende samimiyet problemi olabilir düşünsek mi acaba!Hani bir laf vardır:''Dinime söven Müslüman olsa.'' halk böyle algılıyor olmasın?Ben niçin bunları diyenlerin sözüne itibar edilmiyor söyleyeyim:Her şeyin en iyisini bildiğini söyleyenler her seferinde halka güvenmediklerini dile getiriyorlar.Dindar kesim için öyle bir genelleme yapılıyor ki hepsi de devlet düşmanı,irticacı sanki.Bakın adam namaz kılıyor,türban takıyordan hareketle her söylenen ve temellendirilen düşünce irticacı sıfatını yapıştırmaya kadar gidiyor.Birilerinin bu ülkede Müslümanların olduğunun farkında değil galiba.İran,Arap halkı suçlanmıyor bu halk Arap'mış,İran'mış gibi eleştiriliyor tehlikeli gösteriliyor ayrıştırmadan,yanlış doğru ayrımı yapmadan.İki kız çıkıyor bir şey söylüyor,biri elinde şırıngayla dolaşıyor(yalan habermiş bu da ayrı konu...) irticacı oluyor bir bakmışssın herkes irticacı bilmem neci bilmem nenci olmuş.Bir yerde bir tehdit varsa adını koyacaksın,kimden geliyor söyleyeceksin yuvarlak cümlelerle bir düşman izhı yapıyorsan kendine düşman dediğin bütün inanalar oluyor farkında değilsin.Kırıp, döküyorsun, küçümsüyorsun,değer vermiyorsun sonra da bana niçin inanmıyorlar diyorsun.Aklı başında olan insan oturur düşünür ben ne diyorum,söylediklerim kimi incitiyor bu sözler kime gidiyor diye.%47 tartışması örneğin.Kardeşim kaş yapıyım derken göz çıkarıyorsun yine farkında değilsin.Demokrasiyi anlat da demokrasi gibi anlat insanca,kırmadan.Birileri %47'i her şeyi yapar mantığını güdüyorsa bak kardeşim demokraside çoğunluğun tahakkümü yoktur,çogulculuk vardır halkın büyük bir desteğini almışssın ama bunu yapma denir artık ne yapılıyorsa.Peki bu nasıl söyleniyor:%47 dediğin ne ki %53 ne olacak,rakamın hiçbir önemi yok sen bu oyları bulgurla kömürle aldın(oyunu satanlar tek bu partiye oy verdi sanki!)Senin söylediğin doğru da olsa yanlış bir üslupla söylüyorsun karalıyorsun,yıkıyorsun,kırıyorsun...Birazcık akıl eden iletişimden anlayan,başkasının yerine kendini koyabilen düşünür.Ben %47'yi oyunu satmakla suçluyorum,demokrasi bilmemekle suçluyorum halk beni yanlış anlamasın?Yok yanlış anlamıyor zaten senin anlattığının hepsini ve seni çok iyi anlıyor.Oyunu satanların umrunda değil de söylediklerin oyunu sattığını söylediklerin emin ol hakkında iyi şeyler düşünmüyor.Bütün bunlar bir tepki oluşturuyor tabiatıyla.Kimsuçlu,kim hatalı,kim gerici ayırmadan,belirginleştirmeden ağzına geleni söylüyorsun.Millet cevabını verir eline fursat geçtiğinde bir fırsatı var o da sandık.Orda da söyleyeceğini söylüyor zaten.Türban meselesi yine neye karşı olduğunu anlatamıyorsun ve kırıyor,döküyorsun.Hassas değerler üzerinden cümle kurarken vijdanları yaralamaya,kalpleri kırmamaya dikkat edeceksin herkesi kendin gibi görmeyeceksin.Türban tehlikeyse eğmeden bükmeden söyleyeceksin.Yok efendim ben de dindarım da benim de anneannem takıyorda...gibi cümleler yaptıklarının üstünü örtmeye yetmez.Türban Arap kültürü,türban(başörtüsü) gericilik,türban tehlike,türban siyasi simge,türanı kullanıyorlar,türbanı eskiden şunlar takardı bunlar inanmış biri için inanmadığı birinden duyduğu kendini tehdit altında hissetmeye ziyadesiyle yeten sözler.Ne yaptın halkı mı aydınlattın hiç zannetmiyorum...Denize düşen yılana sarılırmış sayın Politika.Millet kötüler içinde birazcık iyi olanı bulmaya çalışıyor,bel ki bu benim için az da olsa iyi bir şeyler yapar diyor bir de bunu deneyelim diyor yapamazsa seçimde indiririz diyor.Seçime gerek kalmıyor zaten,halkın yerine doğruları düşünen kendisi için iyinin ne olduğunu bilen çok zat var bu ülkede Allah onların yokluğunu vermesin!Halka güvenmiyorsun seni desteklemeyince halkı suçluyorsun,halkın seçtiğini rejim düşmanlığıyla suçluyorsun ki o zaman onu seçenlerde rejim düşmanı(Bile bile oy veriyor...) halk sahip çıkıyorsa rejimine aşikar rejim düşmanlığı yaptığı söylenen partiye bir daha destek olmaz değil mi burda da halka inanmıyorsun bu sefer eee ne yapsın bu halk kendi değerlerini küçümseyen,hiçe sayan anlayışı mı başa getirsin?Burda bir anlayışı eleştiriyorum sayın Politika sözlerim sadece sizinle ilgili değil...

