Φ mor burunlu tavşan Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2011 karikatür bakımından güzelde bayramda manzara hiç hoş olmuyor ya Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2013 Yılın en nefret ettiğim gününü hiç bir mizah şirin gösteremez... 1 Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2013 Yılın en nefret ettiğim gününü hiç bir mizah şirin gösteremez... ben da.. ben da.. Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Yılın en nefret ettiğim gününü hiç bir mizah şirin gösteremez... bi cevab daha ve.. ben söylemeyeyim de.. robert frost söylesin; "heaven (or prey or pray) gives is glimpses only to those not in position (ethereal) to look too close.." .. Alıntı
Φ democrossian Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2013 İster uzaktan bak ister yakından... Değişmez. Saçma dogmatik efsanelerle hiç işim olmaz. Yok oğlunu kesecekmiş de yok gökten koç inmiş de... Bunlar benim hiç işim olmayan saçmalıklar. Böyle şeylere ne uzaktan ne yakından verecek toz tanesi kadar primim yok... İsteyen inansın. Ne direk, ne yorumlu olarak böyle saçmalıkları var sayamam. İnanmıyorum diye inanabileceğim bir şekle sokmaya çalışanlara ise daha fazla tepki duyarım. Bu sahteciliğe ve yutturmacaya giriyor çünkü. Yok mecazmış yok icazmış tek temsilmiş, yok metaformuş, yok içinden yok dışından bakacakmışsın... Aman kalsın. Neresinden bakarsan bak, saçma, kabul edilemez, zararlı ve yok olması gereken yalanlar... İnsanlık yalandan kurtulmadığı sürece erdemini tamamlayamaz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.