Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

()()()() Deniz_Kızı ()()()() Anı Defteri......,,

Önerilen İletiler

• Cevaplar 505
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:
denizzil6.jpg

buyrun efendim TEZ iniz bitti mi?Bittiyse yiyebilirsiniz :)

ben eskiden, daha yeniydim eskiden

aman efendim teşekkür ediyorum tezim ön aşama olarak bitti bakalım hocam begenir mi bilmiyorum begenmezse yeniden değişecek -_- şimdi ben bu pastayla bu çayı kabul ediyor .hani tezimi bitmiş sayarak :unsure:

Gönderi tarihi:
sen daş ye daşşş :D pastamı beğenmemiş hanfendiiiii

daxm0.jpg

al hadi al kıyamadım "yine" ("gene" miydi yoksa "gine" miydi yoksa "yene" miydi yoksa :D )

swarovskivs1.jpg

offf deniz gördüm sanki ... ne kadarda özlemiştim ... bu seferki pastanız fena degil işte bir öncekine göre sanki daha taze gibi mersi efendim taşekkür ederim -_- ama kuru kuru da gitmiyorki bogazıma durdu söyleyim :P

Gönderi tarihi:

Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş :D Hani Hıdırellez muhabbetine :)

leylaayyildiz_F_(26).jpg

Beyaz giyme söz olur

Siyah giyme toz olur

Hep yeşiller giyelim

Muradımız tez olur

Nassssıı amaaaa :D

Gönderi tarihi:
offf deniz gördüm sanki ... ne kadarda özlemiştim ... bu seferki pastanız fena degil işte bir öncekine göre sanki daha taze gibi mersi efendim taşekkür ederim -_- ama kuru kuru da gitmiyorki bogazıma durdu söyleyim :P

pastam taze aynı zamanda içinde swarovski taşlar var gerçekten bak

gzellge2.jpg

Gönderi tarihi:
Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş :D Hani Hıdırellez muhabbetine :)

leylaayyildiz_F_(26).jpg

Beyaz giyme söz olur

Siyah giyme toz olur

Hep yeşiller giyelim

Muradımız tez olur

Nassssıı amaaaa :D

harika ben unutmuştum hırılellez muhabetini halbuki annem de telefonda söylemişti ayy cok mutlu oldum gloriam dilekleriniz için :wub:

Gönderi tarihi:
deniz kızı'nın canı çay istemiş. kolay değil kendisinin bu aralar yoğun sınavları var. tez hazırlıyo falan. istediği çay olsun

2007073121185913322g2cupr1.jpg

:)

tşkler rua bana bir ay yeter sanırım beni düsünmüşsün bir daha istemeyim diye -_-

Gönderi tarihi:

nickwillsher.jpg

Buyur şekerim bol köpüklüsünden.yanlız ben sana eşlik edemiyecem çünkü ben bira içiyorum :w00t::stuart:

Yanlızzz pek tabi ki faldan geri kalmayı düşünmüyorum veeee gündüzden kapadığım fincanımı pek bir keyifle uzatıyorum :rolleyes:

Porselen_turk_kahvesi_fincan_seti_5.jpg

Gönderi tarihi:

şekerimmm yani adalet mi şimdi bu :stuart: sana bira bana kahve ne güzle dünya böyle olmaz ki :P şimdi ben kahvemi içiyim bir izin ver de sonra da senin falına bakiyim tabi senin bu adaletsizligine dayanarak nasıl bakabilirim bilmem artıkın :lol:

Gönderi tarihi:
hem kahveleri benim yaptığıma inanmass hem de kahve ister.Ben kahve yi güzel yaparım gerçekten...

10705266912vf7.jpg

köpüklüüü köpüğün ortasında afrika haritası var :D ben benzettim :D

kıyamadın de mi bana :P yapmam desende yapmışsınn ne şanslıyım ;) ama çok güzel olmuş bu seferde ben içmeye kıyamıyorum saklıyım en iyisi :lol:

Gönderi tarihi:
Hem denis kızı hem denizi özlüyoo :o:o gel ben denize çok yakın mesafedeyim ben nası olsa gidemiyorum sen benim içinde gidersin :) ama bende çay kahfe çilekli pasta istiyom mananee sen onlardan bana ayır tamamı deniz kızı.... :blush:

tabiki yaramaz istedigin pasta cay olsun godzilla her ne kadar pek güzel :blushing: yapamasa da ben getiririm sana merak etme. denize gidicem az kaldı :sweatingbullets: sabrediyorum şimdilik yani

Gönderi tarihi:
tabiki yaramaz istedigin pasta cay olsun godzilla her ne kadar pek güzel :blushing: yapamasa da ben getiririm sana merak etme. denize gidicem az kaldı :sweatingbullets: sabrediyorum şimdilik yani

hayyyylaaaa kekime pastama laf eder benim gibi güzel yapan olabilermiiii?

tezler bitti tabeee rahatladınn :)

Gönderi tarihi:
hayyyylaaaa kekime pastama laf eder benim gibi güzel yapan olabilermiiii?

tezler bitti tabeee rahatladınn :)

bir sonuçla önsözü de yapabilsem daha rahatlayacagım sanki :D o kadar sayfa bitti de bir iki sayfa yazamadım altı üstü bir sonuç da bir türlü olmuyor işte -_-

Gönderi tarihi:
sonuca varamadın ki sonuç çıkmıyor. herhalde

kahve iç kek yee düşün yazarsın

ben bi kek yaptım ama sana yoookk :D

insanlar ikiye ayrılıyor işte:

benciller( senin gibi :D )

bencil okmayanlar(benim gibi :D )

inanmayabilirsin ama işthım yok bugün iyi degilim biraz o yüzden belki de bir sonuca varamadım . -_-

Gönderi tarihi:
insanlar ikiye ayrılıyor işte:

benciller( senin gibi :D )

bencil okmayanlar(benim gibi :D )

inanmayabilirsin ama işthım yok bugün iyi degilim biraz o yüzden belki de bir sonuca varamadım . -_-

sencil sin sen bencil değil bikeremmm

sıcaktan olabilir ya da ....

ben çok meraklıyım bak merak ettim şimdii

o zaman hiçbişey yapma rahat bırak kendini....düşünme de... :clover:

bak üzülüdüm ama...ben bu kadar gülüyorum ama sen bir bilsen bendeki fırtınaları....üüüüüüü :D bak hala gülüyorum....delirme göstergeleri...Padişah şimdi korkmaya başlıyor....

Gönderi tarihi:
sencil sin sen bencil değil bikeremmm

sıcaktan olabilir ya da ....

ben çok meraklıyım bak merak ettim şimdii

o zaman hiçbişey yapma rahat bırak kendini....düşünme de... :clover:

bak üzülüdüm ama...ben bu kadar gülüyorum ama sen bir bilsen bendeki fırtınaları....üüüüüüü :D bak hala gülüyorum....delirme göstergeleri...Padişah şimdi korkmaya başlıyor....

nasıl başarabiliyorsun böyle gülmeyi fırtınalar koparken hemde :unsure:

ne güzel işte keşke bendw başarabilsem fena olmaz yani gülmek kadar güzel bir duygu var mı?

padişah mı o da kim ? sen misin yoksa? :stuart:

Gönderi tarihi:

Demek denizlere gidiyosunuz hanfendi...

Ee iyi yüzmeler o zaman!

Ama derinlere açılma istersen, boğulursun falan sonra...

Ama gerçi sen boğulanları seyredersin aslında değil mi?

Unutmuşum... :)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.