MUHABBETLE...

Gönderi tarihi:

İsmi "İmam" mesleği sütçülük olan Kurtuluş Savaşı kahramanımızın İHL'nin tiyatro ekibi tarafından saptırılan kimliği … Sahnede "burka" giydirilmiş oyunculara da yer verilmiş…

Baykal'ın şu sözleri çarpıcıdır. "Başbakanlık Müsteşarlığı'na getirilen kimse diyor ki; Artık cumhuriyet dönemi bitti. Bundan sonra cumhuriyeti, laikliği ve milliyetçiliği dinî temellerde yeniden inşa edeceğiz ve ben hâlâ aynı düşüncedeyim."

Türkiye hangi noktada, olan-bitene bakıp "Bir de yobaz sarmalı vardır" denebilir mi, bir bakalım.Bunlar yobaz dahi değildir, bunlar 1919′daki İngiliz ve öteki işgalcilerin işbirlikçilerinin kan davasını güden ahvadıdır. Ve tabii Batı fonlarının beslemeleridir.

Şimdi manzaraya bakalım.

Geçtiğimiz 12 Şubat'ın "o sahnelerini" unutmadım… Abdullah Gül, Kahraman Maraş'ta tören izliyor. Tören güya Kurtuluş Savaşı Kahramanı rahmetli Sütçü İmam'ın aziz hatırasını anmak için yapılıyor. Oysa o törende bir takım "gizli mesajlar" var!..

Sütçü İmam "Bağımsızlık vatanın namusudur, topraklarımızı işgal eden ******** kadınlarımızın iffetine de göz dikmiş gibidir…" diyerek Maraş ahalisini ayaklandırmış, düşmanın üzerine sürmüştür, elbette o bir Kurtuluş Savaşı Kahramanı'dır.

12 Şubat 2008′de, orada, bir oyun sergileniyor. Kurtuluş Savaşı başlatılıyor, ama oyunda "Kemal'in askerleri yok… Kahraman Maraş'tan "irtica" mesaj veriyor:

"Bu savaşı da biz yaptık Atatürk de neymiş!!?"

"Atatürk'e saldıran" oyuncuları hemen oracıkta ilk alkışlayan kim?..

Tribünde şeref koltuğunda oturan Abdullah Gül!..

Çankaya nöbetçisi olarak, oyunu sergileyenlere, "Kardeşim, bu savaşın Mustafa Kemal'i askerleri nerede?" demiyor, alkışlıyor.

Gelelim şu malum kadına.

Türbanlı profesyonele. Fatih Altaylı'nın karşısında kestiği ahkamlara. Demişti ki;

"Kurtuluş Savaşı'nın başlaması da Kahramanmaraş'ta Fransız askerlerinin Nene Hatun'un (Not: Nene Hatun Erzurumlu direnişçi ve ayrı konudur.) başörtüsüne uzanmasıyla olmuştur. Maraş'ta Fransız askerleri bir kadının örtüsüne saldırıyor. Sütçü İmam, buna karşı, ilk ateşi açıyor. Böylelikle Kurtuluş savaşı başlıyor."

(NOT: Aslında bu ilkel hanımefendilerin zavallılıkları ile ilgili sütun harcamak boştur… Bir süre önce. TV'de bir yarışma programına ******** kızları çıkarmışlardı, hatırlayınız. Bu durum da aynı vaziyetin tekrarı gibidir, bunlar da sistemin atık kremasından kapmak isteyen türbanlı robotlar!..)

Sütçü İmam'ın Kurtuluş ruhunun değil, Gül Bey'in 12 Şubat 2008′de alkışladığı sahnelerin ürünüdür, Fatih Altaylı'nın karşısındaki türbanla maskelenen Atatürk düşmanı…

ABD kıbleli, cemaat-tarikat yuvalarında, gizli kuran kurslarında, şu çok öğünülen cemaat okullarında, kerameti kendinde semt profesyoneli, din kisveli düşmanların özel seanslarında, bazı lüks semtlerden kenar mahallelere kadar oluşturulmuş hücre evlerinde verilen telkinlerle oluşturulan bir düşman güçten söz ediyoruz.

Kurtuluş Savaşı sırasında, istilacı Haçlı ile Türk askerine karşı ayaklanan işbirlikçilerin torunlarından, Sevr beslemelerinden.

