Φ godzilla Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 buyrun efendim TEZ iniz bitti mi?Bittiyse yiyebilirsiniz ben eskiden, daha yeniydim eskiden Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2008 buyrun efendim TEZ iniz bitti mi?Bittiyse yiyebilirsiniz ben eskiden, daha yeniydim eskiden aman efendim teşekkür ediyorum tezim ön aşama olarak bitti bakalım hocam begenir mi bilmiyorum begenmezse yeniden değişecek şimdi ben bu pastayla bu çayı kabul ediyor .hani tezimi bitmiş sayarak Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 sen daş ye daşşş pastamı beğenmemiş hanfendiiiii al hadi al kıyamadım "yine" ("gene" miydi yoksa "gine" miydi yoksa "yene" miydi yoksa ) Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2008 sen daş ye daşşş pastamı beğenmemiş hanfendiiiii al hadi al kıyamadım "yine" ("gene" miydi yoksa "gine" miydi yoksa "yene" miydi yoksa ) offf deniz gördüm sanki ... ne kadarda özlemiştim ... bu seferki pastanız fena degil işte bir öncekine göre sanki daha taze gibi mersi efendim taşekkür ederim ama kuru kuru da gitmiyorki bogazıma durdu söyleyim Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş Hani Hıdırellez muhabbetine Beyaz giyme söz olur Siyah giyme toz olur Hep yeşiller giyelim Muradımız tez olur Nassssıı amaaaa Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 offf deniz gördüm sanki ... ne kadarda özlemiştim ... bu seferki pastanız fena degil işte bir öncekine göre sanki daha taze gibi mersi efendim taşekkür ederim ama kuru kuru da gitmiyorki bogazıma durdu söyleyim pastam taze aynı zamanda içinde swarovski taşlar var gerçekten bak Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Bugün içimden her biriniz için niyet tavşanıma bir niyet çektirmek geldi bakalım tavşanım senin için ne demiş Hani Hıdırellez muhabbetine Beyaz giyme söz olur Siyah giyme toz olur Hep yeşiller giyelim Muradımız tez olur Nassssıı amaaaa harika ben unutmuştum hırılellez muhabetini halbuki annem de telefonda söylemişti ayy cok mutlu oldum gloriam dilekleriniz için Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 pastam taze aynı zamanda içinde swarovski taşlar var gerçekten bak tşk ediyorum efendim işte bu harika meyve suyuna asla hayır diyemem ki cok güzel görünüyor belki yorgunluga iyi gelir Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 deniz kızı'nın canı çay istemiş. kolay değil kendisinin bu aralar yoğun sınavları var. tez hazırlıyo falan. istediği çay olsun Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2008 deniz kızı'nın canı çay istemiş. kolay değil kendisinin bu aralar yoğun sınavları var. tez hazırlıyo falan. istediği çay olsun tşkler rua bana bir ay yeter sanırım beni düsünmüşsün bir daha istemeyim diye Alıntı
Φ Radya Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 Buyur şekerim bol köpüklüsünden.yanlız ben sana eşlik edemiyecem çünkü ben bira içiyorum Yanlızzz pek tabi ki faldan geri kalmayı düşünmüyorum veeee gündüzden kapadığım fincanımı pek bir keyifle uzatıyorum Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2008 şekerimmm yani adalet mi şimdi bu sana bira bana kahve ne güzle dünya böyle olmaz ki şimdi ben kahvemi içiyim bir izin ver de sonra da senin falına bakiyim tabi senin bu adaletsizligine dayanarak nasıl bakabilirim bilmem artıkın Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Kahve ellerim ilennn yapdımm Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 14 Mayıs , 2008 Kahve ellerim ilennn yapdımm kahveye asla hayır diyemem dee bu kahve pek ellerin ilenn yaptıgını göstermiyor desene niye de asla hayır demem yani teşşekküür ederim . Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 hem kahveleri benim yaptığıma inanmass hem de kahve ister.Ben kahve yi güzel yaparım gerçekten... köpüklüüü köpüğün ortasında afrika haritası var ben benzettim Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2008 hem kahveleri benim yaptığıma inanmass hem de kahve ister.Ben kahve yi güzel yaparım gerçekten... köpüklüüü köpüğün ortasında afrika haritası var ben benzettim kıyamadın de mi bana yapmam desende yapmışsınn ne şanslıyım ama çok güzel olmuş bu seferde ben içmeye kıyamıyorum saklıyım en iyisi Alıntı