İstanbul'un saraylarında, Boğaz'a nazır köşklerinde yaşayan besleme kalem sahipleri, son yıllarda bu melanet planın ip uçlarını veriyorlardı..! Atatürk'e karşı başlatılan aleni saldırılar, hem bu satılmış kalem erbabının, hem de türedi akademisyenlerin ağzından taşarken şu ipuçları da veriliyordu; "İstiklal Savaşı, Atatürk'ün değil, din elden gidiyor ulemanın işidir…" Anlaşılan şudur. Bu proje bir taraftan, malum evlerde, profesyonelleştirilen militanlara telkin edilirken, bir yandan da bol maaşlarla beslenen köşe yazarları ve akademisyenlere dikte ettirilmişti. Bu melanet, o kadının ağzından açığa çıkıverdi.

Ve şunu biliyoruz.

Bu işbirlikçilere, yani peçeli ayak takımına değil de, su başlarını tutan satılmışlara, Atatürk'e saldırı reçetesini yazan Avrupa Birliği'nin, yeni Sevr'in stratejisyenleridir.

Mustafa Kemal Paşa'nın "İlk hedefiniz Akdenizdir, ileri…

" komutunu hiç sindiremeyen Haçlı, kölelerine buyurmuştur;

"Hedef Atatürk saldır."

Ve saldırıyorlar. Türbanla, asıl kimliğini maskeleyen profesyonel kadın, sallıyor…

Soruyorlar,"Eğer Atatürk olmasaydı burada belki de İngilizler vardı, Fransızlar vardı." Cevaba bakınız.."Yani İngilizler olsaydı benim haklarım daha geniş olacaktı."

Hay İngilizler kovalasın seni..!

Hatırladım da, Falih Rıfkı, "Sodom Gomore"de, mütareke İstanbul'unun bazı kızlarının İngilizlerin kucağına kendilerini nasıl attıklarını da anlatır… Şunu da hatırladım. İngiliz Kraliçesi'ne Abdullah Gül, "Müthiş Türkler" diye, Ali Kemal'in torunu ile Atatürk aleyhine kitap yazan kadını takdim etmişti.

Neden hatırladım bunu!!?

Tıpkı 12 Şubat'taki alkışlarını hatırladığım gibi.

BEHİÇ KILIÇ

Gönderi tarihi:
Sizler AKP yi sevmiyor olabilirsiniz.Nitekim bende yaptıklarını onaylamıyorum.Sizler kendinizi tehlikede hissedebilirsiniz.Nitekim çoğu zaman bende de bu haller yaşanır.AKP AKP AKP veya başka bir parti.Arkadaşlar sizler nasıl bir ülkede yaşamak istiyorsunuz?Önce buna cevap arayın.Sorun benim için AKP değil;sorun herhengi bir iktidarın benim için önceliği hiç değil;sorun hala tökezleyen bir DEMOKRASİ!!!!!!!!!Kaç yıldır daha biz ne olduğumuza kara veremedik.Burası LAİK SOSYAL VE DEMOKRATİK BİR TÜRKİYE diyenler nerde peki?Hangi demokrasi partileri kapatır;onun seçmenlerini yok sayar.Hangi demokrasi anayasayı,yargıyı böylesine belirsizleştirir.AKP kapatılmamalı çünkü bu yolda çok bedel ödendi artık başka bedel ödemek istemiyoruz.

gibi bir iletiyi bile;demokrasi vaazı ile suçlayan Sayın Yarasa sizi ben de ciddiye almıyorum.Daha demokrasiyi nereye oturtacağınızı bile bilmiyorsunuz.

Gönderi tarihi:
gibi bir iletiyi bile;demokrasi vaazı ile suçlayan Sayın Yarasa sizi ben de ciddiye almıyorum.Daha demokrasiyi nereye oturtacağınızı bile bilmiyorsunuz.

Sen beni değil, içinde bulunduğun durumu ciddiye al bence...

Gönderi tarihi:
Yazılanlara bakıyorum da daha önce kabul etmediğiniz ama sizinde bildiğiniz dillendirmediğiniz tesbitler katı ideoljik yargılardan biraz uzaklaşınca özgür bırakılınca kulaklarımıza çalınıyor ne güzel.

.

.

.

MUHABBETLE...

Sayin Fuzuli neyin savunmasini yapiyorsunuz veya neyi elestiriyorsunuz,kendinize sorun bakalim ne kadar objektifsiniz,bem iletimde bir gercekten bahsettim halkida kücümsemedim ama halkin nasil aldatildigini anlatmaya calsitim.Bu neden size bu kadar ters geldi.Halk aldatilmiyrmu yoksa halk kendi düsünerekmi oy vsandiginin basina gitmektedir,ben size 50 kisi hösterebilirim baskasinin sözüyöe oy kullanan.Bunlari sizde bilmektesiniz ama nedense bu demokrasi tiyatrosundan bahsetmem size ters düstü.Ha bu arada benim demokrasi dogmamis cocuktur ifaedemi neden AKP kapsamli yorumladiniz onuda bilmiyorum,ben AKP den degil halkin aldatilmasindan bahsettim buna AKP de dahildir.Gelelim din konusuna,bunu cok yapiyorsunuz,yapiyorsunuz derken sizi kisisel olarak hedef almadim genel anlamda yaziyorum.Allahi siyasere alet edenlerden bahsediyorum ki 1950 yilindan baslayarak Allah her secimde sandiga sokulmaya calisildi,müslüman Cumhurbaskani müslüman basbakan falan filan.Sanki Menderes disinda kalanlarin hicbirisi müslüman degildi,sanki Özal disinda kimse müslüman degildi sanki Erdogan ve Gül disinda kimse müslüman degil bu ülkede.Herkes müslümandi sayin Fuzuli,ama müslümandan ne anlasildigi önemlidir,kimisi icin müslüman kafasini ambalajlayandir kimisi icinde carsaf giyendir,kafasini ambalajlayan ve carsaf giyenler icin bunlari reddedenler müslüman degildir tabiiki,bunun savasi verilmektedir bugün Türkiye'de ve kolayinida bulmuslar"kisisel tercih,özgürlük,insan haklari"eger kisisel hak devlete türban icin kafa tutmaya cevaz veriyorsa Devletinde kendisine kafa tutana cizgisini gösterme hakki vardir,devlet kapisi kisilerin inanclarini sergileme standi degildir,kisisel haklar kisisel sinirlar icersinde kalir.Egemenlik milletindir derler,bunu basbakanda arada bir savurur,millet egemenlik hakkini yasama yürütme ve yargi yoluyla kullanir iste demokrasi budur,yoksa efendim anayasa mahkemesi sinirlarini asmistir,yetkilerini asmistir meclisin üstunde kimse kendini göremez gibi ipe sapa gelmez ciddiyetten uzak ifadelerle anayasa mahkemesine saldirmakla demokrasinin hicbir ilgisi olamaz bu olsa olsa dikta hevesidir,dikta calismalarinin yari yolda kalmasinin verdigi hircinliktir.

Demokrasi ya vardir yada yoktur,varsa herkese vardir yoksa herkese yoktur,iste ülkemizde bunun noksanligi vardir.

saygilarla

Gönderi tarihi:
Sayin Fuzuli neyin savunmasini yapiyorsunuz veya neyi elestiriyorsunuz,kendinize sorun bakalim ne kadar objektifsiniz,bem iletimde bir gercekten bahsettim halkida kücümsemedim ama halkin nasil aldatildigini anlatmaya calsitim.Bu neden size bu kadar ters geldi.Halk aldatilmiyrmu yoksa halk kendi düsünerekmi oy vsandiginin basina gitmektedir,ben size 50 kisi hösterebilirim baskasinin sözüyöe oy kullanan.Bunlari sizde bilmektesiniz ama nedense bu demokrasi tiyatrosundan bahsetmem size ters düstü.Ha bu arada benim demokrasi dogmamis cocuktur ifaedemi neden AKP kapsamli yorumladiniz onuda bilmiyorum,ben AKP den degil halkin aldatilmasindan bahsettim buna AKP de dahildir.Gelelim din konusuna,bunu cok yapiyorsunuz,yapiyorsunuz derken sizi kisisel olarak hedef almadim genel anlamda yaziyorum.Allahi siyasere alet edenlerden bahsediyorum ki 1950 yilindan baslayarak Allah her secimde sandiga sokulmaya calisildi,müslüman Cumhurbaskani müslüman basbakan falan filan.Sanki Menderes disinda kalanlarin hicbirisi müslüman degildi,sanki Özal disinda kimse müslüman degildi sanki Erdogan ve Gül disinda kimse müslüman degil bu ülkede.Herkes müslümandi sayin Fuzuli,ama müslümandan ne anlasildigi önemlidir,kimisi icin müslüman kafasini ambalajlayandir kimisi icinde carsaf giyendir,kafasini ambalajlayan ve carsaf giyenler icin bunlari reddedenler müslüman degildir tabiiki,bunun savasi verilmektedir bugün Türkiye'de ve kolayinida bulmuslar"kisisel tercih,özgürlük,insan haklari"eger kisisel hak devlete türban icin kafa tutmaya cevaz veriyorsa Devletinde kendisine kafa tutana cizgisini gösterme hakki vardir,devlet kapisi kisilerin inanclarini sergileme standi degildir,kisisel haklar kisisel sinirlar icersinde kalir.Egemenlik milletindir derler,bunu basbakanda arada bir savurur,millet egemenlik hakkini yasama yürütme ve yargi yoluyla kullanir iste demokrasi budur,yoksa efendim anayasa mahkemesi sinirlarini asmistir,yetkilerini asmistir meclisin üstunde kimse kendini göremez gibi ipe sapa gelmez ciddiyetten uzak ifadelerle anayasa mahkemesine saldirmakla demokrasinin hicbir ilgisi olamaz bu olsa olsa dikta hevesidir,dikta calismalarinin yari yolda kalmasinin verdigi hircinliktir.