Φ Yayamaz Kayımca Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2008 Hem denis kızı hem denizi özlüyoo gel ben denize çok yakın mesafedeyim ben nası olsa gidemiyorum sen benim içinde gidersin ama bende çay kahfe çilekli pasta istiyom mananee sen onlardan bana ayır tamamı deniz kızı.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2008 Hem denis kızı hem denizi özlüyoo gel ben denize çok yakın mesafedeyim ben nası olsa gidemiyorum sen benim içinde gidersin ama bende çay kahfe çilekli pasta istiyom mananee sen onlardan bana ayır tamamı deniz kızı.... tabiki yaramaz istedigin pasta cay olsun godzilla her ne kadar pek güzel yapamasa da ben getiririm sana merak etme. denize gidicem az kaldı sabrediyorum şimdilik yani Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 tabiki yaramaz istedigin pasta cay olsun godzilla her ne kadar pek güzel yapamasa da ben getiririm sana merak etme. denize gidicem az kaldı sabrediyorum şimdilik yani hayyyylaaaa kekime pastama laf eder benim gibi güzel yapan olabilermiiii? tezler bitti tabeee rahatladınn Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 hayyyylaaaa kekime pastama laf eder benim gibi güzel yapan olabilermiiii? tezler bitti tabeee rahatladınn bir sonuçla önsözü de yapabilsem daha rahatlayacagım sanki o kadar sayfa bitti de bir iki sayfa yazamadım altı üstü bir sonuç da bir türlü olmuyor işte Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 sonuca varamadın ki sonuç çıkmıyor. herhalde kahve iç kek yee düşün yazarsın ben bi kek yaptım ama sana yoookk Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 sonuca varamadın ki sonuç çıkmıyor. herhalde kahve iç kek yee düşün yazarsın ben bi kek yaptım ama sana yoookk insanlar ikiye ayrılıyor işte: benciller( senin gibi ) bencil okmayanlar(benim gibi ) inanmayabilirsin ama işthım yok bugün iyi degilim biraz o yüzden belki de bir sonuca varamadım . Alıntı
Φ godzilla Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 insanlar ikiye ayrılıyor işte:benciller( senin gibi ) bencil okmayanlar(benim gibi ) inanmayabilirsin ama işthım yok bugün iyi degilim biraz o yüzden belki de bir sonuca varamadım . sencil sin sen bencil değil bikeremmm sıcaktan olabilir ya da .... ben çok meraklıyım bak merak ettim şimdii o zaman hiçbişey yapma rahat bırak kendini....düşünme de... bak üzülüdüm ama...ben bu kadar gülüyorum ama sen bir bilsen bendeki fırtınaları....üüüüüüü bak hala gülüyorum....delirme göstergeleri...Padişah şimdi korkmaya başlıyor.... Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 sencil sin sen bencil değil bikeremmm sıcaktan olabilir ya da .... ben çok meraklıyım bak merak ettim şimdii o zaman hiçbişey yapma rahat bırak kendini....düşünme de... bak üzülüdüm ama...ben bu kadar gülüyorum ama sen bir bilsen bendeki fırtınaları....üüüüüüü bak hala gülüyorum....delirme göstergeleri...Padişah şimdi korkmaya başlıyor.... nasıl başarabiliyorsun böyle gülmeyi fırtınalar koparken hemde ne güzel işte keşke bendw başarabilsem fena olmaz yani gülmek kadar güzel bir duygu var mı? padişah mı o da kim ? sen misin yoksa? Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2008 tabiki yaramaz istedigin pasta cay olsun godzilla her ne kadar pek güzel yapamasa da ben getiririm sana merak etme. denize gidicem az kaldı sabrediyorum şimdilik yani Demek denizlere gidiyosunuz hanfendi... Ee iyi yüzmeler o zaman! Ama derinlere açılma istersen, boğulursun falan sonra... Ama gerçi sen boğulanları seyredersin aslında değil mi? Unutmuşum... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.