Demokrasi ya vardir yada yoktur,varsa herkese vardir yoksa herkese yoktur,iste ülkemizde bunun noksanligi vardir.

saygilarla

Problem de bu ya Sayın Politika.Siz halk aldatılıyor diyorsunuz halk da bunu söyleyenler asıl aldatanlardır diyor yanlış mı düşünüyorum.Şunun ayrımını yapamıyorsunuz halk sürekli din hassasiyetli iktidarları başa geçiriyor bir şey söylüyor halk,bir dileğini isteğini dile getiriyor siz buna rejim düşmanlığı diyorsunuz topyekün.Rejim düşmanı yok mu bu ülkede elbette var ama siz kalkıp bütün inançlıları yok efendim türban takanları rejim düşmanı diye nitelerseniz,devletin standı inançları sergileme alanı değil derseniz burda insanlar bir duruyor düşünüyor.Eğer laiklik,rejim bir türbandan dahi bu kadar alerji duyuyorsa vay haline bu rejimin de laikliğin de!Devlet kapısı dediğin üç beş kapı ama ya vatan satıhındaki türbanlılara ne yapılacak,düşman diye nitelendirilenlere ne yapılacak?Üç, dört tane kuruma almadığında laiklik sağlamamı alınmış olacak?Sorun şu Sayın Politika:Bu ülkede kim düşman kim değil açıkca söylenmiyor kurulan cümlelerden,takınılan tavırlardan millet kendini devletin düşmanıymış gibi algılıyor devleti de dinine düşmanmış gibi algılıyor.Dini hassasiyeti gösteren hangi anlayış varsa ona destek oluyor siz de buna dini kullanıyorlar diyorsunuz buna dini kullanmak denmez başka bir şey denir.Halkı bir veye iki kere aynı yöntemle kandırabilirsiniz değil mi?Her seferinde aynı zihniyete destek veriyorsa orda düşünmesi gereken başkalarıdır.Kullanılan üslup ve söylenenlerin içeriği çok önemlidir.Dediğim gibi halkı aydınlatmanın yolu kafasına ambalaj,geçiriyorlar,sizi kandırıyorlar,siz demokrasiden anlamazsınız,zaten oyunuzu satıyorsunuz mantığıyla olmaz olmuyor da zaten.Oy satanlar yok mu var diyorum ama üsluba bakıyorum herkes oyunu sattı etiketi yapıştırılıyor düşünülmeden.Sen bu lafı söyledikten sonra oyunu bulgura dahi satan adam sen altın versen oyunu yine sana vermez burası da ayrı bir konu.Yavaş yavaş öğreniyoruz demokrasiyi birilerine rağmen.Benim gördüğüm herkesin demokrasiden anladığı farklı ama bir kısım ali zatlarımız tek demokrasi olarak kendi demokrasilerini dayatıyor bunu da görebiliyoruz demokrasiyi yok etmek isteyenleri gördüğümüz gibi sizlerle aynı kişileri düşünmesek de...

MUHABBETLE...

Gönderi tarihi:
Problem de bu ya Sayın Politika.Siz halk aldatılıyor diyorsunuz halk da bunu söyleyenler asıl aldatanlardır diyor yanlış mı düşünüyorum.Şunun ayrımını yapamıyorsunuz halk sürekli din hassasiyetli iktidarları başa geçiriyor bir şey söylüyor halk,bir dileğini isteğini dile getiriyor siz buna rejim düşmanlığı diyorsunuz topyekün.Rejim düşmanı yok mu bu ülkede elbette var ama siz kalkıp bütün inançlıları yok efendim türban takanları rejim düşmanı diye nitelerseniz,devletin standı inançları sergileme alanı değil derseniz burda insanlar bir duruyor düşünüyor.Eğer laiklik,rejim bir türbandan dahi bu kadar alerji duyuyorsa vay haline bu rejimin de laikliğin de!Devlet kapısı dediğin üç beş kapı ama ya vatan satıhındaki türbanlılara ne yapılacak,düşman diye nitelendirilenlere ne yapılacak?Üç, dört tane kuruma almadığında laiklik sağlamamı alınmış olacak?Sorun şu Sayın Politika:Bu ülkede kim düşman kim değil açıkca söylenmiyor kurulan cümlelerden,takınılan tavırlardan millet kendini devletin düşmanıymış gibi algılıyor devleti de dinine düşmanmış gibi algılıyor.Dini hassasiyeti gösteren hangi anlayış varsa ona destek oluyor siz de buna dini kullanıyorlar diyorsunuz buna dini kullanmak denmez başka bir şey denir.Halkı bir veye iki kere aynı yöntemle kandırabilirsiniz değil mi?Her seferinde aynı zihniyete destek veriyorsa orda düşünmesi gereken başkalarıdır.Kullanılan üslup ve söylenenlerin içeriği çok önemlidir.Dediğim gibi halkı aydınlatmanın yolu kafasına ambalaj,geçiriyorlar,sizi kandırıyorlar,siz demokrasiden anlamazsınız,zaten oyunuzu satıyorsunuz mantığıyla olmaz olmuyor da zaten.Oy satanlar yok mu var diyorum ama üsluba bakıyorum herkes oyunu sattı etiketi yapıştırılıyor düşünülmeden.Sen bu lafı söyledikten sonra oyunu bulgura dahi satan adam sen altın versen oyunu yine sana vermez burası da ayrı bir konu.Yavaş yavaş öğreniyoruz demokrasiyi birilerine rağmen.Benim gördüğüm herkesin demokrasiden anladığı farklı ama bir kısım ali zatlarımız tek demokrasi olarak kendi demokrasilerini dayatıyor bunu da görebiliyoruz demokrasiyi yok etmek isteyenleri gördüğümüz gibi sizlerle aynı kişileri düşünmesek de...

MUHABBETLE...

Simdi bakin yine ayni israrla carpitma siyaseti yapiliyor,kardesim kimse kimsenin türbanina karismaz yani siz gercekten ciddimisiniz devletin türban takanlara karsi olduguna,bunu nasil düsünenilirsiniz,kavga basin kapatilmasi veya acilmasi icin verilmiyor sayiN Fuzuli bunu sizde biliyorsunuz,kavga mevcut sisteme karsi veri´lmektedir yani Cumhuriyet ve LAIK rejime karsi bir kavgadir bu ve bu kavgayi körükleyenlerde dinci kesimdir,neden israrla dindar ve dinci ayirimi yapmaktan kacinmaktasiniz buda ayri bir konu.

Halk neden dini referanslar gösteren partilere oy verir,yani simdi eger bu bir soruysa cevap olarakta halk dinine baglidir ve kendisini en cok kim kandiriyorsa ona oy veriyor,neden dinji kullananlara halk güvenmektedire gelince onun cevabinida asirlardir Islami carpitanlara sormak gerekir.Halk gelenekleri din olarak kabullenmis ve bu dini yani gelenekleri kim kullaniyorsa ona oy verir,gercek dindar oy istese zirnik bile alamaz,cok ispatlari var bunun.

Kimse kimseye kendi demokrasisini dayatmiyor sayin Fuzuli,ama devletin bir isleyis tarzi vardir,Laik sistem dini referanslara acik degildir daha dogrusu Laik sistemde din kisilerin özel hayatlarinda kisisel özgürlük alanina girer,devlet her inanc kesimine ayni ölcüde yaklasir,ve devlet kurumlarinda dini semboller yoktur,konuya bu acidan bakmak gerekir yoksa Aysenin Ftmanin basindaki örtü kimseyi ilgilendirmiyor,

saygilarla

Gönderi tarihi:

Değerli arkadaşlar gelin önce nasıl bir yaşamı tercih ettiğimize karar verelim.Yıllardır olmadık sorunlarla uğraşan,kaybeden,acı çeken,ağıtlar yakan bir coğrafyamız var.Biz ne için bu bedelleri ödüyoruz,çoçuklarımız neden böyle bir yarını teslim alsın.

Düşündünüz mü hiç yavrusunu kaybeden bir annenin neler yitirdiğini.Düşündünüz mü hiç sokaklarda yaşamanın,çaresizliğin neden tanımlanamadığını.Kendi sorunlarımızla baş ağırtırken geçmiş ve gelecek hiç düşündünüz mü geleceğin de geçmişin de bu anda yaptığımız hatalarla,suskunlukla nasılda yok sayıldığını.Bizler demokrasi diyoruz;demokrasi en iyi olan olduğundan değil;başka çaremiz oldmadığından!AKP veya başka parti derdimiz değil;tek derdimiz artık tarihe başka yanlışların eklenmemesi.Ben ülkemde insanların şucu bucu olarak kutuplaşmasını,emeğin yok sayılmasını,diplomalı mişsizlerin hergün kat be kat artmasını istemiyorum.Ayrıca arkadaşlar bende farkındayım.Siyasi yozlaşmanın,buna rağmen İNADINA SUSAN HALKIN!!!!Sustukça zehirlenen,sustukça ezilen...

Gönderi tarihi:

Yaşar Nuri Öztürk, "Başörtüsü için yapılan anayasa değişikliği, dışarıdan tezgahlanan bir oyundur dedi

Öztürk, Aydın’da düzenlediği basın toplantısında, başörtüsünün Türkiye’de yaklaşık 30 yıldır sıkıntı konusu olduğunu; bunun, Türkiye’yi taciz etmek için dışarıdan tezgahlandığını öne sürdü.

"Müslümanların 600 sayfalık din kaynakları olan Kur’an-ı Kerim’in türban dışında insanlara söyleyeceği hiçbir şey yok mudur?" diyen Öztürk, şöyle devam etti:

"30 senedir, dinlerinin insanlara söylemek istediği onlarca reçete, onlarca değer ve onlarca teklif türbanla örtülmüştür. Burada müthiş bir haçlı oyunuyla karşı karşıya olduğumuz konusunda benim hiç bir tereddütüm yok. Bunun esas tezgahlanışı böyledir." Öztürk, başörtüsü için yapılan anayasa değişikliğinin, Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanan kaygı ortamı yarattığını ve milleti tedirgin ettiğini öne sürdü.

Yaşar Nuri Öztürk, "Hepimiz bu sorunun çözülmesini istiyoruz ama bu sorun böyle çözülmez. Sayın Başbakan ya bilerek bunu çözülemez hale getirmiştir ya da farkında olmadan, siyasi yetersizliği nedeniyle böyle bir hata yapmıştır" dedi,, Türban iyi incelenirse icimizdeki haçlılarin buna ne kadar daha cok sarildiklarini daha iyi görür?

Gönderi tarihi:
Sizin anlayamadıklarınızı.Mesela türbanın bu kadar basit olmadığını,olaya siyasi yaklaşmanın yanında vicdani olarak yaklaşmanın ne kadar önemli olduğunu,demokrasi yerine antidemokrasi diyenlerin kimlerden ilham aldığını!

dogmatik bilgilerle donanlara bakmiyoruz,, müslümani sirf müslüman oldugu icin rahatlikla öldüren eli öpmüyoruz arkadasim,, iste bizde olaya bilmsel evrensel, baktigimiz icin vede zamaninda bu eli kiranin yolundan gidiyoruz adam gibi adam müslümanlarin pesinden gidiyoruz

:shuriken:

Gönderi tarihi:
Yaşar Nuri Öztürk, "Başörtüsü için yapılan anayasa değişikliği, dışarıdan tezgahlanan bir oyundur dedi

Öztürk, Aydın’da düzenlediği basın toplantısında, başörtüsünün Türkiye’de yaklaşık 30 yıldır sıkıntı konusu olduğunu; bunun, Türkiye’yi taciz etmek için dışarıdan tezgahlandığını öne sürdü.

"Müslümanların 600 sayfalık din kaynakları olan Kur’an-ı Kerim’in türban dışında insanlara söyleyeceği hiçbir şey yok mudur?" diyen Öztürk, şöyle devam etti:

"30 senedir, dinlerinin insanlara söylemek istediği onlarca reçete, onlarca değer ve onlarca teklif türbanla örtülmüştür. Burada müthiş bir haçlı oyunuyla karşı karşıya olduğumuz konusunda benim hiç bir tereddütüm yok. Bunun esas tezgahlanışı böyledir." Öztürk, başörtüsü için yapılan anayasa değişikliğinin, Cumhuriyet tarihinde eşine az rastlanan kaygı ortamı yarattığını ve milleti tedirgin ettiğini öne sürdü.

Yaşar Nuri Öztürk, "Hepimiz bu sorunun çözülmesini istiyoruz ama bu sorun böyle çözülmez. Sayın Başbakan ya bilerek bunu çözülemez hale getirmiştir ya da farkında olmadan, siyasi yetersizliği nedeniyle böyle bir hata yapmıştır" dedi,, Türban iyi incelenirse icimizdeki haçlılarin buna ne kadar daha cok sarildiklarini daha iyi görür?

Yasar Nuri Öztürk'ün tespiti yerindedir,ve bugün Türkiyede yasanan olumsuzluklarin kaynagi disardan müdahaledir.Iste daha bugün Avrupa Konseyi,Türk yargisina resmen saldirmis ve Türkiyenin ic islerine müdahale etmistir,bu ancak sömürge ülkeler icin gecerlidir.Avrupa Konseyi sonucta Avrupalilardan olusan bir kurumdur ve dolayisiyla Türkiyeye nasil yaklastiklarida ortadadir,Avrupa ikiyüzlü birsiyaset yürütmektedir Türkiyeye karsi,Avrupanin bu iki yüzlü siyasetine icte ve dista destek veren sayisiz odaklar ve kuruluslar vardir.Bu kuruluslardan bazilari yurt disndaki bazi Alevi dernekleri, ve Kürtcü ve seriatci derneklerdir,dikkat ederseniz amaclari ayri olan bu odaklar konu Türkiye olunca elele verebilmektedirler.Her neyse Yasar Nuri Öztürk dogru bir tespitte bulunmustur,Taninmis Atatürk ve Türkiye karsiti Alman profesor Udo Steinbach,bir kitabinda Türbani namuslu kadinin simgesi olarak yorumlamistir,tabiiki bu ipe sapa gelmez iddia korkunc ve basi acik olan her kadina agir bir hakarettir,ve dolayisiylada Udo Steinbach bu iddiasi ile tüm Alman kadinlarida ******* durumuna sokmustur.Nevarki böyle görevli kisiler misyonlarini basariyla tamamlayabilmek ugruna analarini bile feda edecek kadar gözükaradirlar.

saygilarla

Gönderi tarihi:
dogmatik bilgilerle donanlara bakmiyoruz,, müslümani sirf müslüman oldugu icin rahatlikla öldüren eli öpmüyoruz arkadasim,, iste bizde olaya bilmsel evrensel, baktigimiz icin vede zamaninda bu eli kiranin yolundan gidiyoruz adam gibi adam müslümanlarin pesinden gidiyoruz

Size inanmak isterdim. :angry:

Gönderi tarihi:
inanmak zorundasin :lol: sayin politikanin degerli tespitini inceleyin! yeterli yani gercegi görmek isteyen gercegi görür Arkadasim

Yazık siz daha kendi sorunlarınızı başkalarında arıyorsunuz.Ben sizin samimiyetinize inanmıyorum Sayın Efendi Türkler!AB yi bile bu kadar düşmanca görmek ve bunu Y N Öztürk ile açıklamak!

Gönderi tarihi:

5898639.jpg

Cehalet ve şarlatanlık

30 Haziran 2008

Cehalet ve şarlatanlık

Kanser başta olmak üzere tedavisi olmayan bazı hastalıkları dua ile tedavi ettiğini öne süren Kocaeli’deki Gonca FM’in sahibi olan Tuncer Çiftçi, Erzurum’da yaklaşık 1300 kişiye ’dua seansı’ yaptı.

Yerel yayın yapan Yıldız FM’in davetlisi olarak Erzurum’a gelen Çiftçi,’dua almak’ isteyenler için toplantı düzenledi. İki seans halinde düzenlenen toplantıya hastalar 10 YTL ödeyerek girdi. 500 kişilik salona yaklaşık 1500 kişi girmek isteyince izdiham oldu. Bedensel engelli çocuklarını da getirenler zor durumda kaldı. İlk seansta 1000 kişi hazır bulundu. Alkışlar arasında sahneye çıkan Tuncer Çiftçi, "Şimdi hep birlikte dua edeceğiz. Bunun için elinizi kalbinize koyun, gözlerinizi kapatın" dedi. Salondaki herkesin içinden ’Estağfurullah’ demesini isteyen Çiftçi, daha sonra 2 dakika süreyle dua etti. Çocukları ile gelen çoğu kadın yüzlerce kişi gözyaşları arasında duaya katıldı. Bazı kişiler hastalık ve sorununu yazdığı küçük not kağıtlarını Tuncer Çiftçi’ye göndermeye çalıştı. Yüzlerce not kağıdı poşetle toplanarak Çiftçi’ye ulaştırıldı.

Kapasiteli insanım

İlk seanstan sonra salon dışına çıkan Çiftçi, bekleyenlere "İçeridekiler birazdan çıkacak, siz de biletinizi alıp salona girin. Bakın bu salonu tuttuk, 2 gündür otelde kalıyorum, ses cihazlarına para ödüyorum. Haydi kardeşlerim güzel bir şekilde biletlerinizi alın" dedi

INANMAYA DEVAM

Kapasiteli bir insan olduğunu söyleyen Çiftçi, "Kocaeli’nde 4 telefon servisi açtık. 6 ay boyunca çağrılara cevap verdik ve 48 bin telefon aldık. 21 bini ’Namaza başladım’ dedi, 27 bini de ’Hastalıklarıma şifa buldum’ dedi. Doktorlar bile şaşırıyor. Raporlu birçok hasta derdine şifa bulduğunu söylüyor" diye konuştu. Çiftçi, kendisine ’hoca’ denildiğini ancak hocalığı olmadığını söyledi..Onur SAĞSÖZ/ERZURUM, (DHA)

Gönderi tarihi:

Yazık siz daha kendi sorunlarınızı başkalarında arıyorsunuz.Ben sizin samimiyetinize inanmıyorum Sayın Efendi Türkler!AB yi bile bu kadar düşmanca görmek ve bunu Y N Öztürk ile açıklamak!

AB bizim dostumuz degildir aslada olmamistir ama sizlerin dostu olabilir bunada itirazim olamaz,demekki sizin ve AB nin kriterleri birbirine uyum saglamaktadir,onlarda insan haklari demokrasi sampiyonluguna oynuyorlar ama degiller sizlerde ayni seyleri terennüm ediyorsunuz.

AB nin ve Avrupada Türkiye ve Atatürk karsiti bircok ismin Türkiye karsiti söylemleri ve yazdiklari kitaplardan sanirim bihabersiniz veya sizce bunlar pekte önemli degildir.Yasar Nuri tespitlerinde yanilmamistir cünkü Yasar Nuri mideden konusmaz belgelerle konusur.

saygilarla

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.